The Voice of Poland - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-03, 21:32   #31
ewwwa
Zakorzenienie

Dot.: The Voice of Poland

Cytat:
Napisane przez FreakChic Pokaż wiadomość
Mnie się widzi Darski, bo przystojny jest.
Pewnie będę oglądać, bo ja lubię takie glupoty.
Ja tez
Cytat:
Baaaardzo mi się podoba program... Jestem zaskoczona na plus. Zaskoczył mnie Fleszar.
I tu tez sie zgadzam!

Wole ten program od Mam talent Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Nergal Fajne jury
Stary 2011-09-03, 21:43   #32
wanitatywna
Wtajemniczenie

Jestem tym nieco zdziwiona, bo spodobało mi się. Generalnie nie lubię tego typu programów, ale na ten będę czasem zerkała.
wanitatywna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-03, 21:47   #33
201801022117
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Ja tez

I tu tez sie zgadzam!

Wole ten program od Mam talent Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Nergal Fajne jury
Ja już może nie będę się napalać na Nergala, bo jeszcze chłop przeczyta, i będzie miał zabawę, że jakaś 20 z zadupia się nim podnieca. Ale chwilami widzę odbicie siebie jak na niego patrze.

Jury jest naprawdę fajne, bardzo podoba mi się Kayah, widać, że ją naprawdę cieszy muzyka.

Edytowane przez 201801022117
Czas edycji: 2011-09-03 o 21:52
201801022117 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-03, 21:49   #34
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już może nie będę się napalać na Nergala, bo a jeszcze chłop przeczyta, i będzie miał zabawę, że jakaś 20 z zadupia się nim podnieca. Ale chwilami widzę odbicie siebie jak na niego patrze.

Jury jest naprawdę fajne, bardzo podoba mi się Kayah, widać, że ją naprawdę cieszy muzyka.
Hehe Ja się raczej nie napalam, nie spodziewałam się po prostu że jest tak sympatyczny
Stary 2011-09-03, 22:00   #35
blueskye
Rozeznanie

Cytat:
Mnie się widzi Darski, bo przystojny jest.
Pewnie będę oglądać, bo ja lubię takie glupoty.
FreakChic znów się zgadzamy, dla mnie Nergal też jest przystojny
Natomiast Dąbrowska jakaś taka sztywna mi się wydaje. Ogólnie formuła programu nawet niezła, jak na TVP.

blueskye jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-03, 22:01   #36
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueskye Pokaż wiadomość
FreakChic znów się zgadzamy, dla mnie Nergal też jest przystojny
Natomiast Dąbrowska jakaś taka sztywna mi się wydaje. Ogólnie formuła programu nawet niezła, jak na TVP.
Hehe, dokładnie tak, jak na tvp
Stary 2011-09-03, 22:02   #37
Lady in Blue
Zakorzenienie

Zaskoczył mnie występ Gabriela Fleszara
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-03, 22:08   #38
201801022117
Konto usunięte

Nie no, dziewczyny... Wolę już programy TVP, niż po raz ✂✂✂✂ziesiąty Taniec z rozgwiazdami, czy jakiś inny Mam szmelc...
Stary 2011-09-03, 22:27   #39
blueskye
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Hehe, dokładnie tak, jak na tvp
No bo serio, np. "Gwiazdy tańczą na lodzie" to była jakaś pomyłka...

A właśnie, kto to ten Gabriel Fleszar, coś mi mówi to imię i nazwisko...

FreakChic Taniec z rozgwiazdami Szczerze mówiąc, ja też już za przeproszeniem ta x-edycją.

