|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Katherine,Piarkardi -real foto i informacje-wątek uzupełniający-czytaj pierwszy
Głównie pierścionki i jedna bransoletka :3
Odbierałam osobiście u nich w Pruszkowie. Ze wszystkich jestem zadowolona, oprócz panterkowego - jest mały.
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dot.: Katherine,Piarkardi -real foto i informacje-wątek uzupełniający-czytaj pierwszy
biżuteria katherine
1. naszyjnik music - fajny, krótki 2. bransoletka czarna - świetna, niestety używam ją często i paseczki delikatnie się już rozklejają 3. pierścionek serduszka - jeden z moich ulubionych, niestety jedno serduszko mi się urwało ![]() 4. naszyjnik serduszko - kupiłam, bo myślałam że jest większy, rzadko noszę 5. naszyjnik z kokardą - ciężko mi coś o nim powiedzieć ,bo jeszcze nie miałam okazji go założyć, nie do końca w moim typie ![]() 6. bransoleta skórzana brąz - jest świetna! 7. pierścionek skrzydła - bardzo fajny, niestety u mnie nie zlatuje tylko z kciuka, brak regulacji 8. naszyjnik aparat - ładny długi naszyjnik, często chwalony przez moich znajomych ![]() 9. naszyjnik okulary - fajny 10. pierścionek owalny - dzisiaj przyszedł, rewelacja ![]() ![]() 11. pierścionek kokarda - jeden z moich ulubionych, pięknie się prezentuje, regulowany 12. naszyjnik love - ładny, krótki naszyjnik |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
cd.
13. kolczyki - są piękne, dopiero co przyszły, ale już je uwielbiam ![]() 14. naszyjnik nutka - ładny, krótki 15. naszyjnik I love NY - bardzo fajny, drobniutki 16. długi naszyjnik - bardzo go lubię, jedynym problemem jest to, że strasznie się plącze 17. naszyjnik słoń - tez dziś przyszedł, najmniej mi się podoba, nie przypuszczałam, że będzie miał świecące elementy.. 18. naszyjnik sowa - jest genialny, naprawdę polecam, super kolory, fajna długość 19. pierścionek krzyż - nowy nabytek, regulowany 20. pierścionek wąsy - nowy nabytek, regulowany, śmieszny ![]() 21. bransoletka kokardka - lubię ją ![]() 22. pierścionek kokardka - regulowany, bardzo fajny, w pierwszym odpadła mi kokardka, więc zamówiłam drugi, jak na razie trzyma się mocno 23. naszyjnik klucz - wygląda pięknie, jednak rzadko noszę, bo jest duży i obija się o biust ![]() 24. biała skórzana bransoletka - bardzo fajna, ma 2 zatrzaski 25. pierścionek aparat - porządnie wykonany, regulowany |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
2 uszkiodzone pierścionki z ostatniego zamówienia u niuto. pierwszy raz coś od nich mnie rozczarowało...pewnie da się to skleić i będzie ok, ale i tak szkoda. aaa, i wybaczcie jakość, robione telefonem późną porą ;p
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822038<- ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822261 <-kosmetyki http://pannakolczykowa.blogspot.com <-- blog ![]() ![]() Edytowane przez Nana93klb Czas edycji: 2011-09-14 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Katherine
1.bransoletka panterka 2.bransoletka kwiaty 3.bransoletka różowa-żałuję,że to nie dla mnie,bo na żywo wygląda jeszce lepiej niż na stronie hurtowni,a widzę,że już niedostepna:/ 4.bransoletka z muszlami 5.kolczyki z perełek 6.naszyjnik-co prawda zaskoczyło mnie,że jest taki malutki,co nie zmienia faktu,że bardzo mi się podoba ![]() 7.naszyjnik z kul -mój faworyt,niedawno widziałam go w jednj z sieciówek. -> i wszystko razem ogólnie jestem bardzo zadowolona,nie przeżyłam żadnej niemiłej niespodzianki ![]()
#36 |
Rozeznanie
|
Katherine
zamówienie u Niut0 - wszystko idealnie zapakowane, doszło w nienaruszonym stanie ![]() 1. Kolczyki - ok, chyba nawet ładniejsze niż na katherinowej fotce. 2. Wisior za 1,90zł - zdjęcie wyszło brzydkie, ale na żywo jest prześliczny, szkiełko jest przezroczyste i fajnie się mieni w świetle. 3. Perełki za 0,80zł - zwyczajne, ale jestem zadowolona. 4. Kolczyki pióra - nimi jestem szczególnie oczarowana, bałam się, że będą ogromne, ale są akurat, mają 7cm długości bez bigla 5. Wisior perełkowo-łańcuchowy - ładny, choć krótki, taki pod szyję. |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
C.d. Katheriny od Niut0
