|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powoli zacznę się żegnać.. :(
Szczęśliwej podróży, wracaj do nas jak najszybciej
|
|
#32 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Strasznie sie boje to bedzie moj pierwszy lot samolotem
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
powodzenia Wam Kochani zycze!!
abyście o nas pamiętali
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
rzeczy przyszykowane do spakowania.. teraz tylko się zabrać do tej ostatniej beznadziejnej czynności przed wyjazdem, potem jakas kąpiel, przekąska, kilka mejli, checklista przed wyjściem, i sio w drogę.. jak dziś w nocy wyłaczę komputer, tak uruchomię go dopiero w drugiej połowie października.. :|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
no i spakowany jestem.. zaraz wyłączę komputerek, i dam mu wreszcie pożądnie odpocząć.. jeszcze się za mną stęskni
![]() zobaczę, może w San Francisco wskoczę do jakiejś kawiarenki na pewno dam o sobie znać ![]() pozdrawiam wszystkie wizażanki i obważanków też uważajcie na siebie!Maciek.
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
hm, pożądnie czy porządnie?
|
|
#38 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przegapiłam coś, czy Maciek się jeszcze nie odzywał z obcej ziemi? |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie musi się ukokosić, zadomowić, zorganizować
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Hmm no to trzeba zadziałać podświadomie(ale teraz to tak dane na głośniczek coby słychać było) Maaaćkuuu odezwij się przywołuję Cię ja- KL daj jakiś znak
![]() P.S. Może tak ktoś by mi pomógł hę? |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja krzyczę
MAĆKUUUUUUUUUUU!!! JAK DAJ ZNAK ŻYCIA!!!
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
a kuuuuuuuuuuuuukuuuuuuuuuu uuuuuuuuuu !!!!!!!
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
ano jestem
probowalem zalozyc nowy watek, ale nie dalo rady ![]() poki co zyje, ale to nic pewnego jak bedzie dalej, bo w okolicy zyja grzechotniki, czarne wdowy i masa innych paskudztw ![]() jakos zyje, w pitaek mam juz zacza prace, wie dolarow na razie nie przybywa ![]() nie mam za duzo czasu, wpadlem tylko pozdrowic wszystkich! Maciek.
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
aha, z internetem tu ciezko, ale szczesliwie kolezanki z pracy maja
brakuje tylko polskich literek
|
|
#46 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Hej maciek
![]() Udzielaj się jak tylko dasz rade, opisz nam troche co tam u ciebie i jak tam jest ![]() |
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
No i fajno
Dobrze, że masz pewną tą pracę...(mój brat niesttey musiał powrócić do Polski oczywiscie wcześniej zrywając umowę...czyli wrócił jedynie do żony...)Powodzenia i opowiadaj co tam w trawie piszczy jeśli tylko znajdziesz chwilę czasu
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
jestem znow
na zadupiu jak to na zadupiu - nic nowego. mam juz prace, ale jest sporo ludzi i ciezko bedzie znalezc duzo godzin. trudno, nikt mi w koncu nie obiecywal, ze bedzie latwo.najciekawsza to jest tutaj fauna - w drodze do sklepu widzialem kilka uroczych jaszczurek, znajoma rok temu znalazla w bucie skorpiona, no i czarne wdowy czasem sie pokazuja w okolicy, wiec generalnie trzeba uwazac. jeziora wyschly tu jeszcze chyba zanim pojawil sie czlowiek (4 mile stad jest Boneville Speedway, miejsce gdzie raz na pare lat jakis ktos bije rekord predkosci na ziemi ;D). dzis ponownie widzialem jak sie dwa mysliwce ganialy z hukiem po niebie, wiec w sumie nie jest zle. no i spalilem sie dzis znow na sloncu - jest paskudnie silne, i z kazdym dniem bedzie jeszcze gorzej :| przy nastepnej okazji zaloze nowy watek, bo teraz musze juz zmykac. trzymajcie sie wszyscy cieplutko! ![]() Maciek.
