![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Straszny Wątek ;)
Kiedys w specialnym programie mówili, ze dobrze ze my ludzie nie widzimy kto sie kolo nas kreci. Bo nieby strasznie duzo duchów i innych postac, patrza sie obserwuja, na szczescie nic nam nie moga zrobic, ale to mnie nie pociesza, itak sie boje.
Jak mialam 16 to bylismy z kolezankami i kumplami na dzialce pod namiotami. Zrobilismy ognisko. Na drugi dzien ani sladu po nim... nic, jakby nigdy nie bylo
#32 |
Zakorzenienie
|
Widze ze kilka z was tez kiedys czulo obecnosc jakiegoś "ducha" w swoim otoczeniu.
Moim zdaniem wlasnie to dziwne uczucie jest najgorsze... To jest jakis taki niepokoj, taka dziwna obawa - co ta istota zamierza zrobic, co chce przekazac... Brrr. Nie chcialabym nigdy wiecej czegos takiego doswiadczyc... Juz prosilam niektorych moich bliskich aby mnie nie straszyli po śmierci ![]()
#33 |
Zakorzenienie
|
Tak sobie czytam ten watek,wlosy na rekach co chwile mi sie jeza,az tu nagle sms-boze,prawie zawalu dostalam
![]() A najgorsze w tym wszystkim jest to,ze moj TZ(kurde,mozecie mnie wychlostac ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Tinker wysłałam PW
![]()
#37 |
Zakorzenienie
|
przypomniały mi się dwie hostorie opowiedziane na pewnej imprezie. mój kolega bardzo dużo jeździ po naszym województwie (służbowo). kiedyś jechal ze swoja koleżanką, która w pewyn momencie krzyknęła że jakis samochód leżał w rowie. cofneli się lecz nic tam nie było. ona upierała się przy swoim, że ne pewno go widziała. wracając do domu zobaczyli, że w tym samym miejscu samochód wpadł do rowu (wszyscy pasażerowie zgineli na miejscu). podobno ta dziewczyna kilka godzin wcześniej widziała właśnie taki samochód w rowie.
opowiadał też, że kiedyś jadąc przez las zobaczył jakąś białą postać na drodze, która zniknęła kiedy on zaczął hamować. do dziś nie wie co to było.
Edytowane przez monyczkaaa Czas edycji: 2005-06-12 o 14:22 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Az dostalam gesiej skórki
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Ja też tak czasami mam, że jak siedzę w pokoju, czy przy komputerze to mam wrażenie, że ktoś jest w pokoju i mi się przygląda.Nie lubię tego uczucia tak samo jak deja vu .
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ooohh no derza wju
![]() ![]()
#44 |
Zakorzenienie
|
oj ja też mam taką nadpobudliwą wyobrażnię brrr...jak mam zostać sama w domu to zawsze mam włączony telewizor nigdy radio w tv odgłsy sa bardziej zróżnicowane to mnie uspokaja a jak kładę się spać to go sobie programuję na 90min.żeby mieć pewność, że nie usłysze nic dziwnego. ale jka coś się przyczpi ... ostatnio łaził za mną taki terkot z the grudge za każdym rzem jak wchodziłam do ciemnego pokoju to go słyszałam
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=bunny-pie]Kiedys w specialnym programie mówili, ze dobrze ze my ludzie nie widzimy kto sie kolo nas kreci. Bo nieby strasznie duzo duchów i innych postac, patrza sie obserwuja, na szczescie nic nam nie moga zrobic, ale to mnie nie pociesza, itak sie boje.
A mnie towkurza. Dlaczego duch jakiegoś faceta ma patrzeć jak się przebieram, albo kąpie ![]() ![]() A tak na poważnie moim radarem na "duchy" jest mój pies. Słyszałam, że zwierzaki wyczuwają obecność takiej obcej energii i są niespokojne, warczą. Potwierdziło się to już w aszych wypowiedziach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
brrrrrr, dobrze, ze koty kolo mnie, bo zaraz chyba wyszlabym na miasto, zeby tylko wsrod ludzi byc....az ciarki przechodza!!!
przypomnialo mi sie, ze moj poprzedni pies tez kiedys "widzial" ducha, ale od malego moja mama tlumacyzla mi, ze u nas wdomu tylko dobre duchy sa, bo zbudowany zostal przez mojego pradziadka - cudownego czlowieka. Wiec w to wierze do dzis i psu tez tak wytlumaczylam ![]() raz w zyciu obejrzalam "Z archiwum X"... w celi pokazywala sie mucha na scianie i potem osoba, ktora ja widziala ginela w meczarniach... film sie skonczyl, wchodze do lazienki, zapalam swiatlo, a na scianie wielka mucha.... to byl ostatni odcinek, jaki obejrzalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Ja sie boje ze cos jest pod moim lózkiem.