1. Wisior - fajny, ale chyba odczepię te perły bo za dużo tego wszystkiego w nim ![]() 2. Broszka - nie mam zastrzeżeń ![]() Wstawiłam też dodatkowo zdjęcia sówki i bransoletki, widziałam te rzeczy kiedyś w Katherinie, więc może komuś się real foty przydadzą. A ostatnie zdjęcie - to perły z poprzedniego posta na moim gangsta psie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
kilka moich
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Część mojego ostatniego zamówienia z Katherine
![]() ![]() Wrzucam zdjęcia wyłącznie real, bo biżuteria ani trochę się nie różni od zdjęć prezentowanych w katalogu; dodałam tylko porównanie z monetą, żeby sobie lepiej wyobrazić wielkość pewnych elementów ![]() 1. naszyjniki cz.1: a) ładny, ale łańcuszek ma zdecydowanie za długi! w tej chwili obijałby mi się gdzieś pod biustem, a pasowałby raczej na dekolt ![]() b) fajny, skromny, ale dość efektowny, mam maleńki problem z jego zapinaniem ![]() c) wróżka powinna być o 1/3 mniejsza... ![]() 2. naszyjniki cz.2: a) klatka jest strasznie duża i, mam wrażenie, że dość ciężka ![]() b) do piórka nie mam zastrzeżeń ![]() c) do sowy podobnie, choć myślałam, że będzie mniejsza - ale nie sprawdzałam wymiarów przed zakupem ![]() 3.,4. naszyjniki cz.3: a) ptaszki na gałązce - jak dla mnie przeurocze ![]() ![]() b) zielony paw też nie był rozczarowaniem ![]() c) o jaskółki bardzo się boję, bo słyszałam, że kruche, więc noszę rzadko, ale pięknie wyglądają na dekolcie ![]() 5. kolczyki - jak widać, są gigantyczne ![]() ![]() 6. pierścionek-kokardka, regulowany, fajnej wielkości, bez zastrzeżeń ![]() 7. podobnie do czarnego kwiatka ![]() 8. porównanie ze złotówką ![]()
#40 |
Zakorzenienie
|
Moja Katherinka
![]() ![]() z wszystkiego jestem zadowolona ![]() ![]() Edytowane przez ultrafiolet88 Czas edycji: 2011-11-03 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
cd.
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Doczekałam się pierwszego zamówienia z Katherine więc przyszedł czas na moją fotorelację
![]() Ogólnie jestem zadowolona. Najbardziej zaskoczyła mnie wielkość perełki przy kolczykach z piórkami - myślałam że będzie mniejsza, ale od początku mi tam nie pasowała i myślę że da się ją usunąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Przyszła do mnie paczuszka więc wklejam zdjęcia swoich rzeczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
kaśka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
cd.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
kaśka & amber
tak tak wiem... wieeele pierścionków ![]() ze wszystkiego jestem baaardzo zadowolona. Edytowane przez izabelka1200 Czas edycji: 2011-11-26 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Dodaję fotki naszyjnika liściowego
![]() Jest bardzo ładny ![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj przyszło do mnie zamówienie z Amber, które sama sobie zrobiłam
![]() Jako, iż mało zdjęć się tutaj pojawia - dorzucam moje foty. Sorki za jakość, ale bateria w aparacie mi padła ![]() 1.Kolczyki: -gramofon, gwiazdka - moje prywatne; -panterki - są całkiem solidnie zrobione, w realu wyglądają jeszcze lepiej. -kryształy - moje prywatne; -serduszka małe - są prześliczne, solidnie wykonane, średniej wielkości. 2. Kolczyki: -słoniki - są maleńkie, ale jak na tę cenę całkiem solidne; -kotki i sówki -j.w. -różyczki różne kolory - są małe, ale nie jakieś mikro ![]() 3.Kolczyki panterka - są ogromne! Serio, byłam zaskoczona, ale poza tym są świetnie wykonane. 4. i 5. Kulki. Ładne kolorki. 6.Bransoletka jeleń, jest słodka, pasuje ja średni nadgarstek. Czyli mój, jeśli ktoś ma grubsze to nie polecam. Solidnie wykonana. 7.Wisior żuczek - jest piękny! Z wisiorków to chyba mój faworyt. Ma b. długi łańcuszek. 8.Ośmiornica - mój faworyt zaraz obok żuka! - reszta j.w. 9.Bransoletka pleciona, jest słodka, masywna, na styk pasuje na mój średni nadgarstek. 10.Wisiorek złoty - najmniej mi się podoba. Skopali go tym TANDETNYM złotym kolorem. Poza tym wydaje mi się być kruchy. |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
c.d. moich zakupów
