![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks w prezerwatywie i bez niej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
wolę bezzzzz
![]() autorko, na twoim miejscu (skoro chcesz mieć "podwójne" zabezpieczenie) stosowałabym inny zestaw niż tabletki i gumki. może gumki + jakieś globulki? bo nie widzę sensu - truć się chemią i jeszcze martwić się o prezerwatywę? nie pozwolić sobie na inne (sprawdź, czy lepsze ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wracajac do tematu. Gume jak najbardziej jak nie ufam zeby bez niej dzialac - w koncu nie tylko HIV istnieje. Chlamydia mozna sie zarazic poprzez glupie robienie loda! ![]() A pozatym, prezerwatyw nienawidze, nad zycie... Mam na praktycznie wszytskie uczulenie a tych nielateksowych nierobia we wszystkuch rozmiarach i sa malo rozciagliwe cholery... ![]() Co do doznan... Ciezko powiedziec, jak facet potrafil sie spisac to róznicy nie czulam, ale jak byl sredni, to juz dalo sie odczuc gume na niekorzysc... Wytrysku az tak nie czuje jak to cudowne pulsowanie, ktore guma potrafi odebrac ![]() Co do wylewania - ja tam wole z guma szybkie numerki poza domem - czysciej i szybciej dojsc do siebie ![]() ![]()
![]() Edytowane przez koralik24 Czas edycji: 2011-07-20 o 21:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
globulki mają małą skuteczność (70% chyba) więc to jest bez sensu. Wolę mięc pewność, że nie mam owulacji, więc nie ma czego zapłodnić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
a ja kochalam sie dzisiaj po raz pierwszy bez prezerwatywy... i jakos tak dziwnie... ostrzej? w sensie, ze... mniejszy poslizg. co o tym myslicie? czy moze bylam mniej ''nawilzona''? ciekawa jestem jak bedzie dalej
![]()
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Ja również wolę seks bez prezerwatywy.Na początku ich używaliśmy i byłam zadowolona.Teraz biorę tabletki i prezerwatywy poszły do kosza.
Uczucie-skóra do skóry,ciepło i nawilżanie siebie na wzajem to coś fantastycznego. W moim odczuciu seks w prezerwatywie,to jak lizanie lizaka przez szybę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie bez! Nie mogę się doczekać powrotu do tabletek - jeszcze ok. 3 tygodnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Zapewne jestem tu jedną z młodszych, bo mam 17lat. Jesteście już doświadczone, a więc chciałabym się co nieco poradzić, jeśli można? ![]()
![]() |
#40 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Więc tak, uprawiałam seks ze swoim chłopakiem, oczywiście był to mój pierwszy raz. Jechaliśmy na 2 gumki i on we mnie nie skończył, tak naprawdę w ogóle nie skończył
![]() ![]()
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Boże przecież to turbogłupota. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Wejdź na stronę jakichś prezerwatyw i poczytaj o tym jak powinno się je stosować. Dwie gumki to raczej niezły ucisk dla faceta(odpływająca krew i te sprawy), więc przyjemności to raczej zero. Nic dziwnego, że nie doszedł. Poza tym mogą łatwiej pęknąć i się zsunąć, a mężczyzna chyba nie czuje kompletnie nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Przepraszam, ale ![]() Kochanie, jak założył dwie, to zwiększa prawdopodobieństwo że obie szlag trafi, że się zsuną np. Jedyne pewne użycie to takie jak napisane w ulotce. I wystarczy. To tak jakbyś założyła dwie podpaski, jedna na drugą. Gdybyś brała tabletki to w dniu stosunku też być połknęła całe opakowanie? Zastanów się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
No sorry, ale to już jest chamskie.. Napisałam, żeby się poradzić? Napisałam! A wy z tego ciśniecie.. No, ale coś tu jest nie hallo. Bo jednak wy jesteście bardziej doświadczone, np. wasz wiek. Ale ok, nie było pytania. A więc skoro to takie zabawne to więcej tu nie napiszę. Życzę udanej zabawy w dalszym ciągu !
![]()
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
No to Ci radzimy. Używajcie gumek wg instrukcji, bez kombinowania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem może ja w zdegenerowanym środowisku wyrastałam, ale w wieku 14 lat wiedziałam jak działa prezerwatywa i jak parę lat później zaczęłam współżycie to nawet przez myśl mi nie przyszło, żeby dwóch na raz używać. Poza tym w każdym opakowaniu gumek masz instrukcję- wystarczy poczytać co i jak. Masz wszystko czarno na białym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
rany boskie... to ja w podstawówce już wiedziałam dokładnie o co cho z gumkami (i nie tylko, powszechną uciechę pamiętam wzbudzały za każdym razem wielkie makiety z rysunkami przedstawiającymi rozciągliwość kobiecego śluzu w poszczególnych etapach cyklu
![]() teraz tego nie ma? jeśli para tak bardzo boi się zajścia w ciążę, że zakłada 2 (słownie: dwie) gumki na raz, to to chyba nie jest jeszcze odpowiedni moment na seks. oj dzieci dzieci... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#52 | ||
Rozeznanie
|
Bez takich " dziwnych tekstów " też można radzić ;]
---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
A tak w ogóle twoja aluzja wobec dzieci jest głupia, gdzyż nie wiem czy wiesz ty też jesteś dzieckiem i pozostaniesz nim do końca życia. No chyba, że masz swój świat, to nie wnikam ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie, moja aluzja właśnie nie jest głupia. osoby, które biorą się za seks nie wiedząc o nim podstawowych rzeczy, które myślą, że plemniki (i to w dodatku z preejakulatu!) są uzbrojone w ciężkie działa i potrafią przebić się przez 2 (dwie!) prezerwatywy, to dla mnie mentalne dzieci. z pogrubionym nie wiem o co kaman. próbowałam zrozumieć, ale nidyrydy. może chciałaś zasugerować, że jestem dzieckiem moich rodziców i dopóki oni żyją, to zawsze nim będę? w takim razie dzieckiem jestem dopóty, dopóki żyją moi rodzice, a nie do końca mojego życia... tak więc reasumując: przedstawiona przez Ciebie sytuacja łóżkowa, Twoja rozterka z nią związana i Twoja kiepska riposta nie pozwalają mi myśleć o Tobie inaczej, jak o dziecku, które bierze się za rzeczy, których nie rozumie (seks i ripostowanie). zaznaczam tylko, że to nie jest żadna obelga. więc nie ma się o co spinać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.