Konkurs "Zdjęcie do albumu" - recenzje papieru fotograficznego HP Premium Plus Photo - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-17, 10:30   #31
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Dot.: Konkurs "Zdjęcie do albumu" - recenzje drukarki HP Photosmart Ink Advantage e-

Wczoraj dostałam zdjęcia. Jestem zachwycona ich jakością. Zdjęcia bardzo wyraźne, papier naprawdę dobrej jakości i bardzo gruby. Zdjęcia, które wywoływałam w takim samym formacie w zakładzie fotograficznym były o wiele gorszej jakości

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-17, 14:09   #32
edzia03
Przyczajenie

Dot.: Konkurs "Zdjęcie do albumu" - recenzje drukarki HP Photosmart Ink Advantage e-

ŁOŁ! naprawde byłam pod ogromnym wrażeniem jak tylko zaglądnęłam do koperty zdjęcie w takim formacie robi ogromne wrażenie, wygląda rewelacyjnie! kolory są wyraziste, wszystko po prostu na swoim miejscu, odcienie ok, papier fotograficzny jak najbardziej pozytywny, wygląda jakbym je wywoływała u fotografa DUUŻY PLUS i miłe zaskoczenie
edzia03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-17, 15:00   #33
upadly_aniol00
Zakorzenienie

I dziś ja dostałam przesyłkę .
Oceniłabym to jednym słowem : ŁAŁ
Jestem w szoku, że drukarka może wydrukować zdjęcie tak idealnie .
A owy papier fotograficzny HP Premium Plus Photo Paper jest super widać już po nim, że zdjęcia będą długo wyglądać żywo .
Do tego dzięki temu papierowy wydaję mi się , że ciężko będzie zniszczyć takie zdjęcie .
Jestem na prawdę zaskoczona jakością wydruku w życiu bym się nie spodziewała , że może być aż tak dobra .
Już nie raz miałam zdjęcia wywołane od fotografa ,które już po pół roku zaczęły niszczeć ( mimo, że są w ramce za szkłem )
Dzięki tym wydrukom wiem jaką drukarkę chcę mieć w przyszłości i troszkę żałuję , że to nie ja stałam się posiadaczką tak cudownego urządzenia
Stary 2011-08-17, 15:27   #34
212megan
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Konkurs "Zdjęcie do albumu" - recenzje drukarki HP Photosmart Ink Advantage e-

Jejku jak ja żałuję, że nie wygrałam tej drukarki!!!!!
Za to na pewno sobie ją kupię!!!!

Wczoraj dostałam zdjęcia i byłam w takim szoku, że dopiero teraz jestem w stanie cokolwiek napisać!!!

Zdjęcia wspaniałe, fantastyczne, wręcz za✂✂✂iste i aż ciężko uwierzyć, że zostały wydrukowany przez zwykłą drukarkę!!! No dobra, nie taką zwykłą bo przecież HP

Jakość wydruku zniewalająca!!!

Wielkie , z czystym sumieniem polecam!!!
212megan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-17, 16:00   #35
kasicaa28o6
Przyczajenie

witam
zdjęcia mają intensywne barwy co bardzo mi się podoba, są wyraziste i widać, że są profesjonalne lecz jedno mam zastrzeżenie, że moje zdjęcie zostało obcięte bo bokach i nie ma wszystkiego.
kasicaa28o6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-17, 16:14   #36
ewelinkalilinka
Przyczajenie

Zdjęcie jest przepięknie wydrukowane - kolory są intensywne, czyste, odcienie ładnie się przenikaja. Papier jest świetnej jakości - no i ten ogromny format! Zdjęcie wygląda imponująco...

mam nadzieję, że będzie jeszcze kiedyś podobny konurs, bo mam chrapke na ta drukarke!
ewelinkalilinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-17, 16:32   #37
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

Ojeju!
Ale mnie dziś listonosz zaskoczył! Dostałam zdjęcia

Jestem strasznie zadowolona Naprawdę zdjęcia wyglądają jakbym je wywołała w profesjonalnym studio! Jestem na nich bardzo wyraźna kolory biją po oczach
Na początku oglądałam je przez teczuszkę, w której dostałam zdjęcia i już miałam wielkie oczy ze zdziwienia - owa teczuszka jest lekko matowa przez to powinna pogarszać widoczność, ale i tak wszystko było takie "żywe".
Jak wyjęłam zdjęcia to ręce opadły, aż brat się dziwił, że zrobiła je taka niepozorna drukareczka

W skrócie:
- super kolory - widać, że to nie jest jakiś tam zielony w tle, tylko piękna przyroda! A moja twarz nie jest szara
- wyraźność - zdjęcie nie jest mdłe, jest wyraźne! Może to nie jest kwestia drukarki - nie wiem ale nie widać żadnych pikseli. Nie ma mowy też o smugach, przetarciach
- trwałość - papier jest dość cienki, ale myślę, że nie będzie się 'łamał'

Co tu jeszcze dodać? :mysli: Muszę zamówić tę drukarkę u św. Mikołaja!

