![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Świadkowe
Jak ostatnio świadkowałam, to jak na zdjęciu. Wszystko ładnie się zgrywało, bo całkiem nieświadomie pomalowałam paznokcie na pomarańczowo, dodatki w odcieniach beżu, brązu, złota, i beżowo - brzoskwiniowa sukienka, a kwiaty PM, balony, dekoracje i inne pierdoły też pomarańczowe.
W ogóle 3 wesela w tej kiecce obskoczyłam, każde w innej rodzinie i tylko TŻ ją tyle razy oglądał. A i tym razem zmieniłam oryginalny pasek w kolorze sukienki ze złotą klamerką na brązowy. Świadkowałam jeszcze 2 razy ale zdjęć nie pokazuję, bo moda i moje gusta się zmieniły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Ja wybierałam sukienkę z PM, i postanowiłyśmy dopasować mnie do dodatków, które było różowe. Początkowo miał być to jasny róż, ale obie zakochałyśmy się w jednej sukience i już nie było mowy o żadnej innej. Także wydaje mi się że to kwestia dogadania
![]()
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Jestem świadkową u przyjaciółki we wrześniu. Znamy się od piaskownicy i jak tylko zaczęły się rozmowy o sukienkach to poprosiłam, żeby przedstawiła mi swoją wizję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Świadkowe
Cytat:
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Wybrała bardzo niespotykaną jak dla mnie kreację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
W sierpniu mam świadkować na weselu mojej siostry. Sytuacja będzie na tyle oryginalna, że razem ze mną będzie druga świadkowa - siostra Pana Młodego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Hmm... Top Shop to taka sieć sklepów, że chyba nie ma ich zbyt dużo? A przynajmniej kilka lat temu był w Polsce tylko jeden. Mają przenajza☠☠☠iaszcze ciuchy, kiecki nadające się na wesele także.
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Świadkowe
Cytat:
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za pomoc!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.