![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: NOWE - kolorówka, pielęgnacja, perfumy, paski Blend a Med - LIPIEC
Hej, u Ciebie interesuje mnie glownie paletka inglota z cieniami 390, 445 i 446 oraz Vichy AntiOx.
Zalaczam zdjecia ksiazek do angielskiego, tak jak podane w opisie Insights into business ma kilka cwiczen wypelnione dlugopisem. Co do tych ksiazek to nie jestem wybredna, natomiast martwi mnie koszt wysylki. Na poczatku wrzesnia bede w Warszawie, Krakowie i Kielcach - jesli jestes z ktoregos z tych miast i moglybysmy umowic sie na wymianke osobista, na pewno sie dogadamy ![]()
![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
dziękuję, ale nic nie znalazłam.
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: NOWE - kolorówka, pielęgnacja, perfumy, paski Blend a Med -SIERPIEŃ
Witaj, interesuje mnie jedynie tonik Evitte. Jeśli będziesz planowała dokładki to daj znać. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym przygarnąć peeling morelowy z Yves Rocher
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
paski wybielające Blend a Med Whitestrips 3D White Lux w pudełku, NOWE, NIEUŻYWANE
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Kochana u Ciebie podoba mi się:
*paski wybielające Blend a Med Whitestrips 3D White Lux w pudełku, NOWE, NIEUŻYWANE *zmywacz do paznokci Isana zielony, NOWY, NIEUŻYWANY dobierzesz coś do bazy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
u ciebie interesowalyby mnie *paski wybielające Blend a Med Whitestrips 3D White Lux w pudełku, NOWE, NIEUŻYWANE
---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- ksiazka jest w stanie bdb- ma lekko pozaginane rogi okladki i gdzieniegdzie ma zaznaczone ołówkiem rozwiązania, cienie sa nowe z folia i w kartoniku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
Hej, mam pytanie: nadal jesteś zainteresowana DVD ode mnie? Bo doszłam do wniosku, że chętnie bym się go pozbyła za:
* paleta magnetyczna Inglot Freedom Pro-5, z lusterkiem, chętnie dorzucę wybranie używane cienie: 390 Matte, cielisty beż, ważny do 10.2011 144 AMC Shine, róż, ważny do 12.2011 (wypada z metalowej podstawki) 445 Pearl, jaśniejszy fiolet, ważny do 11.2011 (popękany) 446 Pearl ciemniejszy fiolet, ważny do 12.2011 63 AMC czarny matowy, ważny do 03.2011 Co o tym myślisz? ; ) PS. Widzę u Ciebie Daenerys w awatarze, gratuluję świetnego gustu serialowo-książkowego : ) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
witaj, znajdziesz coś za któreś/wszystkie:
*miniatura Yves Rocher Vanille Noir, 5ml, NOWA, NIEUŻYWANA, w kartoniku *komplet próbek perfum D&G Anthology, wszystkie NOWE, NIEUŻYWANE, każda zamknięta w folii, wszystkie w pudełeczku * paletka inglota z cieniami (oprócz czarnego) ![]()
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
hej, jesli jestes nadal chetna na ta ksiazke to ja chcialabym ta paletke z cieniami z inglota-siostra przygarnie z niej fiolety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
mam tusz manhatan,
cos u mnie za: -truskawkowy chłodzący żel do stóp Oriflame, NOWY, NIEUŻYWANY -cień do powiek Bell Satin Mat, nr 147 (matowy, chłodny brąz), NOWY, -*lakier Catrice Lost in Mud NOWY, NIEUŻYWANY
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za:
*lakier pękający Butterfly Collection, fioletowy, kupiony tydzień temu, świeży, raz użyty, opakowanie bez naklejek (ale nie został po nich żaden klej, itp.) *paletko pro 5 i cień 390 Matte, cielisty beż, ważny do 10.2011 ? ![]()
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
Chociaż w sumie... poczekam aż będziesz miała jakąś dokładkę ; )
Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2011-08-07 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
miniatura Yves Rocher Vanille Noir, 5ml, NOWA, NIEUŻYWANA, w kartoniku
ZApraszam ![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
a oddałabyś lakier i *cień Essence z limitowanej edycji Creamylicious beż z drobinkami, kilka razy użyty, wadę opakowania widać na zdjęciu za farbę?
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Za moje rzeczy podobają mi się u Ciebie:
*eyeliner w pisaku Essence z limitowanej edycji Return to Paradise, brązowy, użyty kilka razy, mokry *lakier pękający Butterfly Collection, fioletowy, kupiony tydzień temu, świeży, raz użyty, opakowanie bez naklejek (ale nie został po nich żaden klej, itp.) *podwójny róż Catrice, nr 030 Pink Grapefruit Shake, NOWY, NIEUŻYWANY *podkład Astor Mineral Match 16h, odcień 001, używany, zostało na kilka porządnych testów (dorzucę do wymiany)' *morelowy peeling do twarzy Yves Rocher, NOWY, NIEUŻYWANY
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.