|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jade...?
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciesze, sie ze moglam "pomoc" w wyborze Mnie ten lakierek zakupila, przemila wizazanka )) juz sie poznalysmy i jest przesympatyczna )) Zuzywam kolejna buteleczke (bodajze to moja 7) ![]() ![]() ![]() Jak pomalujesz dwie warstwy to masz efekt francuskiego manicure'a bez zbednego wysilku ![]()
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
A moze ktoras z Was wybiera sie do Niemiec lub bylaby sklonna zakupic dla mnie
cos z kosmetykow Jade?Bylabym bardzo wdzieczna
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu ten lakier, ktorego fotki zamiescilas, to nie jest zwykly lakier do paznokci tylko kolorowy utwardzacz do paznokci
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Kosmetyki Jade-Maybelline są na allegro. Ma je na pewno Honorus i Batabka. Wiem bo u nich kupowałam. Kosmetyki są świeże, oryginalne i bardzo tanie. Moze jak sie z nimi dogadacie to wam wystawia to co chcecie?? Sprzedają tego całkiem sporo. Pozdrawiam!!
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spytac zawsze mozna wczesniej kupowalam u supro_2004 ale zrobil sie jakis cyrk u Niej,chociaz juz kiedy miala konto zawieszone to i tak dostalam przesylke w pelni zgodna z tym,za co zaplacilam-zreszta nie po raz pierwszy.Thx za info
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Zarówno Jade jak i Gemey były sobie kiedyś oddzielnymi firmami, a kilka lat temu zostały zakupione prez Maybelline, celem wepchnięcia się Maybelline na rynek niemiecki (przynajmniej Jade), który ponoć bardzo konserwatywny jest i nie lubią tam za bardzo nowości - przyzwyczajają się do firm, marek. Stąd najpierw miało być Jade-Maybelline, a potem już tylko Maybelline. Jak widać okres przejściowy jeszcze trwa.
Ja bardzo lubiłam tusze Gemey i używałam ich kiedyś namiętnie, ale rzeczywiście już od lat nie ma tej firmy na polskim rynku. |
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie sprawdza mi się bezbłędnie jako lakier, a to że wzmocni pazurki to nic nieszkodzi - moje właśnie są łamliwe i miekkie
|
|
|
#38 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Spotkalam sie z kremem Jade-Garnier..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.

)) juz sie poznalysmy i jest przesympatyczna