Straszny Wątek ;) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-06-12, 12:31   #31
bunny-pie
Zakorzenienie

Dot.: Straszny Wątek ;)

Kiedys w specialnym programie mówili, ze dobrze ze my ludzie nie widzimy kto sie kolo nas kreci. Bo nieby strasznie duzo duchów i innych postac, patrza sie obserwuja, na szczescie nic nam nie moga zrobic, ale to mnie nie pociesza, itak sie boje.

Jak mialam 16 to bylismy z kolezankami i kumplami na dzialce pod namiotami. Zrobilismy ognisko. Na drugi dzien ani sladu po nim... nic, jakby nigdy nie bylo
Stary 2005-06-12, 12:36   #32
Ines1985
Zakorzenienie

Widze ze kilka z was tez kiedys czulo obecnosc jakiegoś "ducha" w swoim otoczeniu.

Moim zdaniem wlasnie to dziwne uczucie jest najgorsze... To jest jakis taki niepokoj, taka dziwna obawa - co ta istota zamierza zrobic, co chce przekazac...

Brrr. Nie chcialabym nigdy wiecej czegos takiego doswiadczyc...

Juz prosilam niektorych moich bliskich aby mnie nie straszyli po śmierci

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-12, 12:46   #33
*majka*
Zakorzenienie

Tak sobie czytam ten watek,wlosy na rekach co chwile mi sie jeza,az tu nagle sms-boze,prawie zawalu dostalam ...

A najgorsze w tym wszystkim jest to,ze moj TZ(kurde,mozecie mnie wychlostac ,ale nie mam pojecia co znaczy TZ,domyslam sie tylko,ze o faceta chodzi,wiec prosze,oswieccie mnie ) jest teraz w Anglii,a ja sama z dwoma kotami jestem,ale na szczescie niedlugo wraca i mam nadzieje,ze nic ani nikt do tego czasu mnie nie przestraszy!
Pozdrawiam
Stary 2005-06-12, 13:00   #34
bunny-pie
Zakorzenienie

TZ- Towarzysz Zycia, chyba

Tinker
Stary 2005-06-12, 13:05   #35
*majka*
Zakorzenienie

No przeciez,jak moglam na to nie wpasc!Dziekuje Tinker,Caluski
Stary 2005-06-12, 13:25   #36
koculek
Zakorzenienie

Tinker wysłałam PW
Stary 2005-06-12, 14:21   #37
monyczkaaa
Zakorzenienie

przypomniały mi się dwie hostorie opowiedziane na pewnej imprezie. mój kolega bardzo dużo jeździ po naszym województwie (służbowo). kiedyś jechal ze swoja koleżanką, która w pewyn momencie krzyknęła że jakis samochód leżał w rowie. cofneli się lecz nic tam nie było. ona upierała się przy swoim, że ne pewno go widziała. wracając do domu zobaczyli, że w tym samym miejscu samochód wpadł do rowu (wszyscy pasażerowie zgineli na miejscu). podobno ta dziewczyna kilka godzin wcześniej widziała właśnie taki samochód w rowie.
opowiadał też, że kiedyś jadąc przez las zobaczył jakąś białą postać na drodze, która zniknęła kiedy on zaczął hamować. do dziś nie wie co to było.

Edytowane przez monyczkaaa
Czas edycji: 2005-06-12 o 14:22 Powód: literówka
monyczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-12, 14:27   #38
bunny-pie
Zakorzenienie

Az dostalam gesiej skórki
Stary 2005-06-12, 14:28   #39
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bunny-pie
Az dostalam gesiej skórki
Ja też uch!
Stary 2005-06-12, 14:31   #40
monyczkaaa
Zakorzenienie

a ja bardzo lubię takie historie... kiedy kazdy na imprezie mówił nie strasz nas ja krzyczałam "więcej"
Stary 2005-06-12, 14:34   #41
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Ja też tak czasami mam, że jak siedzę w pokoju, czy przy komputerze to mam wrażenie, że ktoś jest w pokoju i mi się przygląda.Nie lubię tego uczucia tak samo jak deja vu .
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-06-12, 14:41   #42
bunny-pie
Zakorzenienie

