Świadkowe - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-03-24, 07:39   #31
Ines3037200
Rozeznanie

Dot.: Świadkowe

Jak ostatnio świadkowałam, to jak na zdjęciu. Wszystko ładnie się zgrywało, bo całkiem nieświadomie pomalowałam paznokcie na pomarańczowo, dodatki w odcieniach beżu, brązu, złota, i beżowo - brzoskwiniowa sukienka, a kwiaty PM, balony, dekoracje i inne pierdoły też pomarańczowe.
W ogóle 3 wesela w tej kiecce obskoczyłam, każde w innej rodzinie i tylko TŻ ją tyle razy oglądał. A i tym razem zmieniłam oryginalny pasek w kolorze sukienki ze złotą klamerką na brązowy.
Świadkowałam jeszcze 2 razy ale zdjęć nie pokazuję, bo moda i moje gusta się zmieniły
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wyvinek.jpg (79,4 KB, 86 załadowań)
Ines3037200 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-24, 16:07   #32
hellkamilson
Raczkowanie

Ja wybierałam sukienkę z PM, i postanowiłyśmy dopasować mnie do dodatków, które było różowe. Początkowo miał być to jasny róż, ale obie zakochałyśmy się w jednej sukience i już nie było mowy o żadnej innej. Także wydaje mi się że to kwestia dogadania

Ja i Ty, nasze myśli jak i czarne sny
***** **** - pis.wtf - Memy o naszym (nie)rządzie
Sprawdź, czy śledzili Cię Pegasusem
hellkamilson jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-14, 00:31   #33
diabolino
Przyczajenie

Jestem świadkową u przyjaciółki we wrześniu. Znamy się od piaskownicy i jak tylko zaczęły się rozmowy o sukienkach to poprosiłam, żeby przedstawiła mi swoją wizję Powiedziała, że jeśli mogę to bym nie wybierała dla siebie czerwonej sukienki Ale "męczę" ją o bardziej konkretne wytyczne Wiem, że coś jej w głowie siedzi, a ja chętnie zrobię jej przyjemność i wystąpię w sukience, którą razem wybierzemy - zgodną z jej wyobrażeniem. Ma dobry gust i zna mnie, więc jakiegoś brzydactwa nie podsunie mi do przymierzalni Dlatego niedługo wybieramy się na zakupy sukienki dla mnie dla niej już znalazłyśmy Nie uważam też, by prośby PM co do stroju świadków byłby czymś niestosownym
diabolino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-14, 12:08   #34
kennedy
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Świadkowe

Cytat:
Napisane przez diabolino Pokaż wiadomość
Jestem świadkową u przyjaciółki we wrześniu. Znamy się od piaskownicy i jak tylko zaczęły się rozmowy o sukienkach to poprosiłam, żeby przedstawiła mi swoją wizję Powiedziała, że jeśli mogę to bym nie wybierała dla siebie czerwonej sukienki Ale "męczę" ją o bardziej konkretne wytyczne Wiem, że coś jej w głowie siedzi, a ja chętnie zrobię jej przyjemność i wystąpię w sukience, którą razem wybierzemy - zgodną z jej wyobrażeniem. Ma dobry gust i zna mnie, więc jakiegoś brzydactwa nie podsunie mi do przymierzalni Dlatego niedługo wybieramy się na zakupy sukienki dla mnie dla niej już znalazłyśmy Nie uważam też, by prośby PM co do stroju świadków byłby czymś niestosownym
A jaka ona ma sukienke?? Np jak ma princesskr to mozesz ubrac sir bardziej na bogato, jak ma empire lub romantyczny styl to moze dluga i zwiewna)?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-18, 15:25   #35
diabolino
Przyczajenie

Wybrała bardzo niespotykaną jak dla mnie kreację Sukienka lata 50te, długość 3/4, ecru w groszki. Piękna, ale byłam sceptycznie do niej nastawiona. Groszki na ślub? A jak założyła to usiadłam z wrażenia. Wygląda super, ale teraz w ogóle nie mamy pomysłu co dla mnie wybrać. A być może oprócz mnie będą jeszcze 1 lub 2 druhny. Może masz/macie jakiś pomysł co będzie pasować do sukni panny młodej, żebym nie odwracała od niej uwagi?
diabolino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-18, 15:51   #36
kennedy
Zakorzenienie

moze pastele ? http://pinterest.com/pin/119767671311005227/

http://ruffledblog.com/galleries/west-sussex-wedding/
Stary 2013-04-20, 18:32   #37
cherry1988
Raczkowanie

W sierpniu mam świadkować na weselu mojej siostry. Sytuacja będzie na tyle oryginalna, że razem ze mną będzie druga świadkowa - siostra Pana Młodego Obie chcemy mieć takie same sukienki, najlepiej w pastelowych odcieniach różu lub fioletu i nie wiemy gdzie szukać czegoś eleganckiego, ale i oryginalnego, żeby nie okazało się, że będzie ktoś jeszcze ubrany tak jak my Możecie polecić jakiś sklep/markę?
cherry1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-20, 18:39   #38
cukraktywna
Zadomowienie

Hmm... Top Shop to taka sieć sklepów, że chyba nie ma ich zbyt dużo? A przynajmniej kilka lat temu był w Polsce tylko jeden. Mają przenajza☠☠☠iaszcze ciuchy, kiecki nadające się na wesele także.

cukraktywna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-20, 19:48   #39
kennedy
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Świadkowe

Cytat:
Napisane przez cherry1988 Pokaż wiadomość
W sierpniu mam świadkować na weselu mojej siostry. Sytuacja będzie na tyle oryginalna, że razem ze mną będzie druga świadkowa - siostra Pana Młodego Obie chcemy mieć takie same sukienki, najlepiej w pastelowych odcieniach różu lub fioletu i nie wiemy gdzie szukać czegoś eleganckiego, ale i oryginalnego, żeby nie okazało się, że będzie ktoś jeszcze ubrany tak jak my Możecie polecić jakiś sklep/markę?
Wybierzcie cos co bedzie pasowac do waszych figur, najbardziej "dla wszystkich" sa chyba sukienki z podniesiona talia, rozkloszowane)
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
Stary 2013-04-21, 09:05   #40
cherry1988
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za pomoc! Zaraz poszukam Top Shopu
cherry1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości