![]() |
#31 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: The Voice of Poland
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wole ten program od Mam talent ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Jestem tym nieco zdziwiona, bo spodobało mi się. Generalnie nie lubię tego typu programów, ale na ten będę czasem zerkała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Jury jest naprawdę fajne, bardzo podoba mi się Kayah, widać, że ją naprawdę cieszy muzyka. Edytowane przez 201801022117 Czas edycji: 2011-09-03 o 21:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Natomiast Dąbrowska jakaś taka sztywna mi się wydaje. Ogólnie formuła programu nawet niezła, jak na TVP.
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Zaskoczył mnie występ Gabriela Fleszara
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
Nie no, dziewczyny... Wolę już programy TVP, niż po raz ✂✂✂✂ziesiąty Taniec z rozgwiazdami, czy jakiś inny Mam szmelc...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
No bo serio, np. "Gwiazdy tańczą na lodzie" to była jakaś pomyłka...
A właśnie, kto to ten Gabriel Fleszar, coś mi mówi to imię i nazwisko... ![]() FreakChic Taniec z rozgwiazdami ![]() ![]()
![]() |
#40 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
A ile nowych komentarzy pod tą piosenką na youtube
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
Obejrzałam z ciekawości i mi się spodobało. Dobrych jurorów dobrali, mi się podoba, że nie ma chamstwa. Nergal jest bardzo życzliwy i nawet on waży słowa krytyki. Bałam się, że będzie za bardzo jeździł po religii, a ja czegoś takiego nie lubię. Nie znoszę, jak wyzywa się ateistów od zbrodniarzy i nie lubię jak się naśmiewa z cudzej wiary, nieważne, czy to katolicyzm czy islam. Ale Nergal zachowuje się przyzwoicie. Jest chyba moim ulubionym jurorem, bo nie cechuje go owczy pęd. Do tej pory Piasek i Dąbrowska chyba najczęściej odwracali się, nawet przy takich średnich piosenkach, Nergal i Kayah są bardziej wymagający i mi się to podoba. Fleszar pasuje mi do grupy Nergala, w ogóle ja zawsze widziałam w nim coś z duszy rockowca, która nie miała nigdy szans wyjść na zewnątrz. Mam nadzieję, ze Fleszar będzie się rozwijał w tym kierunku...
W ogóle nie rozumiem fenomenu chłopaka o szwedzkim imieniu, moim zdaniem ta piosenka, którą zaśpiewał i stylistyka była dość przaśna. Obawiam się, że to nie kwestia wpadki przy wyborze repertuaru, on po prostu ma takie upodobania, o czym świadczy zamiłowanie do Christiny Aguilery i Timberlake`a. Chłopak, przy którym Kayah tańczyła, podobał mi się, w sensie jego wykonanie ![]() A dziewczyna od "Skłamałam" fałszowała równo, że uszy puchły. Również nie rozumiem, o co chodziło z tym:"jesteśmy z tego samego miasta", wydaje mi się, ze z racji pochodzenia słyszała po prostu o tym, że Piaskowi było ciężko po klęsce na Eurowizji, tylko płakała i była roztrzęsiona, więc wyszło to nieco dziwnie. W ogóle byłam pewna, że wszyscy poznają Gabrysia, jak się odwrócą, a Nergal będzie miał z tym problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
O, nie widziałam tego Fleszara
![]() Kiedy powtórka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Flejszar
cały program cz.1 cz.2 poszczególni uczestnicy Jak na razie to tez mi się całkiem podoba ![]()
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2011-09-04 o 04:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgodzę się co do Nergala, jak dla mnie fajny juror i ciekawa jestem jego grupy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
Powtórka dziś o 11.55 .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Stwierdziłam z mamą podczas oglądania że oni nie powinni się widzieć i konsultować (jury) To byłoby prawdziwe głosowanie. Powinni mieć parawan między sobą i słuchawki na uszy żeby nie było slychac czy któryś z nich już wcisnął przycisk .TO BY BYŁO COŚ !!!! a tak to takie lelum polelum. Dziwne miałam np odczucia przy dziewczynie z teatru ... "szału może i nie było" ale uważam że ją skrzywdzili
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Generalnie program jest okej, ale czuję niesmak, w sytuacji gdzie Piasek, który pochodzi z mojje miejscowości wybiera dziewczyne z tej samej miejscowości, której wujek jest jego 1szym nauczycielem śpiewu i tak dalej...Miło było zobaczyć i usłyszeć Fleszara, ian mi się nie podobał
![]()
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Dla mnie niestety też. Dlatego pewnie Piasek musiał się odwrócić, takie małe podziękowanie dla pana Górskiego, który jest jej wujkiem, a jego ex nauczycielem.
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
Program mi się podoba, a wybieranie uczestników słuchając ich tylko głosu uważam za strzał w dziesiątkę
![]() Co do jurorów - Nergal ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#53 | ||
Wtajemniczenie
|
Z nudów włączyłam wczoraj ten program i zostałam mile zaskoczona. Podobała mi się jego forma. Ma w sobie coś innego, co przyciąga przed telewizor
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Nergal jest spoko, wypadł najlepiej ze wszystkich jurorów. Kayah momentami zachowywała się jak facet z kryzysem wieku średniego, starała się być na siłę młodzieżowa, choć cenię ją jako artystkę. Ania Dąbrowska według mnie jest totalnym nieporozumieniem, zapewne wybrano ją tylko dlatego, że sama kiedyś uczestniczyła w tego typu programie. Ma wiecznie nadąsaną minę, nie prezentuje się ciekawie, nie mówi ciekawie. Piasek może być, właściwie po wczorajszym odcinku mogę powiedzieć, że ani parzy ani ziębi. Co do uczestników Gabriel Fleszar mocno mnie zaskoczył i nie jestem pewna czy pozytywnie. Sam fakt, że pojawił się w takim programie mając już swój dorobek (nieważne większy czy mniejszy) interpretuję trochę jako akt desperacji, niemniej jednak wypadł bardzo fajnie, miło się go słuchało i na niego patrzyło. Babka w ciąży faktycznie zaśpiewała nieziemsko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Nergal- totalne zaskoczenie!!
Z racji tego, że nie słucham tego typu muzyki, którą on tworzy, to poznałam go w momencie, jak zaczął być z Dodą (jej też nie słucham jakoś namiętnie, ale Pudelka i inne bzdety się czasem czytuje ![]() To całkiem fajny, a do tego nieźle wyglądający koleś ![]() ![]()
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Też uważam, że fajnie by było jakby jurorzy byli oddzieleni i mieli słuchawki. Ale i tak formuła mi się podoba, z tym, że ta sytuacja z córką nauczyciela Piaska była trochę dziwna. Tak samo z tą dziewczyną z teatru, najpierw zachwalanie w przedstawianiu postaci, a potem nawet nikt nie nacisnął. Chociaż zgodzę się, że jakoś tak słabo (pod względem siły głosu) śpiewała. I też nie wiem dlaczego ten blondyn ze szwedzkimi korzeniami przeszedł dalej.
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2011-09-04 o 13:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Nie oglądam nigdy żadnych programów z TVP ale dziś z nudów obejrzałam powtórke i.... jestem bardzo miło zaskoczona. Program ma fajną formę, podoba mi się. Jury bardzo na plus. Od kiedy pan Kozyra zawitał do Mam Talent to zdecydowałam się zaprzestać oglądania tego show i teraz wiem że przerzucę się na The Voice(...).
NO I ADAŚ ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to pierwszy odcinek VoP bardzo mi sie podobal, jedyne co mi przeszkadza to Hubert Urbanski w zielonych portkach ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.