Kiedys horror ogladalam, ze dziewczyna byla sama w domu, a kolo lózka spal zawsze jej pies, i zawsze jak sie dziewczyna kladla spac to kladla reke swoja na psa a on zawsze ja lizal, wtedy dziewczyna zasypiala. Wiec lizal jej pies reke a ona zasnela, jakis czas pózniej wstala po ciemku i poszla do lazienki, a na scianie pisala krwia : "Czlowiek tez moze lizac reke" wrrrrrr... balam sie
#48 |
Zakorzenienie
|
dla osób lubiących się bać polecam lekturę bloga
![]() http://strach997.blog.onet.pl/ naprawdę warto tam zajrzeć ![]()
#49 |
Konto usunięte
|
ja miałam straszne przeżycia 2 lata temu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
Całe szczęście że to coś nie poszło za mną do nowego mieszkania
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Ja sie Wam dziwie: Jak mozecie np zapalic swiatlo albo szukac pilota? Ja bym sie bala ze to "cos" zlapie za moja szukajaca reka. Jak cos, to ja siedze pod koldra i sie nie ruszam
Tinker
#53 |
Zakorzenienie
|
No ogladam horror, ten z Catharine Zeta-Jones jak byla w wielkim zamku z innymi.
Teraz juz napewno nie bede mogla zasnac. W tym zamku sie wszystkie postacie z drewna ruszaja, pelno odglosów. U mnie w pokoje tez sie napewno bedzie wszystko ruszalo, bo u mnie zawsze wszystko to co w filmie sie dzieje, no dobra raczej w glowie, buuuuu ta wyobraznia ![]()
#54 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
ja też boję się jak mi ręka czy noga wystaje poza łóżko ![]()
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
A ja się zawsze dziwie tym bohaterom horrorów, że oni zawsze idą sprawdzić co się dzieje i lezą do tych ciemnych piwnic, na strychy i w inne dziwne miejsca. Ja bym już dawno stamtąd z krzykiem uciekła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() Ale horrory lubie i nie mam po nich zazwyczaj żadnych nieprzyjemnych przeżyć. Jedyną rzecza jaka nie w nocu obudzia i przestraszyła potwornie był... kot sąsiadów, który przelazł po barierce d balkonu i wszedł latem do mojego pokoju ![]() ![]() PS Przepraszam za ten wpis, bo raczej nie na temat - zamiast straszny jest smieszny... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o straszne rzeczy, to moze opowiem wam historie mojego wujka
![]() Kiedys odprawial msze (jest ksiedzem), w pewnym momencie idzie srodkiem korytarza jego bardzo dobry znajomy lekarz. Nie zdziwil sie, bo kazdy moze przyjsc na msze w dowolnym momencie, ale zdziwila go ziemista cera, since pod oczami, wielkie wystraszone oczy i bialy kitel z zawieszonymi na szyi sluchawkami... Czlowiek ten wszedl do lawki by spokojnie wysluchac mszy. Po 10 min tej osoby nie bylo. Msza byla na 18.00 a ten czlowiek zmarl tego wlasnie dnia cos kolo 15.00, jechal wtedy na wizyty domowe i zaslabl..
#59 |
BAN stały
|
Opowiem Wam jeszcze jedną historie, która przydarzyła mi się wiele lat temu. Było święto Zmarłych i pojechałam ze swoim eks na cmentarz, na grób jego babci. Chodzimy po tym cmentarzu i za nic nie mogliśmy znależć grobu. Mój eks odszedł ode mnie kawałek a ja weszłam pomiedzy nagrobki. W pewnym momencie usłyszałam jakiś głos "tutaj Justyna". Odwróciłam się szybko bo myślałam, że to mój chłopak robi sobie upiorne żarty.Ale on był kilka metrów ode mnie. Spojrzałam na nagrobek przed którym stałam, to był grób jego babci.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.