Stary 2011-09-03, 22:30   #40
ta_iwona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blueskye Pokaż wiadomość

A właśnie, kto to ten Gabriel Fleszar, coś mi mówi to imię i nazwisko...
http://www.youtube.com/watch?v=itMrhTp52BY
ta_iwona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-03, 22:40   #41
blueskye
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ta_iwona Pokaż wiadomość
O jaaaaa... to ON

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-03, 22:53   #42
ta_iwona
Rozeznanie

A ile nowych komentarzy pod tą piosenką na youtube
Stary 2011-09-03, 23:32   #43
Sondrina
BAN stały

Obejrzałam z ciekawości i mi się spodobało. Dobrych jurorów dobrali, mi się podoba, że nie ma chamstwa. Nergal jest bardzo życzliwy i nawet on waży słowa krytyki. Bałam się, że będzie za bardzo jeździł po religii, a ja czegoś takiego nie lubię. Nie znoszę, jak wyzywa się ateistów od zbrodniarzy i nie lubię jak się naśmiewa z cudzej wiary, nieważne, czy to katolicyzm czy islam. Ale Nergal zachowuje się przyzwoicie. Jest chyba moim ulubionym jurorem, bo nie cechuje go owczy pęd. Do tej pory Piasek i Dąbrowska chyba najczęściej odwracali się, nawet przy takich średnich piosenkach, Nergal i Kayah są bardziej wymagający i mi się to podoba. Fleszar pasuje mi do grupy Nergala, w ogóle ja zawsze widziałam w nim coś z duszy rockowca, która nie miała nigdy szans wyjść na zewnątrz. Mam nadzieję, ze Fleszar będzie się rozwijał w tym kierunku...

W ogóle nie rozumiem fenomenu chłopaka o szwedzkim imieniu, moim zdaniem ta piosenka, którą zaśpiewał i stylistyka była dość przaśna. Obawiam się, że to nie kwestia wpadki przy wyborze repertuaru, on po prostu ma takie upodobania, o czym świadczy zamiłowanie do Christiny Aguilery i Timberlake`a.

Chłopak, przy którym Kayah tańczyła, podobał mi się, w sensie jego wykonanie

A dziewczyna od "Skłamałam" fałszowała równo, że uszy puchły. Również nie rozumiem, o co chodziło z tym:"jesteśmy z tego samego miasta", wydaje mi się, ze z racji pochodzenia słyszała po prostu o tym, że Piaskowi było ciężko po klęsce na Eurowizji, tylko płakała i była roztrzęsiona, więc wyszło to nieco dziwnie.

W ogóle byłam pewna, że wszyscy poznają Gabrysia, jak się odwrócą, a Nergal będzie miał z tym problem
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-03, 23:53   #44
coniglio
Raczkowanie

O, nie widziałam tego Fleszara
Kiedy powtórka?
coniglio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 04:18   #45
daktylek1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez coniglio Pokaż wiadomość
O, nie widziałam tego Fleszara
Kiedy powtórka?
Flejszar
cały program cz.1
cz.2
poszczególni uczestnicy

Jak na razie to tez mi się całkiem podoba Ogólnie to nie oglądam tego typu programów (tylko Must be the music oglądałam czasem), ale ten całkiem całkiem. A Flejszara też bym pewnie nie poznała, gdyby nie to, że wiedziałam wcześniej, że to on, mimo, iż tę jego piosenkę pamiętam dobrze.

Edytowane przez daktylek1987
Czas edycji: 2011-09-04 o 04:22
daktylek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 08:45   #46
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daktylek1987 Pokaż wiadomość
Flejszar
cały program cz.1
cz.2
poszczególni uczestnicy

Jak na razie to tez mi się całkiem podoba Ogólnie to nie oglądam tego typu programów (tylko Must be the music oglądałam czasem), ale ten całkiem całkiem. A Flejszara też bym pewnie nie poznała, gdyby nie to, że wiedziałam wcześniej, że to on, mimo, iż tę jego piosenkę pamiętam dobrze.
Dlaczego piszesz Flejszar?