Ooohh no derza wju to starszne A ja ciagle mam te deja vu
Stary 2005-06-12, 14:45   #43
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bunny-pie
Ooohh no derza wju to starszne A ja ciagle mam te deja vu
ja też je mam bardzo często i czasami jest to uciążliwe
Stary 2005-06-12, 14:49   #44
shachownica
Zakorzenienie

oj ja też mam taką nadpobudliwą wyobrażnię brrr...jak mam zostać sama w domu to zawsze mam włączony telewizor nigdy radio w tv odgłsy sa bardziej zróżnicowane to mnie uspokaja a jak kładę się spać to go sobie programuję na 90min.żeby mieć pewność, że nie usłysze nic dziwnego. ale jka coś się przyczpi ... ostatnio łaził za mną taki terkot z the grudge za każdym rzem jak wchodziłam do ciemnego pokoju to go słyszałam
shachownica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-12, 15:17   #45
perelka-20
Wtajemniczenie

GG do perelka-20

[QUOTE=bunny-pie]Kiedys w specialnym programie mówili, ze dobrze ze my ludzie nie widzimy kto sie kolo nas kreci. Bo nieby strasznie duzo duchów i innych postac, patrza sie obserwuja, na szczescie nic nam nie moga zrobic, ale to mnie nie pociesza, itak sie boje.

A mnie towkurza. Dlaczego duch jakiegoś faceta ma patrzeć jak się przebieram, albo kąpie
A tak na poważnie moim radarem na "duchy" jest mój pies. Słyszałam, że zwierzaki wyczuwają obecność takiej obcej energii i są niespokojne, warczą. Potwierdziło się to już w aszych wypowiedziach Dlatego zabieram aje do pokoju i dopuki ona jest spokojna to ja też.
perelka-20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-12, 20:15   #46
karmeleiro
Zadomowienie

GG do karmeleiro

brrrrrr, dobrze, ze koty kolo mnie, bo zaraz chyba wyszlabym na miasto, zeby tylko wsrod ludzi byc....az ciarki przechodza!!!

przypomnialo mi sie, ze moj poprzedni pies tez kiedys "widzial" ducha, ale od malego moja mama tlumacyzla mi, ze u nas wdomu tylko dobre duchy sa, bo zbudowany zostal przez mojego pradziadka - cudownego czlowieka. Wiec w to wierze do dzis i psu tez tak wytlumaczylam a on... potrzedl do punktu w powietrzy, zaczal sie lascic, machac ogonem, usiadl i prawie lape podal!...

raz w zyciu obejrzalam "Z archiwum X"... w celi pokazywala sie mucha na scianie i potem osoba, ktora ja widziala ginela w meczarniach... film sie skonczyl, wchodze do lazienki, zapalam swiatlo, a na scianie wielka mucha....
to byl ostatni odcinek, jaki obejrzalam
karmeleiro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-12, 20:25   #47
bunny-pie
Zakorzenienie

Ja sie boje ze cos jest pod moim lózkiem.

Kiedys horror ogladalam, ze dziewczyna byla sama w domu, a kolo lózka spal zawsze jej pies, i zawsze jak sie dziewczyna kladla spac to kladla reke swoja na psa a on zawsze ja lizal, wtedy dziewczyna zasypiala. Wiec lizal jej pies reke a ona zasnela, jakis czas pózniej wstala po ciemku i poszla do lazienki, a na scianie pisala krwia : "Czlowiek tez moze lizac reke"

wrrrrrr... balam sie
Stary 2005-06-12, 20:30   #48
monyczkaaa
Zakorzenienie

dla osób lubiących się bać polecam lekturę bloga
http://strach997.blog.onet.pl/
naprawdę warto tam zajrzeć
Stary 2005-06-12, 22:37   #49
201606201122
Konto usunięte