Aha, dziękuję bardzo za zdjęcia! To bardzo miłe, aż 3 fotki Na pewno się przydadzą A jeśli chodzi o format A4 - strzał w dziesiątkę! Dziękuje
czesterka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-17, 19:03   #38
justynkadd
Przyczajenie

zdjęcie extra, obdarowałam nim mojego partnera , mamcie a trzecie zostawiłam sobie na pamiątkę. jakość wysoka, papier dobry, jestem zadowolona przyszło troszkę pogniecione (wina firmy dostarczającej)
justynkadd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-17, 19:18   #39
Soso
Zakorzenienie

Witam,
Winna jestem jeszcze recenzję otrzymanego zdjęcia Zdjęcia przedstawia górską scenerię w jesiennej szacie. Kolorystyka została wiernie odtworzona, także kolor czerwony wygląda bardzo realistycznie. Czerń jest głęboka, natomiast zalegająca nad wąwozem mgła wydaje się nieco wyblakła. Jest to prawdopodobnie efekt ustawienia fotografii do druku, jednak warto pamiętać, że większy kontrast i rozjaśnienie zdjęciu na pewno nie zaszkodzą.
Wydruk został zrealizowany na specjalnym papierze, na oko bardzo trwałym i o przyjemnej dla palców fakturze. Nie sprawdzałam jeszcze jego ceny, ale jeżeli okaże się konkurencyjna to z pewnością skusimy się na odświeżenie rodzinnych albumów
Bardzo dziękuję za możliwość testowania drukarki
Soso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-17, 20:00   #40
mikowata91
Przyczajenie

dla mnie rewelacja! od jakiegoś czasu zajmuję się amatorsko fotografią i po prostu jestem zachwycona jakością zdjęć. Nie znalazłam jeszcze tak dobrej drukarki która by wydrukowała tak piękne zdjęcia z idealnym wprost kontrastem
wiem, ze jak tylko będę "przy kasie" ta drukarka będzie zakupiona
szczerze i gorąco polecam
mikowata91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-17, 20:03   #41
sydunia
Zakorzenienie

I ja również otrzymałam zdjęcia. Miałam również okazję otrzymać zdjęcie przy poprzedniej akcji i wówczas byłam bardziej zadowolona. Porównując ze zdjęciem na ekranie komputera, kolory wyszły ciemniejsze. Przez to w miejscach, gdzie oryginalnie dominują raczej ciemne barwy, gdzieniegdzie zlewają się one ze sobą. Sam wydruk jednak nie odbiega wiele od fotografii wywoływanych w zakładzie. Mimo wszystko ogólne wrażenie na plus
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-17, 20:38   #42
gosia128
Przyczajenie

Nic dodać nic ująć, zdjęcie już jest w ramce na ścianie rewelacja
gosia128 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-17, 22:37   #43
karoo_
Przyczajenie

Jakość zdjęcia jest wyśmienita, widać bardzo dużo detali, kolory są realistyczne a zdjęcie naturalne. Mam nadzieję , że na tym nowym papierze HP przetrwa lata
karoo_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 13:24   #44
justynkadd
Przyczajenie

Dot.: Konkurs "Zdjęcie do albumu" - recenzje papieru fotograficznego HP Premium Plus

zdjęcia dotarły, są wspaniałej jakości, jedna już zawisła na ścianie autora nagrodzonego zdjęcia czyli mojego partnera papier jest bardzo dobry, nasycenie kolorami stuprocentowe. szkoda, że nie wygrałam tej drukarki dziękuje za zdjęcia (aż 3, spodziewałam się jednego)
pozdrawiam
justynkadd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 21:01   #45
madelinem
Zadomowienie

Dot.: Konkurs "Zdjęcie do albumu" - recenzje papieru fotograficznego HP Premium Plus

Witam,
we wtorek otrzymałam wydrukowane zdjęcia, dotarły w stanie bardzo dobrym, w teczce, nie pogniecione.

Jestem mile zaskoczona, nie sadziłam, że drukarka może tak profesjonalnie drukować zdjęcia, wszystkie kolory dobrze odwzorowane, wyraźne, nic się nie zlewa. Zdjęcie, które wybrałam, wydrukowane w tym formacie wygląda rewelacyjnie!

