![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spot PiSu
Cytat:
Spot jest żenujący. (nigdy nie głosowałam "na PO" - zazwyczaj "przeciwko PiS" - i ten spot utwierdza mnie w moim działaniu). Po trupach do celu...
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Mam automatyczny odruch wymiotny na tę partię, na ten (ekhem...) "spot" i na tego pana:
http://pokato.net/1678,Japonia-Srapo...e%C5%84sk-Kura
![]() |
#33 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wmurowało mnie w ziemię jak to wczoraj zobaczyłam. Pierwszy raz nie byłam w stanie jakoś skomentować ich spotu... I podtrzymuję moje zdanie-tych ludzi, zbiorowo trzeba zamknąć w psychiatryku, dla dobra społeczeństwa. TAKIE paranoje się leczy, a medycyna czyni cuda... ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Katastrofy lotnicze są bardzo ciężkie do wyjaśnienia, właściwie poniżej 2-3 lat jak się zejdzie to albo sam wypadek był bardzo jasny, albo wszystko po łebkach.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
wczoraj zobaczyłam ten filmik na TVN-ie i mnie trochę wmurowało. Nie wiedziałam czy mam się śmiac czy moze plakac? Naprawdę tylko na każdym kroku mi potwierdzają ze dwojga złego lepiej zagłosować na PO.
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja reklamę zobaczyłam po, stąd moje słowa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Pani Buka
|
Cytat:
![]() najgorsze jest to, że jest to "dwojga", a nie więcej opcji...
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Ja czułam się zażenowana oglądając ten spot. Polityka mnie nie interesuje, to temat bardzo kontrowersyjny i zawsze wzbudza emocje, ale granie uczuciami ludzi za pomocą martwych jest bardzo nie w porządku.
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
![]() Bo wyjaśnienie przyczyny wypadku lotniczego to kwestia jakiegoś tygodnia ![]() Przykład pierwszy z brzegu Air France Flight 447 - ponad 2 lata. Oczywista oczywistość, osobami mniej ważnymi nie trzeba się przejmować ani niczego wyjaśniać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Chcą pokazać, że w Polsce źle się dzieje, jednak nie potrafią tego zrobić w odpowiedni sposób. Poza tym zbyt wiele razy się ośmieszyli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Ckliwe, mdłe i o podniosłym tonie. To łącznie daje taniznę.
,,Chciał być z nią do końca życia"
1+1+1+1 Edytowane przez Varicella Czas edycji: 2011-07-30 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie to jest tak żenujące, że aż momentami śmieszne.
Skoro to są początki kampanii, to ciężko mi sobie wyobrazić co będzie dalej.
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałaś dodać, że czarne skrzynki czyli najważniejsze dowody wydobyto w maju 2011.
Więc, to zły przykład
<ciach_reklama> Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2011-07-30 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
maszyna, nie człowiek
|
Powiem tyle - na miejscu ludzi, którzy przyłożyli do tego spotu ręce (pomysłem, przyzwoleniem...) byłoby mi wstyd i nie pokazałabym publicznie twarzy. Pozostaje mi zignorować to, nazwijmy, "dzieło".
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Jestem w szoku
![]() Ogólnie oglądając to czułam się zażenowana. Co mnie obchodzi czy chciał z nią być do końca życia albo że tylko przy niej był bezpieczny ![]() To jest jakieś takie... ckliwe, że aż mi się rzygać zachciało. Gdyby nie to, że piszecie, ze w tv leciało to nie uwierzyłabym, że to autentyczny spot... Teraz to już chyba nic mnie nie zdziwi.
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Ciekawe kto za to zapłaci. I czemu my.
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
dobre pytanie
![]() niedługo spoty będą trwały pół godziny i zatrudnią Andrzeja Wajdę już to sobie wyobrażam. kolejny spot będzie o miłości, dumie, uprzedzeniu, o rycerskim wybranku z damą serca, których rozdzielili Rosjanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
jedno słowo stale przewija się w tym wątku "żenada", ale ja nie rozumiem co jest aż tak żenującego w dociekaniu prawdy?
dla mnie sprawa wypadku nadal jest niewyjaśniona, bo nie chce mi się wierzyć w dobre intencje sąsiadów ze wschodu. A`propos wyborów. ja tak naprawdę nie mam na kogo głosować, ci co mają władzę obiecali coś z czego się nie wywiązują, wręcz przeciwnie robią odwrotnie, a pozostali.... hm.... ich poglądy raczej nigdy nie zdobędą uznania. Dlaczego wszyscy tak się czepili tej jednej partii, nie widzicie co robią pozostałe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Weź im to wyślij. Może jakąś kasę za pomysł dostaniesz. A tak to wiesz, ktoś tu przyjdzie, przeczyta i będziesz sobie w brodę pluła, jak zobaczysz tenże spot w telewizji...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
![]() angażuję cie do roli młodej damy serca ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Konto usunięte
|
Ciezko mi skomentowac ten spot, jest smutny, przykry, ktos na nim chce robic pieniadze.
Najbardziej boli mnie cos innego, patrze na tych starszych ludzi, ktorzy widzieli wojne, widzieli komune i dla nich atak sasiadow to nie jest zadna abstrakcja, to jest cos bardzo realnego. I slysza ciagle teorie spiskowe, w tych ich gazetach (nie wiem jakie sa u Was ale tu to jest np. Nasz Dziennik) ciagle sa zdjecia Putina, wyjasnienia katastrofy na zasadzie impulsow magentycznych sciagajacych samolot, zgapionych od tanych sluzb Izraelskich... Ci ludzie sie najzwyczajniej w swiecie boja wojny. Przez takie wlasnie spoty i taka kampanie. Siedza jak na szpilkach i tylko czekaja az w wiadomosciach podadza ze wojska rosyjskie wkroczyly do Polski. To sa wlasnie ci ludzie spod krzyza, to jest moj dziadek i babcia, sasiedzi. Zyja w strachu. Wlasnie teraz kiedy jestesmy w NATO i Unii, w wolnym kraju, oni teraz sie boja zamiast odetchnac z ulga i cieszyc emerytura. To jest kampania strachu a nie zadnej prawdy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
A jak pozwolą Wajdzie na freestyle.... On kocha konie.
O mammo. Miłość, ojczyzna, tęsknota, tragedia i tętent koni w tle ![]()
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
![]() Myślałam,że po tym jak fotokomórka nad drzwiami automatycznymi nie wykryła jego wybitnej osoby i musiał je na chama rozsuwać, nie będzie już nic gorszego.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.