ja miałam straszne przeżycia 2 lata temu postanowiłam wtedy przywiązać do siebie faceta przy pomocy rytuału magicznego (teraz wiem że to głupi pomysł .Polegało to na tym że o północy miałam wbijać igłę w kościelną świecę wymawiąjąc zaklęcie i tak miałam robić przez 9 dni.Zrobiłam 7 razy chyba przez lenistwo no i dlatego też że nie miałam okazji przekonać się jak zadziałało .Zapomniałam o tym a po tygodniu zaczęły dziać się cuda.W nocy gdy leżałam w łóżku wydawało mi się że słyszę jakieś złowrogie szepty miałam wrażenie że ktoś stoi lub siedzi w moim pokoju.Myślałam sobie wtedy że to tylko moja wyobraźnia i starałam się zasnąć ale narastało uczucie niepokoju i zrywałam się z łóżka żeby zapalić światło przez kilka nocy nie spałam w ogóle najgorsze było gdy leżałam w łóżku i poczułam że ktoś stoi nade mną ale nadal myślałam że albo to moja wyobraźnia albo wariuję oblało mnie wtedy zimnym potem i zerwałam się z łóżka! Gdy ojciec wyjeżdżał spałam w jego pokoju i wszystko było ok ale w tym moim to było straszne! Dopiero jak się przeprowadziłam do innego mieszkania to miałam spokój nie wiem co to mogło być
201606201122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-12, 22:54   #50
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anulek
ja miałam straszne przeżycia 2 lata temu postanowiłam wtedy przywiązać do siebie faceta przy pomocy rytuału magicznego (teraz wiem że to głupi pomysł .Polegało to na tym że o północy miałam wbijać igłę w kościelną świecę wymawiąjąc zaklęcie i tak miałam robić przez 9 dni.Zrobiłam 7 razy chyba przez lenistwo no i dlatego też że nie miałam okazji przekonać się jak zadziałało .Zapomniałam o tym a po tygodniu zaczęły dziać się cuda.W nocy gdy leżałam w łóżku wydawało mi się że słyszę jakieś złowrogie szepty miałam wrażenie że ktoś stoi lub siedzi w moim pokoju.Myślałam sobie wtedy że to tylko moja wyobraźnia i starałam się zasnąć ale narastało uczucie niepokoju i zrywałam się z łóżka żeby zapalić światło przez kilka nocy nie spałam w ogóle najgorsze było gdy leżałam w łóżku i poczułam że ktoś stoi nade mną ale nadal myślałam że albo to moja wyobraźnia albo wariuję oblało mnie wtedy zimnym potem i zerwałam się z łóżka! Gdy ojciec wyjeżdżał spałam w jego pokoju i wszystko było ok ale w tym moim to było straszne! Dopiero jak się przeprowadziłam do innego mieszkania to miałam spokój nie wiem co to mogło być
Rozmawiałam z pewnymi osobami o takich rzeczach i zapamiętałam m.in., że "coś" przywiązuje się do przedmiotu, miejsca... I znów mam gęsią skórkę brrr!.....
Stary 2005-06-12, 23:01   #51
201606201122
Konto usunięte

Całe szczęście że to coś nie poszło za mną do nowego mieszkania .Podejrzewam że przez właśną głupotę przyciągnęłam wtedy jakieś byty tym rytuałem chociaż gdybym tego nie przeżyłam to nie uwierzyłabym
201606201122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-12, 23:28   #52
bunny-pie
Zakorzenienie

Ja sie Wam dziwie: Jak mozecie np zapalic swiatlo albo szukac pilota? Ja bym sie bala ze to "cos" zlapie za moja szukajaca reka. Jak cos, to ja siedze pod koldra i sie nie ruszam

Tinker
Stary 2005-06-13, 00:18   #53
bunny-pie
Zakorzenienie

No ogladam horror, ten z Catharine Zeta-Jones jak byla w wielkim zamku z innymi.
Teraz juz napewno nie bede mogla zasnac. W tym zamku sie wszystkie postacie z drewna ruszaja, pelno odglosów.