Zgodzę się co do Nergala, jak dla mnie fajny juror i ciekawa jestem jego grupy
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Stary 2011-09-04, 09:23   #47
201801022117
Konto usunięte

Powtórka dziś o 11.55 .
Stary 2011-09-04, 10:20   #48
aniakrupa
Przyczajenie

Stwierdziłam z mamą podczas oglądania że oni nie powinni się widzieć i konsultować (jury) To byłoby prawdziwe głosowanie. Powinni mieć parawan między sobą i słuchawki na uszy żeby nie było slychac czy któryś z nich już wcisnął przycisk .TO BY BYŁO COŚ !!!! a tak to takie lelum polelum. Dziwne miałam np odczucia przy dziewczynie z teatru ... "szału może i nie było" ale uważam że ją skrzywdzili
aniakrupa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 10:23   #49
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Generalnie program jest okej, ale czuję niesmak, w sytuacji gdzie Piasek, który pochodzi z mojje miejscowości wybiera dziewczyne z tej samej miejscowości, której wujek jest jego 1szym nauczycielem śpiewu i tak dalej...Miło było zobaczyć i usłyszeć Fleszara, ian mi się nie podobał
Stary 2011-09-04, 10:29   #50
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Generalnie program jest okej, ale czuję niesmak, w sytuacji gdzie Piasek, który pochodzi z mojje miejscowości wybiera dziewczyne z tej samej miejscowości, której wujek jest jego 1szym nauczycielem śpiewu i tak dalej...Miło było zobaczyć i usłyszeć Fleszara, ian mi się nie podobał
Dla mnie ta dziewczyna była nijaka ...

Stary 2011-09-04, 10:36   #51
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Dla mnie ta dziewczyna była nijaka ...
Dla mnie niestety też. Dlatego pewnie Piasek musiał się odwrócić, takie małe podziękowanie dla pana Górskiego, który jest jej wujkiem, a jego ex nauczycielem.
Stary 2011-09-04, 11:48   #52
kobieta_wamp
Wtajemniczenie

Program mi się podoba, a wybieranie uczestników słuchając ich tylko głosu uważam za strzał w dziesiątkę

Co do jurorów - Nergal
Stary 2011-09-04, 11:53   #53
Eroll
Wtajemniczenie

Z nudów włączyłam wczoraj ten program i zostałam mile zaskoczona. Podobała mi się jego forma. Ma w sobie coś innego, co przyciąga przed telewizor

Cytat:
PS Strasznie rozśmieszył mniej jego komentarz na końcu pierwszej części, że jak dowiedział się, że Antek zrezygnował z pielgrzymki (czy coś takiego), żeby wystąpić, to ucieszył się, że jednak nie wybrał jego grupy
Też mi się to podobało i między innymi właśnie dla Nergala mam zamiar oglądać ten program

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Dla mnie niestety też. Dlatego pewnie Piasek musiał się odwrócić, takie małe podziękowanie dla pana Górskiego, który jest jej wujkiem, a jego ex nauczycielem.
Ale jak Kayah potem zapytała go czy poznał ją po głosie, odpowiedział że nie. Ciekawe ile w tym prawdy
Eroll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 12:22   #54
Merkuria
Raczkowanie

Nergal jest spoko, wypadł najlepiej ze wszystkich jurorów. Kayah momentami zachowywała się jak facet z kryzysem wieku średniego, starała się być na siłę młodzieżowa, choć cenię ją jako artystkę. Ania Dąbrowska według mnie jest totalnym nieporozumieniem, zapewne wybrano ją tylko dlatego, że sama kiedyś uczestniczyła w tego typu programie. Ma wiecznie nadąsaną minę, nie prezentuje się ciekawie, nie mówi ciekawie. Piasek może być, właściwie po wczorajszym odcinku mogę powiedzieć, że ani parzy ani ziębi. Co do uczestników Gabriel Fleszar mocno mnie zaskoczył i nie jestem pewna czy pozytywnie. Sam fakt, że pojawił się w takim programie mając już swój dorobek (nieważne większy czy mniejszy) interpretuję trochę jako akt desperacji, niemniej jednak wypadł bardzo fajnie, miło się go słuchało i na niego patrzyło. Babka w ciąży faktycznie zaśpiewała nieziemsko . Ian kompletnie mi się nie podobał. Narazie nie mam swojego faworyta, jak na mój gust jeszcze w programie nie pojawiła się osoba z intrygującą osobowością, ale oglądać będę
Merkuria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 12:40   #55
farfala
Rozeznanie

