![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: mój dziwny biust
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Indios - jak nigdy nie miałaś stanika z prawdziwego zdarzenia to normalne że jarasz się triumphem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może przepłacam, bo za jeden stanik płacę nawet 180 zł (ale to jest jeden stanik na pół roku lub na rok), ale nie mam problemu z rozciągającymi się ramiączkami, nie wiem co to jest podskakujący biust (co szczególnie teraz jest dla mnie bardzo ważne), po prostu dobrze zrobiony stanik, dobrze dopasowany to wspaniała rzecz. Zwyczajnie nie czuję, że noszę staniki ![]() A też mam problem z wielkością piersi bo obie się różnią, są dość małe a "szerokie".
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
no to zdecydowanie przepłacasz, bo moje w takiej cenie regularnej też są (a skoro głupia nie jestem to wiem gdzie je kupić za 1/3 tej ceny ![]() no, ale w mojej szufladce jest 15 kompletów bielizny, więc nie mają się kiedy zużyć w sumie ![]() chyba inaczej rozumiemy słowo jakość, Triumph to dziadostwo jakich mało ![]() Edytowane przez 2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 Czas edycji: 2011-08-03 o 12:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
jeśli dziewczyna ma pod biustem 70 to ZAWSZE odejmuje się 5 cm i zapina na zewnętrzną haftkę, jeśli stanik się rozciąga to zapinać trzeba na kolejne haftki
ja nosiłam zawsze 75 D, a cycki fruwały w cały świat, potem przytyłam ![]() moje staniki kupuję tylko na pasażu w Auchanie, w innych mojego rozmiaru: nie ma (pani weźmie ten 75 D - na co ja wychodzę ze sklepu), nie produkują więc płacę za 1 sztukę około 150 zł i traktuję jak świętość - czytaj: pranie ręczne - zawsze nie polecam kupowania via net, każdy trzeba przymierzyć, ten sam rozmiar z innej firmy to zupełnie co innego, tabelki można miedzy bajki włożyć, bo jedna ma biust spreżysty, inna rozlane placki - jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;28526871]eee, stanik za 180 zł na pół roku?
no to zdecydowanie przepłacasz, bo moje w takiej cenie regularnej też są (a skoro głupia nie jestem to wiem gdzie je kupić za 1/3 tej ceny ![]() no, ale w mojej szufladce jest 15 kompletów bielizny, więc nie mają się kiedy zużyć w sumie ![]() chyba inaczej rozumiemy słowo jakość, Triumph to dziadostwo jakich mało ![]() ale nie mówię, że stanik mam na pół roku, tylko na 3 lata nawet ![]() Ostatnio kupiłam tak dwa staniki, oba przecenione, na 100 i 60 zł. Więc nie kupić dwóch za 130? ![]()
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;28526871]
chyba inaczej rozumiemy słowo jakość, Triumph to dziadostwo jakich mało ![]() może tanie modele faktycznie ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Triumpha pamiętam sprzed lat (nie śmiać się) 16
dostałam wypasiony stanik do karmienia, wówczas fanaberia ![]() i cieszyłam się jak szczerbaty do sucharów, na rynku (przeważnie "od ruskich") dostępne były sztywne namioty, po których założeniu każdy cycek "patrzył" w inną stronę, very sexy ![]() z tego co piszecie Triumph zatrzymał się w erze małobiuściastych kobiet, kombinują ze wzorkami i innymi cekinkami, widać nastawiają się na rynek miseczki A - C daje to możliwość wypłynięcia na rynek niszowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
na ebayu freya chodzi już od 60 zł nowa...
http://cgi.ebay.pl/Freya-Lingerie-Ri...item8bb3ed3a7e także trzeba poznać markę i rozmiar dogłębnie i można zmawiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;28572757]Nie zawsze. Staniki np. od Ewy Michalak są szyte zgodnie z prawidłowymi obwodami- ja mam 72 cm pod biustem a większość Effunaików była na mnie idealna, bardzo ścisła ze swym obwodem 70cm. Wiadomo, każdy jest inny- bodajże w Onyxa weszłam w 65. Warto zainwestować w stanik z porządnego materiału, który mało się rozciągnie po praniu a miseczka nie odkształci. Ja polecam właśnie plunge od Ewy Michalak, gdyż ładnie zbierają biust do środka.[/QUOTE]
Zgadzam się. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;28572757]Nie zawsze. Staniki np. od Ewy Michalak są szyte zgodnie z prawidłowymi obwodami- ja mam 72 cm pod biustem a większość Effunaików była na mnie idealna, bardzo ścisła ze swym obwodem 70cm. [/QUOTE]
Oki ![]() ![]() nie miałam przyjemności z Panią Ewą ![]() ![]() a podacie dziouszki stronę www? uprzejmie proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Demi ślicznie Ci dziękuję
![]() no nie powiem ![]() ![]() ![]() najbliżej mam sklepu w Częstochowie, a jakby ceny troszku spadły to i na kolanach bym poszła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Ceny nie spadną, raczej, tyle kosztuje dobry biustonosz właśnie. I posłuży na lata.
Nie wiem ile staników z h&m kupuje przeciętna kobieta, powiedzmy że trzy w ciągu roku - każdy po 39 zł, to już wartość porządnego biustonosza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Dlaczego uważasz, że ktoś na Ciebie dziwnie spojrzy? Gdzie? W sklepie? Bez przesady... Idź do sklepu, gdzie panie pomagają w dobraniu odpowiedniego rozmiaru i po problemie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Pół życia każdy mi gadał,że noszę B,jak kupowałam w LA Vantil i innych tego typu znających się
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.