|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kolej! pociągiem w świat
no na ta stronkę z promocjami chyba będę coraz częściej zaglądać, bo widać, że jednak coś się tam dzieje
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Cieszę się, że mogłam pomóc. Jak tylko dowiem się o jakiś nowych ciekawych promocjach to na pewno dam znać.
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak, jechałam Tanią Kuszetką (ja się śmieję, że Kuwetą ). Też uwielbiam jeździć pociągiem, więc bardzo mi się podobało. Oczywiście warunki odpowiednie co do ceny- zwykły, podniszczony 'materacyk', okrycie + coś pod głowę we własnym zakresie. Ale chciałabym się przejechać prawdziwym sypialnym za większą kasę, żeby poczuć choć odrobinkę pociągowego, 'sypialnego luksusu'. Muszę też dodać, że to bezpieczna podróż. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
no to albo dawno jechałaś kuszetką, albo jakiś stary skład trafiłaś, ja pare lat temu jechałam do kijowa i były 3 osobowe kuszetki, warunki jak w domu
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie ta Kozetka jest jakaś legendarna parę razy o niej słyszałem ale nigdy jej nie widziałem, jak się tym jedzie ? :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

). Też uwielbiam jeździć pociągiem, więc bardzo mi się podobało. Oczywiście warunki odpowiednie co do ceny- zwykły, podniszczony 'materacyk', okrycie + coś pod głowę we własnym zakresie. Ale chciałabym się przejechać prawdziwym sypialnym za większą kasę, żeby poczuć choć odrobinkę pociągowego, 'sypialnego luksusu'. Muszę też dodać, że to bezpieczna podróż.