|
|
#35 |
|
A.
|
Dot.: Gladiatorki super wysokie 13,5 cm szpilka!! Lipiec
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
masz tylko 2 rzeczy w watku>
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Tenisówki z eko-skórki, z gwiazdką białe - rozm. 35/36,
stan bardzo dobry Tenisówki z eko-skórki, z gwiazdką, czarne - rozm. 35/36, stan bardzo dobry 1. Rurki Bershka z wysokim stanem rozm. xxs/xs z metki 34, ale według mnie to takie maleńkie 34 dł. nogawek po zew. stronie : 74 cm po wew. stronie : 67 cm pas u góry 33 cm dł. stanu: 22 cm stan idealny 2. Rurki Bershka, złamana biel rozm. xxs rurki są jeszcze z papierowymi metkami, mają przetarcie w okolicach kroku, uszkodziły się podczas przymierzania, myślę, że będzie to kosztowało w granicach 5 zł u krawcowej (załączam zdjęcie) oprócz tego nie posiadają wad 1. Kardigan pudrowy nude ONLY rozm. xxs/xs piękny ażurowy kardigan w kolorze nude, stan bardzo dobry, jeden guziczek leciutko ułamany 6. Biało czarna śliska bluza rozm. xs/s stan idealny Te rzeczy mnie interesują. Tenisówki białe i czarne- chciałabym zobaczyć zdjęcie. 2. Rurki Bershka, złamana biel rozm. xxs - mogę prosić o wymiary? Na pewno coś z tych rzeczy wybiorę i jakoś się dogadamy Jak bym mogła prosić o ich wycenę byłoby super- bo będę wiedziała co i ile mogę oddać ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- i jeszcze butki- jaką mają długość wkładki?
|
|
#38 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Do spodni prosiłam żebyś coś dobrała, ale dżinsów Bershki +kurteczki Bershki nie oddam za buty U Ciebie tylko wzięłabym te gladiatory Napisz mi proszę dokładnie Twoją propozycję
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.