U mnie w pokoje tez sie napewno bedzie wszystko ruszalo, bo u mnie zawsze wszystko to co w filmie sie dzieje, no dobra raczej w glowie, buuuuu ta wyobraznia
Stary 2005-06-13, 08:50   #54
koculek
Zakorzenienie

Wink Dot.: Straszny Wątek ;)

Cytat:
Napisane przez bunny-pie
Ja sie Wam dziwie: Jak mozecie np zapalic swiatlo albo szukac pilota? Ja bym sie bala ze to "cos" zlapie za moja szukajaca reka. Jak cos, to ja siedze pod koldra i sie nie ruszam

Tinker

ja też boję się jak mi ręka czy noga wystaje poza łóżko tak samo jak pywam w jeziorze ze cos mnie chwyci. Obłęd.
Stary 2005-06-13, 09:07   #55
perelka-20
Wtajemniczenie

GG do perelka-20

A ja się zawsze dziwie tym bohaterom horrorów, że oni zawsze idą sprawdzić co się dzieje i lezą do tych ciemnych piwnic, na strychy i w inne dziwne miejsca. Ja bym już dawno stamtąd z krzykiem uciekła.
perelka-20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-13, 09:17   #56
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez perelka-20
A ja się zawsze dziwie tym bohaterom horrorów, że oni zawsze idą sprawdzić co się dzieje i lezą do tych ciemnych piwnic, na strychy i w inne dziwne miejsca. Ja bym już dawno stamtąd z krzykiem uciekła.
Co racja to racja Też czasem myśle - jaka idiotka, po co ona tam idzie?
Ale horrory lubie i nie mam po nich zazwyczaj żadnych nieprzyjemnych przeżyć. Jedyną rzecza jaka nie w nocu obudzia i przestraszyła potwornie był... kot sąsiadów, który przelazł po barierce d balkonu i wszedł latem do mojego pokoju Wiedziałam, że to kot, ale i tak strasznie bałam sie ruszyć, bo może sie na mnie rzuci albo co... Zbuntowałm sie dopiero kiedy obszedł juz cały mój pokój i postanowił ułożyć się na moich ubraniach leżacych na krześle. Wyciągnęłam reke i zapaliłam lampke... kot baaardzo szybko uciekał
PS Przepraszam za ten wpis, bo raczej nie na temat - zamiast straszny jest smieszny...
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-13, 10:45   #57
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Jesli chodzi o straszne rzeczy, to moze opowiem wam historie mojego wujka
Kiedys odprawial msze (jest ksiedzem), w pewnym momencie idzie srodkiem korytarza jego bardzo dobry znajomy lekarz. Nie zdziwil sie, bo kazdy moze przyjsc na msze w dowolnym momencie, ale zdziwila go ziemista cera, since pod oczami, wielkie wystraszone oczy i bialy kitel z zawieszonymi na szyi sluchawkami... Czlowiek ten wszedl do lawki by spokojnie wysluchac mszy. Po 10 min tej osoby nie bylo. Msza byla na 18.00 a ten czlowiek zmarl tego wlasnie dnia cos kolo 15.00, jechal wtedy na wizyty domowe i zaslabl..

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-13, 11:07   #58
bunny-pie
Zakorzenienie

Aaa, dostalam gesiej skórki
Stary 2005-06-13, 11:08   #59
Justek
BAN stały

GG do Justek

Opowiem Wam jeszcze jedną historie, która przydarzyła mi się wiele lat temu. Było święto Zmarłych i pojechałam ze swoim eks na cmentarz, na grób jego babci. Chodzimy po tym cmentarzu i za nic nie mogliśmy znależć grobu. Mój eks odszedł ode mnie kawałek a ja weszłam pomiedzy nagrobki. W pewnym momencie usłyszałam jakiś głos "tutaj Justyna". Odwróciłam się szybko bo myślałam, że to mój chłopak robi sobie upiorne żarty.Ale on był kilka metrów ode mnie. Spojrzałam na nagrobek przed którym stałam, to był grób jego babci.
Justek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-13, 11:57   #60
tarakatatula
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bunny-pie
No ogladam horror, ten z Catharine Zeta-Jones jak byla w wielkim zamku z innymi.
Teraz juz napewno nie bede mogla zasnac. W tym zamku sie wszystkie postacie z drewna ruszaja, pelno odglosów.

U mnie w pokoje tez sie napewno bedzie wszystko ruszalo, bo u mnie zawsze wszystko to co w filmie sie dzieje, no dobra raczej w glowie, buuuuu ta wyobraznia
tinker jaki tytul mial ten horror?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości