|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::SIERPIEŃ: mega wymianka, kolorówka, pielęgnacja (Chanel, Guerlain, MAC) NOW
Cytat:
![]() A może powiedz mi, co byś oddała? Bo nie mam pojęcia, jak to wycenić
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::SIERPIEŃ: mega wymianka, kolorówka, pielęgnacja (Chanel, Guerlain, MAC) NOW
Cytat:
jak mi się coś podoba to mogę oddać sporo... za mocno cen nie pamiętam , ale puder ok. 170 zł (oczywiście ten ma ubytek, widoczny na fotce), cienie były droższe, coś ok. 200 zł lub więcej (naprawdę nie pamiętam)... pryszcze są drogie, więc to Tobie ta wymiana może się nie opłacaća napisz proszę czy kolor 2 nada się dla jasnej karnacji jako róż na poliki? bo dla mnie 03 służy jako brązer, i tak wymyśliłam, że 02 pasuje mi na róż
Edytowane przez Biała Dama Czas edycji: 2011-08-05 o 09:34 |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama nie wiem ceny są w linkach ![]() Jednak perfumy chciałabym wymienieć za innych zapach, no może pomyślałabym nad Oriental Lumpur, bo tutaj mam spory zapas
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Napisz mi adres do wysyłki.
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
witam! Proponuję odlewkę perfum D&G numer 3 l'imperatrice lub Kate Moss Vintage Muse za kredkę do brwi Chanel koloru 30.
Pozdrawiam! )
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
podoba mi się u Ciebie Cien MAC i paletka Tokidoki![]() moze wyszperasz cos u mnie? |
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
nie mam.
|
|
|
|
|
#40 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm, a jakby Ci się opłacało tusz i puder za meteorki czy nie bardzo? ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
Hmm, szkoda ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() No nic, może następnym razem
|
||||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;28604665]Interesuje Cię La Perla - J'aime les Fleurs? : )[/QUOTE]
a za co?
|
|
|
|
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
Na przykład za GUERLAIN, paletka Velours D'Or 410, zużycie minimalne? : ) Baaardzo mi się ta rzecz podoba, jeśli La Perla to byłoby za mało za owąż rzecz, to zawsze możesz sobie coś u mnie dobrać.
Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2011-08-07 o 15:34 |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;28605808]Na przykład za GUERLAIN, paletka Velours D'Or 410, zużycie minimalne? : ) Baaardzo mi się ta rzecz podoba, jeśli La Perla to byłoby za mało za owąż rzecz, to zawsze możesz sobie coś u mnie dobrać.[/QUOTE]
Hmm, pomyślę, bo akurat to bym wolała wymienić na coś, co znam, a nie celować w ciemno. A na pewno nie będę tego zapachu sprawdzać, bo żywcem nie mam jak się wybrać do perfumerii. Z kolei w wątku nic nie widzę ![]() Ale jakbym przemyślała sprawę, odezwę się u Ciebie |
|
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
Pomyśl, a wiesz za ile mniej więcej dni zdecydujesz co i jak? : )
W ogóle, mam na zbyciu czarny gorset, nie taki jak np. na Restyle (nie jest ciężki), ale wyraźnie widać, że to gorset, jest naprawdę ładny, a gdzieś czytałam, że Cię takowe interesują, a akuratnie nosimy mniej więcej ten sam rozmiar, więc myślę, że by Ci pasował. Mogę zrobić zdjęcia jutro jeżeli chcesz : ) Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2011-08-07 o 19:59 |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;28608795]Pomyśl, a wiesz za ile mniej więcej dni zdecydujesz co i jak? : )
W ogóle, mam na zbyciu czarny gorset, nie taki jak np. na Restyle (nie jest ciężki), ale wyraźnie widać, że to gorset, jest naprawdę ładny, a gdzieś czytałam, że Cię takowe interesują, a akuratnie nosimy mniej więcej ten sam rozmiar, więc myślę, że by Ci pasował. Mogę zrobić zdjęcia jutro jeżeli chcesz : )[/QUOTE] Wiesz co, jak masz chętną na perfumy, nie chcę Cię hamować, więc spokojnie wymień A co do gorsetu, to dzięki wielkie, ale ja preferuję te ciężkie, z metalowymi fiszbinami, Restyle jest dla mnie sporo za słabe Ale dzięki za propozycję !
