![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ile kasy? Turcja
All w Turcji jest bardzo bogate, jedzenia pod dostatkiem, więc na pewno nie będzie Wam niczego brakować.
Polecam http://www.tur-tur.pl/, Polka, która prowadzi lokalne bp w Alany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
hej, do jakiego hotelu lecicie ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Z własnego doświadczenia wiem, że najbardziej opłaciło się nam wypłacić Liry Tureckie z bankomatu - mieli najlepszy kurs.
No i przy płaceniu w Euro czy Funtach był problem z targowaniem się, a już całodniowy rejs łodzią miał kosztować 60lira a zapłaciłam 15!! zgadaliśmy się z anglikami którzy za ten sam rejs zapłacili 20funtów od osoby ![]() ![]() No ale z pytaniem ile zabrać: najwięcej pieniędzy wydałam na chałwę ![]() ![]() ![]() Najlepiej wziąć ze sobą małą kwotę w euro i wymienić w hotelu (kurs gorszy niż z bankomacie, ale lepszy niż w Kantorze!!!!!) na początek, a potem wypłacać z bankomatu ile tam potrzeba. Ja byłam w Bodrum ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
ja w Turcji wydałam sporo
![]() ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-10-29 o 10:03 Powód: nazwa biura |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Ja również nie żałuję wycieczki do Kapadocji (w ubiegłym roku kosztowała mnie o wiele mniej, bo płaciliśmy, o ile dobrze pamiętam, ok. 50euro/os). Wycieczkę wykupiliśmy w lokalnym biurze podróży (polskim) w Alanyi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Dot.: ile kasy do turcji? jakie ceny?
Tanie i sprawdzone biuro podróży - https://wakacje.pl Polecam .Kompetentna szybka obsługa.Dokumenty podróży w terminie.Informacja o zmianie terminy lotu podana odpowiednio szybko. Rezydentka na miejscu, miła kompetentna. Transfer bez spóźnienia. Opieka rezydenta na lotnisku przy wylocie. Dzięki dobrej obsłudze ,urlop minął sympatycznie i spokojnie.
Edytowane przez rudrafroo Czas edycji: 2022-02-26 o 06:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.