Nergal- totalne zaskoczenie!!
Z racji tego, że nie słucham tego typu muzyki, którą on tworzy, to poznałam go w momencie, jak zaczął być z Dodą (jej też nie słucham jakoś namiętnie, ale Pudelka i inne bzdety się czasem czytuje). Tym niemniej zawsze mi się jakoś z takim bucem kojarzył, a tu po prostu jestem w szoku.
To całkiem fajny, a do tego nieźle wyglądający koleś (do Karpiela- Bułecki to mu daleko, ale też jest na co popatrzeć )
Stary 2011-09-04, 13:01   #56
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfala Pokaż wiadomość
Nergal- totalne zaskoczenie!!
Z racji tego, że nie słucham tego typu muzyki, którą on tworzy, to poznałam go w momencie, jak zaczął być z Dodą (jej też nie słucham jakoś namiętnie, ale Pudelka i inne bzdety się czasem czytuje). Tym niemniej zawsze mi się jakoś z takim bucem kojarzył, a tu po prostu jestem w szoku.
To całkiem fajny, a do tego nieźle wyglądający koleś (do Karpiela- Bułecki to mu daleko, ale też jest na co popatrzeć )
Ja pamiętam jak Nergal był w programie u Małgorzaty Domagalik, która była wielce zaskoczona, że on ma wyższe wykształcenie Ale fakt faktem Nergal zawsze gada z sensem.

Stary 2011-09-04, 13:19   #57
daktylek1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Dlaczego piszesz Flejszar?

Zgodzę się co do Nergala, jak dla mnie fajny juror i ciekawa jestem jego grupy
Zawsze mi się myli, niby wiem, że nazwisko brzmi Fleszar, a i tak wtrącam to "j". Podobnie mam z Nergalem, ciągle mi brzmi jako Negral i muszę się pilnować. Oj niestety nie mam pamięci do imion, nazwisk, nazw itp. Za to świetnie cyfry zapamiętuję

Też uważam, że fajnie by było jakby jurorzy byli oddzieleni i mieli słuchawki. Ale i tak formuła mi się podoba, z tym, że ta sytuacja z córką nauczyciela Piaska była trochę dziwna. Tak samo z tą dziewczyną z teatru, najpierw zachwalanie w przedstawianiu postaci, a potem nawet nikt nie nacisnął. Chociaż zgodzę się, że jakoś tak słabo (pod względem siły głosu) śpiewała. I też nie wiem dlaczego ten blondyn ze szwedzkimi korzeniami przeszedł dalej.

Edytowane przez daktylek1987
Czas edycji: 2011-09-04 o 13:22
daktylek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-04, 13:44   #58
Ashaai
Zakorzenienie

Nie oglądam nigdy żadnych programów z TVP ale dziś z nudów obejrzałam powtórke i.... jestem bardzo miło zaskoczona. Program ma fajną formę, podoba mi się. Jury bardzo na plus. Od kiedy pan Kozyra zawitał do Mam Talent to zdecydowałam się zaprzestać oglądania tego show i teraz wiem że przerzucę się na The Voice(...).

NO I ADAŚ
Stary 2011-09-04, 13:49   #59
awia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashaai Pokaż wiadomość
Nie oglądam nigdy żadnych programów z TVP ale dziś z nudów obejrzałam powtórke i.... jestem bardzo miło zaskoczona. Program ma fajną formę, podoba mi się. Jury bardzo na plus. Od kiedy pan Kozyra zawitał do Mam Talent to zdecydowałam się zaprzestać oglądania tego show i teraz wiem że przerzucę się na The Voice(...).

NO I ADAŚ
Ja chyba tak samo. Lubie Mam Talent, uwielbiam Chylinska ale na Kozyre nie da sie patrzec ani tym bardziej sluchac.
Za to pierwszy odcinek VoP bardzo mi sie podobal, jedyne co mi przeszkadza to Hubert Urbanski w zielonych portkach
a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach
a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach

Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 14:11   #60
ta_iwona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eroll Pokaż wiadomość
Ale jak Kayah potem zapytała go czy poznał ją po głosie, odpowiedział że nie. Ciekawe ile w tym prawdy
Łee, znając życie to pewnie wiedział, że ta dziewczyna wystąpi
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości