|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kac moralny
Cytat:
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
Przestan dzwonic i przepraszac, bo tylko udowadniasz mu tym, ze ma racje twierdzac, ze jestes winna, a nie jestes. Zycie - zdarza sie! Mi sie kiedys dokladnie to samo zdarzylo co i Tobie jak mialam 19 lat.. w dodatku zwyzywalam mojego eks wtedy najgorszymi epitetami jakie chyba sa mozliwe.. a na nastepny dzien bylam cala czerwona ze wstydu jak do mnie przyjechal.. najciekawsze bylo to, ze dostalam wtedy bukiet roz
do tej pory nie wiem za co.. chyba za to, ze mu cale auto obrzygalam ![]() p.s. nie dzwon, nie pisz - sam zadzwoni. Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2011-08-04 o 12:39 |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Haha.Jak dla mnie to on powinien mieć kaca moralnego
piłaś w końcu z jego powodu przypominam... więc sam jest sobie winny
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Idz na dluzszy spacer zeby uwolnic sie od tych procentow i odespij. Bo te wszystkie straszne mysli to przez wczorajszy alkohol.
Gwarantuje ze jutro bedzie duzo lepiej i wszystko wyda sie duzo latwiejsze PS W sumie to on powinien Cie wspierac w takim momencie a nie pograzac. "Prawdziwych Tz'ow poznajemy w biedzie"
Edytowane przez KarolinaK Czas edycji: 2011-08-04 o 13:31 |
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Jesteś dorosła, więc masz prawo się upić. Twojemu Tż nigdy się to nie zdarzyło? Nie dramatyzujmy, alkohol jest dla ludzi, a że czasem zdarza się go przedawkować to są skutki, jakie są.
Co powinnaś zrobić? Przede wszystkim, ulecz swojego kaca (i nie mam tu na myśli kaca moralnego), a potem spróbuj się skontaktować z Tż. Jeżeli nadal nie będzie odbierał telefonów to odpuść, daj mu ochłonąć. Przecież nie popełniłaś zbrodni, żeby miał się obrażać na śmierć i życie. Po prostu go poniosło, więc daj mu czas, niech przetrawi tę sytuację. A, i nie przejmuj się tak bardzo. Pocieszę Cię, bo ja też kiedyś zwymiotowałam mojemu Tż w aucie, ale było minęło, nadal jesteśmy razem. ![]() A spóźniającym okresem też się nie martw. To pewnie wynik stresu!
Możesz uciec od szumu rzeki i liści na wietrze, ale prawdziwy hałas jest w Tobie. Edytowane przez Diversification Czas edycji: 2011-08-04 o 13:30 |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Nie jest to sytuacja tragiczna, faktycznie, nie przejmuj się tak i uspokój... Wszystko będzie w porządku
|
|
|
|
|
#37 |
|
.
|
nie daj robic z siebie podnozka. to nie twoja wina, ze facet mial stluczke. i kazdemu moze sie zdarzyc spicie. jesli to pierwsza taka akcja w twoim przypadku to tym bardziej nie musisz sie przejmowac.
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Co za gnojki chodzą po tym świecie
jest naprawdę całe mnóstwo fajnych porządnych facetów takich, jak pisała jedna z dziewczyn: nawet jak mu nowe buty obrzygasz to powinien się martwić o to jak się czujesz a nie przejmować butami o ile oczywiście jest to taki jednorazowy wyskok jak w Twoim przypadku. Trzymaj się
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Buc
|
gdybym ja tylko takie kace moralne przeżywała.
|
|
#41 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Yyy.. ? Jak niby Twoja wina ? Koleś ma swój mózg, prawda ? Więc nie daj sobie wkręcić, że to przez Ciebie miał tą stłuczkę :/ Chce abyś poczuła się winna i tyle. Każdemu może się zdarzyć, człowiek niestety nie jest idealny.
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Oj dziewczyno, ja gorsze rzeczy robiłam po pijaku, niestety w obecności mojego (teraz już ex) faceta. Zawsze było mi wstyd, zawsze przepraszałam milion razy. Każdemu zdarzy się upić, trudno. Następnym razem trzeba się bardziej pilnować i tyle.
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem nie zrobiłaś kompletnie nic złego, a facet po prostu lubi na Ciebie zwalać winę (przykład ze stłuczką), obrażać się przy każdej okazji i na dodatek jak sama mówisz olewa Cię (z kolegami się spotkał, ale już towarzyszyć Ci na imprezie , to nie mógł). Upicie się to jeszcze nie przestępstwo, nie robisz tego przecież nagminnie, facet powinien się zachować inaczej.
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Wlacha. Nic zlego. To,co faceci robia dosc regularnie z kumplami
Jak dla mnie nic sie nie stalo wielkiego, facet reaguje histerycznie..---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe ile głosów oburzenia na faceta byłoby ,gdyby dziewczyna napisała odwrotną sytuację.
mieli pogada c o problemach,ale zamiast się spotkać on poszedł i spił się do bólu...
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, ale chodzi o to, ze to byl jej pierwszy raz, a facet sam popija czesto, wiec puszczajac focha i zwalajac wine na stluczke na nia - zachowal sie jak hipokryta
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
facet powinien zaopiekować się i pomóc Ci jeżeli coś złego się dzieje a nie strzelać focha. to działa w dwie strony. każdemu się zdarza przesadzić z alkoholem, nie ma powodu do wstydu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

Mam nadzieję, że mój TŻ się na mnie nie obrazi 

- ... - 50 kg 

jest naprawdę całe mnóstwo fajnych porządnych facetów

Jak dla mnie nic sie nie stalo wielkiego, facet reaguje histerycznie..