|  2009-10-06, 10:54 | #31 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Polska 
				 | 

Dot.: Inebrya

witam  Ja pracuje na produktach inebrya  Maskę bananowa jest u nas w zasadzie na 1 miejscu z omasek bo nawet do włosów cienkich sie nadaje i az tak nie obciąża tylko fakt faktem nie można kłaść na skórę   
				__________________ ,,człowiek jest największym drapieżnikiem na świecie'' 15.06.2009- FRYZJERKA | 
|     | 
|  2010-02-03, 03:06 | #32 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Ja chyba spróbuję, zamówię w najbliższym czasie na Allegro.    | 
|     | 
|  2010-03-27, 12:03 | #33 | 
| Zakorzenienie | 

........ maska bananowa jest fajna... a niespecjalnie lubię tą do włosów farbowanych...natomiast szamponów nie znoszę organicznie... 
				__________________ DO ZApamiętania : Dry skin is a lack of oil, dehydrated skin is a lack of water. wizażowo&pazurkowo | 
|     | 
|  2010-07-04, 09:27 | #34 | 
| Przyczajenie | 

Czesc Dziewczyny, mam prosbę, myślę, ze do fryzjerki a mianowicie kupiłam aktywator 6% i farbe 9/73 blond i zgubiłam gdzie kartke jak to rozrobic a wiem , ze fryzjerka radziła w innych proporcjach niz jest w instrukcji. Mozecie cos doradzic ? Buziaki

__________________ Blog -http://iwonawojtowicz.pl - Zapraszam  http://www.wykreujswojarzeczywistosc.pl/ | 
|     | 
|  2010-07-04, 15:18 | #35 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 a czemu w innych,czemu nie 1:półtora? tak jak zaleca producent,zwłaszcza,że nie rozjaśniasz włosów bo to 6 aktywator. 
				__________________ DO ZApamiętania : Dry skin is a lack of oil, dehydrated skin is a lack of water. wizażowo&pazurkowo | |
|     | 
|  2011-01-20, 10:18 | #36 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Polska 
				 | 

niektóre blondy robi sie tez 2:1...

__________________ ,,człowiek jest największym drapieżnikiem na świecie'' 15.06.2009- FRYZJERKA | 
|     | 
|  2011-02-20, 13:04 | #37 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-12 
				 |  farba do włosów-znacie? 

hej, czy miałyście do czynienia z farbami ( szczególnie chodzi mi o odcieniu blondu) firmy INEBRYA? Fryzjerka u której zamierzam pomalować odrosty ma zamiar użyć tej farby, chciałabym wiedzieć coś na jej temat.   | 
|     | 
|  2011-10-01, 11:33 | #38 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: farba do włosów-znacie?

Cytat: 

__________________ H A I R ...and I will wear him In my heart's core, ay, in my heart of heart As i do thee... Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska | |
|     | 
|  2012-05-30, 08:29 | #39 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-03 
				 | 

inebrya color 8/34  jasny blond złota miedz

Witam, Chciałam zafarbować włoski na tem kolor moj wyjsciowy kolor jest taki jak w zalaczniku. Wczesniej farbowałam syossem miodowy blond, ale straszne mi zniszczył włosy chciałam użyć inebryi 8/34 dziewczny czy polecacie te farby ? Słuchajcie jakiego aktywatora powinnam użyć 3,6,9, czy 12 ? Chciałabym taki kolorek jak na próbce włosów  Zdjecia w zalaczniku. | 
|     | 
|  2012-08-15, 11:22 | #40 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-08 
				 | 

Ja używam szamponu volumizing o zapachu lodów, za 1 l butelke zapłaciłam 39 zł, jest rewelacyjny, zwiększa objętość, włosy są o wiele dłużej "świeże" co w moim przypadku szybko przetłuszczających się włosów jest bardzo dużą zaletą, ale jednocześnie nie wysusza ich jak było w przypadku niektórych szamponów. Dla mnie to strzał w 10   A przeszłam już przez wiele marek tych tańszych i tych droższych  Moje włosy nigdy nie były tak miękkie jak po tym szamponie. Rezultaty można już zauważyć po pierwszym użyciu | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.