Epilepsja - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-04-15, 14:36   #31
Przyszlosc
Przyczajenie

Dot.: Epilepsja

Cytat:
Napisane przez gosia1726 Pokaż wiadomość
Witajcie, piszę na tym forum bo mam pewien problem i prosiła bym was o opinie. Otóż jakiś miesiąc temu dowiedziałam się że mój chłopak ma padaczkę jesteśmy ze sobą pół roku i jest on w stanie ze mną szczerze o tym pogadać. Problem tkwi w tym że z tego co zauważam tylko ze mną, widzę jak niszczy mu to życie i martwię sie o niego. Niedawno spotkał się z opinią że chorzy na padaczkę są "nienormalni" i co za tym idzie on nie chce nikomu o tym powiedzieć boi sie reakcji otoczenia, tego że jego znajomi też mogą tak myśleć. Czy wy też macie takie poglądy na ten temat? Jak wy postrzegacie osoby z tą chorobą? Czy faktycznie lepiej zachować tę informacje tylko dla siebie?
Sluchajcie my wszyscy mamy dlugie trudne historie mosimy zaczac sobie pomagac.
Ja skracajac historie sprzeciwilam sie wszystkim i zaczelam rzyjmowac olej z marichuany medycznej . Cudo polecam teraz to jest zycie . Owszem balam sie bardzo ale wiem ze kto nie ryzykuje ten nie zyje. Nikt wam tego ni epoleci bo lekarze i apteki by upadly.
Szukam kogos kto zna dilera u ktorego moge kupic czysty worek marichuany zrobie sobie ole sama tym razem bo jest drogi

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Napisane przez gosia1726 Pokaż wiadomość
Przed komputerem może spędzać najwyżej 2 godziny dziennie inaczej ataki będą nasilać się. A co do tego że ma problem z tym to ja sama to zauważam jednak problem w tym że on tego nie widzi, a o jakichś rozmowach ze specjalistą nie ma mowy, nie raz próbowałam go namówić do tego ale on twierdzi że to nic nie da i moje wsparcie wystarczająco mu pomaga. Ale moje zdanie jest inne ale jak mam go przekonać do tego? zmusić? tak się nie da. Ataków silnych co prawda nie ma ale odkąd zaczął brać leki co raz częściej się one powtarzają zdarza się że w ciągu jednego dnia ma ich nawet kilka
Polecam olej z marihuany medycznej i odstawienie lekow calkowicie i bedzie dobrze
Przyszlosc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-16, 00:10   #32
Nette
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Przyszlosc Pokaż wiadomość
Sluchajcie my wszyscy mamy dlugie trudne historie mosimy zaczac sobie pomagac.
Ja skracajac historie sprzeciwilam sie wszystkim i zaczelam rzyjmowac olej z marichuany medycznej . Cudo polecam teraz to jest zycie . Owszem balam sie bardzo ale wiem ze kto nie ryzykuje ten nie zyje. Nikt wam tego ni epoleci bo lekarze i apteki by upadly.
Szukam kogos kto zna dilera u ktorego moge kupic czysty worek marichuany zrobie sobie ole sama tym razem bo jest drogi

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Polecam olej z marihuany medycznej i odstawienie lekow calkowicie i bedzie dobrze
Rady typu "Odstaw leki zapisane przez lekarza, bo on daje je, żeby na Tobie zarobić. Posłuchaj mnie, znachora z internetów", są co najmniej niepoważne.
Na szczęście ten wątek to wykopaliska archeologiczne, to jest szansa, że nikt tego nie weźmie serio.
Nette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-22, 20:32   #33
annabelka
Szop pracz

znalazłam zbiorczy temat / nieaktualne

Edytowane przez annabelka
Czas edycji: 2018-03-22 o 22:33
annabelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości