![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Idące na Studium Kosmetyczne 2011 łączmy się!
Hej Gosiu, napisze jak to jest u mnie na techniku usług kosmetycznych: na 2 roku będziemy się uczyć makijażu, ale chyba tylko dziennego, wieczorowego.. Czyli takie podstawy, paznokci żelowych/akrylowych nie będziemy robić, mieliśmy tylko manicure i pedicure biologiczny i klasyczny. Dlatego właśnie wybieram się na drugi kierunek wizaż i stylizacja paznokci, tam mamy się uczyć metody żelowej i akrylowej (do tego znów manicure biol./klas.), a makijaże to już różnorodne - do sesji, malowanie aktorów, itd.
![]() ![]()
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Hej Gosiek1987
![]() ![]() ![]() Little_Black_Dress_18 jeszcze się nie załamuj, sporo osób pewnie czeka na wyniki poprawek z matury (jeszcze ich nie było prawda?)... Może pod koniec sierpnia albo na początku września zgłosi się więcej osób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Witam witam jakoś tu ucichło... No ja z racji pracy nie mogłam odpisać okazało się że internet nam oddali (ale nie moge odpisywać na posty mogę tylko je poczytać
![]() ![]() Pysiula16 ty jesteś na dziennych czy zaocznych? Poza tym zaskoczyłaś mnie myślałam że akryle i żele będziemy przerabiać na studium kosmetycznym... W razie gdyby ktoś coś wiedział na temat studium w Cosinusie dajcie znać bo też mam go w białym. Sibbyl z tego co ja wiem ja będe miała jakiś kurs wizażu gratis bo dość wcześnie zapisałam sie na to moje studium |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
ja sie ucze dziennie ;-) Kiedyś coś tam słyszałam od jednej dziewczyny, że niby pod koniec można wybrać sobie specjalizacje - paznokcie, masaż albo wizaż, ale my takiego wyboru ni mamy, mamy chyba zajęcia z wizażu jako taka specjalizacja :p Dowiedz się w sekretariacie szkoły jak tam jest, może macie inaczej ;-)
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Hej PYSIULA16, niestety w tych szkołach o których myślę nie ma rocznego studium wizażu, a jedynie technik usług kosmetycznych i różne kursy kosmetyczne
![]() Co do stylizacji paznokci kurs obejmuje 40godzin i na str szkoły jest napisane coś takiego: W programie m.in.:
Także w sumie brzmi dobrze. Jeśli chodzi o wizaż i stylizacje i wizaż to obejmuje 100 godzin i: W programie m.in.:
Muszę jeszcze zobaczyć czy finansowo dźwignę, choć w Akademii Zdrowia mają akurat fajne promocje na takie kursy ![]() Jeśli można wiedzieć to w jakim mieście się kształcisz? Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Hej Gosiek1987, ja się wybieram do Policealnej Szkoły Pracowników Służb Społecznych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Gosiek ja sie ucze w TEBie w Katowicach ;-) a opis Twoich kursów brzmi całkiem ok
![]() ![]()
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() Wybieram się do Beauty Expert w Białystoku i nie mam pojęcia co mnie czekaa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Witam witam po dosyc długiej przerwie jestem obecnie w Gdańsku i wypoczywam
![]() Maaslankaawitaj ja też byc może dołączę do tej szkoły ale jak mi TEB nie wypali... ![]() Gosiek1987 fajnie się zapowiada ten Twój kurs jaka to szkoła?? Najbardziej mi się podoba ten dyplom po polsku i angielsku może byc przydatny gdybys chiała wyjechac z kraju |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny !
![]() Maaslankaa ja rowniez wybieram sie do Beauty Expert ![]() ![]() Little_Black_Dress_18 o ile wiem to dokumenty do Beauty Expert mozna skladac do 14 lub 15 wrzesnia bo niedawno dzwonilam i pytalam ![]()
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Ja rowniez ide do Beauty Expert
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Ja rowniez wybieram sie do Beauty Expert
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Ah,dzis w koncu zlozylam papiery
![]() ![]()
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny idziecie do Beauty Expert na dzienne czy zaoczne ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Ja ide na zaoczne
![]()
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
to spoko , slyszalam wiele dobrych opinii na temat tej szkoly wiec mam nadzieje ze sie nie rozczaruje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
Aha to spoko , slyszalam ze mamy wyklad odrazu po rozpoczeciu roku jestem ciekawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
tez tak slyszalam :P no coz zobaczymy co nas czeka bo szczerze powiem ze nic nie wiem
![]()
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
szczerze to ja tez nie ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
A kiedy macie już pierwszy zjazd? Wiecie jest dziś 1 września a ja czuję sie dziwnie nie idąc do szkoły po tylu latach ciągłej nauki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
Nie dziwie Ci sie, o zjazdzie zapewne dowiemy sie dzisiaj. Cholera jakos strasznie sie denerwuje. :d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
o zjezdzcie Mi jeszcze nie wiadomo ale zapewne dzisiaj sie dowiemy
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- o jednak znalazlam na stronie internetowej szkoly . 17-18 wrzesien |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
Tak jak piszesz Absentia17 to bedzie 17-18 wrzesnia bo ja wczoraj bylam w szkole i sie dowiadywalam
![]() Little_Black_Dress_18 a mi bedzie jeszcze ciezej bo ja mialam rok przerwy w nauce ![]()
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Wpadł mi do głowy pewien pomysł nie wiem tylko czy dobry... W sumie to przecież nie mam 100% gwarancji że u mnie ta grupa będzie a ja mam jeszcze odpis świadectwa i tu pytanie do dziewczyn z Beauty Expert czy wy przy zapisie do szkoły podpisywałyście jakąś umowę?? Jeżeli tak to w razie czego jakie są warunki z jej rezygnacji?? Pomyślałam że może zapisaabym się do 2 szkół a później z którejś po prostu zrezygnowała. Co myślicie o moim pomyśle?
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Mi może nie chodziło o to że ciężko wrócić mi do szkoły czy coś mówię o tym co pisała eliza99 ja wsiadam wczoraj do autobusu pełno dzieci i młodzieży jadącej do szkół na rozpoczęcie a ja jade do pracy... Poczułam sie trochę jak mamut czyt. staro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Jest tu ktoś kto w tym roku wybrał się na;
Szkoły Beaty Mydłowskiej Centrum Kształcenia MaestRia napiszcie mi na priv o tych szkolach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
Little_Black_Dress_18 podpisywalam umowe dotyczaca platnosci za szkole,znajdziesz ja na stronie internetowej Beauty Expert do pobrania wraz z podaniem i tam sobie wejdz przeczytaj bo nie chce Ci naklamac ani zamieszac co sie w niej znajduje
![]() Co do Twoich odczuc, wiem jak to jest bo rok temu to przerabialam, jednak ma to swoje dobre strony,kwestia podejscia ![]()
...wiara została daleko w tyle nie mając siły by iść dalej,do dziś spłacam kredyt z wyobraźni.. Edytowane przez eliza99 Czas edycji: 2011-09-02 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.