|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: wakacje mamy więc o figurę dbamy! :)
Psyhe666 o Kurde jestem pod wrażeniem
ja bym padła.. I nie mam z kim biegać, a sama pewnie zrezygnowałabym po 500m ![]() inka15 też Uwielbiam, jeść jeść jeść moja z,morą są (były ) chipsy.. Masakra po prostu codziennie musiałam chociaż jedną zjeść, stwierdziłam u siebie uzależnienie ale czas to zmienić, więc zmieniam 3mam kciuki za was dziewczyny za siebie zresztą też..
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
czesc
![]() waga: 57kg wzrost: 163cm cel: 50kg Ostatnio bylam na diete i schudałam 2kg ale niestety szybko znów przybyły gdy sobie troche odpuscilam:/
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Psyhe666 Haha też prawda
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
DZIĘKI też 3-mam kciuki lepiej mi nie mów o chipsach( ostre strong-i przy piwie i dobrym filmie co tydzień miałam na początku zakwasy teraz już oki...macie jakieś sprawdzone ćwiczenia na boczki? |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Inka15 na stronce fit pl jest sporo skutecznych ćwiczeń, na boczki też
ja od biegania wolę rolki
parę godzin w żołądku, CAŁE ŻYCIE W BIODRACH! Edytowane przez lovestruck Czas edycji: 2011-07-16 o 14:27 |
|
|
|
|
#37 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle z nim to ciągle jakieś pizze, fast foody, chipsy itd jadłam ale teraz już się pilnujemy i rzadko jemy takie rzeczy![]() Cytat:
![]() ale teraz niestety nie mam z kim a zawsze bieganie mi dużo dawało ![]() niestety sama się nie zmobilizuję, więc pozostają mi inne rzeczy do ćwiczenia ![]() ja dzisiaj wieczór będę miała raczej mało dietetyczny, bo na wesele idę ale od pon już twardo będę się pilnować
|
||
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
już dużo rzeczy próbowałam, ale nic mi nie pomaga..
boje się, że odchudzanie tutaj nie pomoże..
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
A może hula hop takie specjalne?
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Ja niestety mam zaledwie 160 cm i 56kg, planuję zejść do 50 i zobaczyć jak będzie. Jesli nie będę zadowolona to idziemy dalej i 4 z przodu
![]() różnie biegam, raczej krótsze dystansy w szybkim tempie. Po prostu nie umiem biegać powoli Nie mam niestety z kim biegać wiec biegam sama. Kiedyś nawet trenowałam jeszcze za tych czasów kiedy byłam piękna i młoda ![]() W ogóle to jest to niesprawiedliwe moi bracia jedzą tyle, że masakra, a są tacy chudzi i nawet brzucha nie mają, a nie uprawiają żadnych sportów. Zjadłam 4 wafelki ![]() |
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
LeonorVarela to tak jak ja
![]() dopiero wróciłam z roweru i musiałam zjeść kolację (2 małe kromki alpejskiego z jajkiem ) bo nie dałabym rady tak na głodzie ![]() A wam jak idzie? ![]()
parę godzin w żołądku, CAŁE ŻYCIE W BIODRACH! Edytowane przez lovestruck Czas edycji: 2011-07-16 o 21:22 |
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, mogę dołączyć?
Dzisiaj bylam na urodzinach i tak się nażarłam, że masakra. Od jutra planuję dietę, tzn. raczej nie diete, a zmianę nawyków żywieniowych - bo tak jest najlepiej. Kilka razy już próbowałam, ale wytrzymuję max 3 dni, a problemem jest po prostu to, że NIE WIEM, CO JEŚĆ... Np. na mieście przecież nie mam możliwości zrobienia sobie sałatki itp. Ech.. Ale może tym razem jakoś się ogarnę i uda mi się. Od jutra planuję też biegać - zobaczymy jak mi wyjdzie. Może zacznę także a6w? Dziewczyny, jakie ćwiczenia jeszcze polecacie? Lub jakie stosowałyście i dały jakieś efekty?
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Vacuous witamy !
Jak tam u Was dziewczyny ? mi tak strasznie się nie chce ćwiczyć... Jest za ciepło i jakoś nie daje rady Lecę na obiad. Kotlet z piersi indyka + sałatka
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
W końcu znalazłam temat dla mnie - widzę, że dopiero zaczynacie, a dzięki temu nie mam mnóstwa stron do nadrabiania poza tym są tu osoby w podobnym mi wieku, ja mam 16 Także liczę na to, że mnie przyjmiecie do siebie .Mój wzrost - 163 cm, waga - 58,5 kg. Liczę na 53,5, ale jeżeli uznam, że jest już w porządku to skończę wcześniej lub później, gdyby efekty nie były zadowalające ![]() Tak jak wy szukam ćwiczeń. Też myślałam o 6 weidera, ale przeraziła mnie pewna rzecz,a mianowicie to, że są to ćwiczenia w dużej części angażujące kark i kręgosłup. Nie mam z nim problemów, ale zdarzyło się, że zbyt mocno go nadwyrężyłam ćwicząc na piłce, a przez to nie mogłam nawet chodzić i siedzieć... Zdarzyło się to którejś z was przy intensywnych ćwiczeniach? A co myślicie o ćwiczeniach z piłką,ciężarkami,taśmą pilates?