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, chłopie... Fantastyczna przygoda... Zazdroszczę Ci tego "wypadu"
. No, może poza skorpionami i czarnymi wdowami, tego sobie nie wyobrażam nawet, bo pająków to ja się panicznie boję , nawet tych malutkich i korsarzy na chudziutki nóżkach. FUJ!Tak zainteresowałeś mnie tym Boneville Speedway, że aż sprawdziłam w necie http://en.wikipedia.org/wiki/Bonneville_Speedway. Jakiś czas temu odkryłam na własnej skórze, że taka olbrzymia prędkość ma w sobie coś... podniecającego . I nie mam tu na myśli szaleństw na ścigaczach w mieście, czy innego rodzaju zagrażających życiu wyścigów. Aż taka szalona i odważna to ja nie jestem . Uwielbiam np. gdy samolot rozpędza się na pasie startowym i ta niezwykła prędkość wbija w fotel... Chciałabym też np. przejechać się samochodem, powiedzmy z "Formuły 1",po... wielkiej, pustej przestrzeni albo polatać mysliwcem... Chciałabym, ale... na razie nie mam nawet prawa jazdy Życzę Ci Maćku miłego pobytu "na obczyźnie", dobrego humoru, zapału do pracy i masy cudownych doświadczeń, które będziesz później z przyjemnością wspominał. |
|
|
|
|
#51 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Maciek ja też zazdroszcze
Uważaj na te wszystkie groźne stworzenia, bo my chcemy zebys tu wrócił w całości I pilnuj sie przed tym słońcem - użytkownik wizazu nie ma prawa obywać sie bez filtrów! |
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Popieram lexie
A jak już się tak spiekłeś to smaruj się czym popadnie (np kefirkiem ; yy znaczy tym co sie do tego nadaje ) i opowiadaj, opowiadaj bo miło się czyta Zadupie? hmm czy wszyscy tak wspominaja takie 'wypady' Trzymaj się
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
świetnie ,że zaczynasz się wkręcać w nowe życie - pozdrowionka i samych życzliwych ludzi na drodze
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
jestem, znow na chwile
![]() wiecie, bardzo mi sie tu podoba, a z tymi paskudztwami jakos sobie poradze, jak spotkam jakby co to powiem, ze ja z wizazu, na pewno to uszanuja ![]() dzis mnie czeka sobotni wieczor w pracy, bedzie masa ludzi, ale to dobrze, bo bedzie sporo napiwkow ![]() trzymajcie sie cieplutko! Maciek.
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Spokojnego wieczoru, a moze nocy
obfitego w napiwki ci zycze ![]() Trzymaj sie
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
znow jestem.. siedze po imprezie u znajomego na necie.
nic nowego, chcialem sie tylko zameldowac, ze zyje. no, wczoraj bylo milo -siedzialem sobie w blackhawku, bo na lotnisku zatrzymala sie ekipa pilotow z apaczami i blackhawkiem jest ok ![]() pozdrawiam! Maciek.
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
Ooo ale Ci tam dobrze!
no i fajnie- melduj sie gdy tylko będziesz miał okazję Powodzenia ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
eh, nawet sie troche dzieje
w zeszlym tygodniu bylismy nad takim fajnym jeziorkiem, ktore jest 10 razy bardziej slone od oceanu fajnie sie plywa, byle tylko nie pic tej wody ani nie otwierac oczu ![]() w niedziele w nocy pojechalismy na bonneville speedway urzadzic sobie impreze - bylo 9 samochodow, bardzo glosna muza (odludzie, mozna dac czadu ) i ekstra ekipa. a najlepiej bylo, jak przyjechala policja najpierw nas wylegitymowali, a potem pogadalismy sobie. widac bylo, ze zalowali bycia na sluzbie jak odjezdzali, to puscili nam salwe honorowa z kogutow i syren ![]() ![]() bylo bardzo milo, i nastepnego dnia bylo wszedzie glosno o tej imprezie - kazdy kto nie byl zalowal absencji ![]() nie narzekam, jest bardzo fajnie ![]() ![]() dzisiaj urzadzamy w parku grila dla wszystkich chetnych - bedzie chyba z 60-80 osob, w tym nasi szefowie ![]() 3majcie sie cieplo! Maciek
|
|
#60 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Maciuś ale masz fajnie
![]() Dobrze, że o nas pamiętasz i się odzywasz. Trzymaj sie tam cieplutko i pamiętaj o nas Bo Ci się tak spodoba że nie wrócisz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

, nawet tych malutkich i korsarzy na chudziutki nóżkach. FUJ!
. I nie mam tu na myśli szaleństw na ścigaczach w mieście, czy innego rodzaju zagrażających życiu wyścigów. Aż taka szalona i odważna to ja nie jestem