|
|
|
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
Nie, póki co nie mam innej chętnej na perfumy, a i bardzo, ale to bardzo mi zależy na tych cieniach, od dawna chciałam je mieć... A co do zapachów, to w tym tygodniu powinno mi przyjść ich sporo, mniej więcej 30 różnych, jeżeli interesuje Cię jakiś konkretny to napisz, a nuż być może go mam i będę mogła zrobić małą odlewkę ; )
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;28620182]Nie, póki co nie mam innej chętnej na perfumy, a i bardzo, ale to bardzo mi zależy na tych cieniach, od dawna chciałam je mieć... A co do zapachów, to w tym tygodniu powinno mi przyjść ich sporo, mniej więcej 30 różnych, jeżeli interesuje Cię jakiś konkretny to napisz, a nuż być może go mam i będę mogła zrobić małą odlewkę ; )[/QUOTE]
Odlewki za te cienie na pewno mnie nie interesują, tylko flakony, ale oczywiście niekoniecznie nówki. Ale wobec tego będę do Ciebie zaglądać
|
|
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
Nie zrozumiałaś mnie ; ) Chodziło mi o La Perlę plus odlewki za te cienie, wiadomo że nie same odlewki, bądźmy poważne ; )
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;28620292]Nie zrozumiałaś mnie ; ) Chodziło mi o La Perlę plus odlewki za te cienie, wiadomo że nie same odlewki, bądźmy poważne ; )[/QUOTE]
No właśnie to niestety odpada. Mam kilkanaście odlewek z różnych wymianek, wspólnych zakupów itp, i one tak leżą i też je muszę wymienić, bo po prostu ich nie używam. I wiem, że jak dostanę kolejną odlewkę, to ona też tak będzie leżeć nieużywana. Po prostu wolę normalne flakony
|
|
|
|
|
#51 |
|
Konto usunięte
|
No to u mnie na razie tylko ta La Perla, nie wiem jak się sprawa będzie miała z Amarige Givenchy... Dam znać, okej? Bo zależy mi wręcz potwornie : )
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem. No to niestety za sam puder chyba mi się nie opłaca, zwłaszcza, że na tuszu zależało mi bardziej.
Może następnym razem! |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
niestety na tą chwilę nie mam nic z pielęgnacji na wymianę
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, niestety aktualnie nic nie widzę.. za pasty szukam np. kremu nawilżającego, przeciwmarszczkowego, cienia w odcieniu nude, lub co tam mi wpadnie w oko
![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- hej, pasty wyceniam na ok 60 zl (3 zl szt), bardziej zależało by mi na kremikach chociaż cień niezły, czy on ma lekki połysk czy jest całkiem matowy? aha i szukam także książek z zakresu psychologii i fotografii ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- też mam tą książkę ![]() wiesz co, zastanowię się nad tym cieniem i dam znać jak coś
Edytowane przez gorzkawa Czas edycji: 2011-08-08 o 16:51 |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś za mac smut?
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
wstępnie nic, jak coś znajdę, odezwę się u Ciebie.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, jednak narazie podziękuję
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
ok, jak coś - wciąż jestem chętna ;]
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

jak mi się coś podoba to mogę oddać sporo... za mocno cen nie pamiętam , ale puder ok. 170 zł (oczywiście ten ma ubytek, widoczny na fotce), cienie były droższe, coś ok. 200 zł lub więcej (naprawdę nie pamiętam)... pryszcze są drogie, więc to Tobie ta wymiana może się nie opłacać
sama nie wiem
ceny są w linkach 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)