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Pomarancza9101- im nas więcej tym lepiej, zapraszamy
![]() ![]() ja dziś niestety poległam, czuje się jak prosiak ale jutro zacznę nadrabiać, nie zrezygnuje
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Pierwszy dzień "diety" - nie zjadłam nic słodkiego, a to dla mnie sukces.
Własnie przebieram się w wygodny strój i idę robić: a6w, 8 min buns & legs. A wam jak idą ćwiczenia w takie upały?
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja wczoraj byłam na weselu, więc wiadomo dzisiaj nic mi się nie chce, więc zmulam![]() ale od jutra już ostro się za siebie biorę
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Vacuous - wcale nie idą, nawet oddychać się nie chce
Ania_89 też bym poszła na jakieś wesele, ale u mnie wszyscy chyba już po w rodzinie u tż też ech
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
A co z odżywianiem? Ja nie stosuję rygorystycznych diet, ale chcę się zdrowo odżywiać, tylko pomysłów brak... Szukam jakiegoś urozmaiconego całodniowego planu, a w szczególności pomysłów na śniadania i przekąski, tymczasem jedyne co znajduję to musli.
Ale chociaż znalazłam zdrowe zamienniki słodyczy, a przecież czasem trzeba sobie pozwolić na odrobinę słodkości, aby potem nie rzucić się na całą cukiernię .
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba kombinować ze zdrowszymi zamiennikami, żeby było urozmaicone jedzenie![]() na śniadanie można zjeść owsianke, musli z mlekiem czy jogurtem, ciemne pieczywo z warzywami i jakąś wędlinką czy coś, jajecznice,ogólnie jajka w każdej postaci, jakieś np placki otrębowe itd, jest dużo możliwości ![]() co do przekąsek to najlepiej warzywa jakieś, albo owoce zamiast słodyczy-suszone owoce. Np daktyle, słodziutki, pyszne i do tego zdrowe ![]() Trzeba urozmaicać, od czasu do czasu można sobie pozwolić na coś "zakazanego" nie ma co popadać w paranoje i się katować nie wiadomo jak tylko zmienić nawyki żywieniowe na zdrowsze, do tego jakiś sport i kg będą spadać
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedź, Aniu
Te placuszki otrębowe to całkiem fajny pomysł![]() Hej dziewczyny, co tu tak cicho Trzeba coś z tym zrobić, ożywić ten wątek! Niech tak jak inne stanie się wielostronnicowy z wspaniałą atmosferą! Niech trwa i nie znika
|
|
#52 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wybaczcie że się nie odzywałam, ale spędziłam noc u koleżanki i trochę zawaliłam ![]() ale jutro rano biegam, dziś jeszcze zaraz cwiczenia
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
No dziewczyny musimy się przyłożyć, a na pewno będzie się czym chwalić i wątek 'urośnie' od naszych zrzuconych kilogramów
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
Cieszę się, że wczoraj (jest już po północy
) niczym nie zgrzeszyłam. Pierwszy - najgorszy - dzień za mną. Jutro pójdę może pobiegać.. Własnie z tym bieganiem mam najgorzej -nie chce mi się wyjść, bo nie mam butów, bo leje, bo coś tam.. I tak w kółko. Idę spać, a jutro na śniadanie może ugotuję sobie jajko!
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
co dobrego miałyście na śniadanie?
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
ja też chce iść na wesele
, ale póki co nie słychać o żadnym. Na śniadanie zwykła kanapeczka, nie miałam weny zresztą na obiad też nie wiem co będzie... może fasolka szparagowa ? Na dodatek mama gotuje więc nie mam dużego wyboru, no ale cóż. Zjadłam pralinkę lindt ![]()
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
O! Fasolka
dobry pomysł, ale najpierw trzeba urwać jak będę wychodzić za mąż to zaproszę was wszystkie Haha ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- A to hh to takie z wypustkami podobno czyni cuda
|
|
|
#60 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja zjadłam jogurt z otrębami granulowanymi ze śliwkami
![]() Cytat:
![]() też miałam problem co założyć, nalatałam się po sklepach jak nie wiem, ale nic nie było albo brzydkie, albo jakieś kosmiczne ceny w końcu zamówiłam sobie sukienkę przez neta i bardzo dobrze się spisałaCytat:
Cytat:
teraz ćwiczyć, żeby to spalić
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

ja bym padła.. I nie mam z kim biegać, a sama pewnie zrezygnowałabym po 500m 

teraz już oki...
w ogóle z nim to ciągle jakieś pizze, fast foody, chipsy itd jadłam
ale od pon już twardo będę się pilnować

ale jutro zacznę nadrabiać, nie zrezygnuje
Trzeba coś z tym zrobić, ożywić ten wątek! Niech tak jak inne stanie się wielostronnicowy z wspaniałą atmosferą! Niech trwa i nie znika