![]() 1. Naszyjnik wąsy - jest duży, z filcu. Trzeba będzie uważać, żeby nie przerwać filcu. 2. Złota skórzana bransoleta - jest solidna, miła w dotyku i ładna ![]() 3. Łapacz snów - bardzo łądny, mimo koloru tandetnego złota:P Bardzo kruchy. 4. Kolczyki piórka - ładne! długie! 5. Spinki: -grzebyki - są całkiem masywne, podobają mi się chociaż nie wiem jak ich się używa ![]() -Gruba wsuwka - nie wiedziałam o istnieniu czegos takiego! Są genialne do gęstych, niesfornych włosów! -Spinka z motylkiem - jest mała, ale solidna -pozostałe spinki też są całkiem porządne. 6,7,8.Pierścionki. Z nich jestem zadowolona mega. Są przepiękne, mimo, że są regulowane w niczym to nie przeszkadza, są bardzo, ale to bardzo solidne. Ponadto o dziwo każdy szczegół jest dopracowany. 9.Kolczyki sówki - dół jest przyczepiany z tyłu na kółeczko, gdyby się zgubił dół zawsze można zrobić tylko główki. Kolczyki drewniane, są dopracowane, bardzo ładne szczegóły. |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
wszystko katherine
wszystko mi sie podoba ;] jeden minus to ze kolczyki przyszły rozklejone |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
wszystko Katherine
![]()
#52 |
Raczkowanie
|
Katherine
1. Kolczyki Swarovski są ok, nie mam większych zastrzeżeń, ale po cenach po jakich widziałam je na allegro (około 30 zł) nie kupiłabym ich. 2. Kolczyki Swarovski są ok, ale mają bardzo długie te sztyfciki z tyłu, tak długie, że muszę je obciąć. 3. Bransoleta zielona w stylu "by dziubeka"jest całkiem ok, choć moim zdaniem cena jest zbyt wysoka (koszt około 16 zł w Katherine) |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
kilka moich z katherine.
#54 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze cos
![]()
#55 |
Konto usunięte
|
to ja może wkleję jeden pierścionek, bo mam zdjęcie na wymiankowym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Moje ostatnie zamówienie z Katherine
![]() 1. kolczyki serca - są przepiękne, zbierają same komplementy ![]() 2. Svarowskie wkrętki - malutkie, ale o tym wiedziałam. Ładny, fioletowy kolorek; jednak szkoda, że nie są większe ![]() 3. białe krzyżyki - chciałam czarne, ale już nie było, więc wzięłam białe. Jak dla mnie, powinny być tak ze dwa razy większe ![]() 4. czarne kulki - myślałam, że będą mniejsze ![]() 5, 6. pierścionek-mysz - śliczny ![]() 7. perełki z jaskółką - takie, jakich się spodziewałam 8, 9. wisiorek z karocą z dyni - chyba mój faworyt ![]() ![]() ![]()
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2012-02-29 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
ogólnie biżuteria wieksza niż sie spodziewałam, tylko kokardka byłam pewna że będzie większa a tu miła niespodzianka i jest taka zgrabniutka
![]() *pierścionek kokardka jestem z niej najbardziej zadowolona, mały, zgrabny dobrze zrobiony *pierścionek panterka również ładny ale kwiatek już średni, złoto jest żółte (obydwa należą do siostry) *pierścionek srebrny, dosyć błyszczy, powierzchnia równa i gładka na moich paluchach wygląda co najmniej srednio ale i tak mi sie podoba ![]() *krzyż ładny choć błyszczy tylko do światła i ma nierówna powierzchnię + kilka ciemnych miejsc dla mnie niewygodny siostra przejmuje *pawie oczko ładny, wygodny bo na gumce, nie spodziewałam się takiej wielkości ![]() *kolczyki panterki dla mnie świetne, ta panterka jest z jakiegoś materiału (zamsz) fajnie to wygląda dla porównania ze zwykłymi perłowymi kuleczkami średniej wielkości tymi rzeczami jestem zawiedziona *kolczyki pióra, złoto paskudne (żółte) papugi ogromne, na zdjeciu hurtowni wyglądały na mniejsze, pewnie pójdą w świat *bransoletka ma inne kolory miała być pastelowa, zresztą same zobaczcie ![]()
#58 |
Zakorzenienie
|
no to hop
![]()
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! ![]() http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
catch me if I fall.
|
Naszyjniki z najnowszej dostawy
![]() Wszystkie sa sliczne, ale węzowy wygrywa ![]() Z tych obręczy zdecydowanie najladniejsza jest ta srebrna za 26 zl, jak widac na zdjeciu jest najwieksza ![]() Perelki sliczne, ale duze bardzo
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Katherine, wszystko bardzo ładne, jedynie sówki ogromne(radzę sprawdzać wymiary, obie są tak duże jak czarno-biała)i zielonooka ma inny kolor oczu i metalu na zdjęciu.
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-04-21 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.