Papier bardzo dobrej jakości, wygląda na trwały, jest o wiele lepszy niż ten, który miałam załączony do drukarki hp innego typu.
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-19, 06:47   #46
katryn
Raczkowanie

Zdjęcia bardzo mi się podobają.Jakość jest fantastyczna.Nie przypuszczałam,że drukarka może drukować zdjęcia tak dobre zdjęcia.Kolory są bardzo nasycone. Bardzo duży plus.
katryn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-19, 11:02   #47
Anori
Przyczajenie

Jakość zdjęcia jest powalająca Jestem bardzo zadowolona i wszystkim polecam tą drukarkę
Anori jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-19, 16:57   #48
MegMakeUp
Rozeznanie

GG do MegMakeUp

Zacznę od zdjęć które dostałam.
Są naprawdę wyjątkowe pod względem odzwierciedlenia kolorów, a co ważniejsze czerń jest naprawdę czarna co rzadko się spotyka w wydrukach domowych.

Co mogę powiedzieć o wydruku zdjęć są naprawdę dobrej jakości a tym bardziej jeżeli ktokolwiek próbował drukować zdjęcia black&white będzie mile zaskoczony. Odwzorowanie kolorów jest na poziomie i nie ustępuje niejednemu studiu fotograficznemu- a to wszystko możemy mieć dzięki tej drukarce HP.

Wydruki jakie zrobiłam przy pomocy wygranej drukarki są w porównaniu z konkurencją daleko w tyle, a tym bardziej biorąc pod uwagę koszty wydruku które w tym modelu zaskoczyły mnie niesamowicie. cena nowych atramentów waha się w granicach 70zł co stanowi atut domowej drukarki - do tej pory za taką cenę nie mogłam drukować w formacie A4 nie myśląc o studiu fotograficznym które oferowało za niższą cenę zdjęcie teraz w końcu mogę powiedzieć, że mnie stać na zdjęcia w najlepszej jakości za rozsądną cenę.

Papier na którym zostały wydrukowane zdjęcia zachowuje umiarkowane proporcje pomiędzy papierem błyszczącym,a matowym - tak wydrukowane zdjęcie będzie dobrze wyglądało na każdej ścianie, gdziekolwiek by go nie powieszono.

A propo wielu wątpliwości z instalacją tej drukarki jaką widziałam na forum to chyba są pojedyncze przypadki - wystarczy włożyć płytkę dostarczoną z produktem i wszystko gra a tym bardziej że oprogramowanie pozwala na tak szybką edycję zdjęć dla mniej zaawansowanych co jest zaletą.

Dodatkowymi atutami, które może nie są najważniejsze,ale znaczące szczególnie dla pań.
Drukarka jest naprawdę lekka i ładnie wykonana i za to jak najbardziej dodatkowe plusy.

P.S Wielu moich znajomych poprosiło o kopię zdjęcia, które dostałam razem z drukarką ponieważ byli zachwyceni jakością i efektem wydruku - nie wierzyli,że jest to zdjęcie wydrukowane na drukarce HP.
MegMakeUp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-19, 19:56   #49
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

ja również jestem w szoku, wydrukowane zdjęcie już wisi na ścianie jakoś jest rewelacyjna! kolory wiernie oddane!
dziękuję za nagrodę jestem w 100% usatysfakcjonowana z wydruku
dodatkowo zaskoczyło mnie ze są to aż 3 zdjęcia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-20, 11:23   #50
electrofunklover
Raczkowanie

GG do electrofunklover Send a message via Skype™ to electrofunklover

Wczoraj otrzymałam zdjęcia i muszę przyznać, że również jestem pod ogromnym wrażeniem Obawiałam się, że kolory będą się nieco różniły, ale są takie, jakie być powinny. Rewelacyjny papier, to kolejny duży plus. Aż zaczęłam się zastanawiać nad kupnem tej drukarki, a przyznam szczerze, że miałam złe doświadczenia z produktami tej firmy. Rewelacja

electrofunklover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-20, 12:42   #51
AnusiaPn
Zakorzenienie

Jakość zdjęcia - rewelacja! piękne, żywe kolorki, przy takim formacie zachowane drobne szczególiki, dobra ostrość jestem pod wrażeniem! Papier bardzo dobrej jakości zdecydowanie jestem na tak , szkoda że nie udało się wygrać drukareczki.. ale cieszę się bardzo z otrzymanych zdjęć! świetna pamiątka dziękuję!
AnusiaPn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-21, 00:18   #52
shandi
Raczkowanie

zdjecie konkursowe mialam wywolane u fotografa..sliczne,ale to,co przyszlo poczta po prostu rewelacja!! kolory powalajce, wyraziste,glebokie..
dziekuje za fotki i drukarke
shandi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-21, 11:51   #53
kalia81
Raczkowanie

Nie napiszę nic nowego !
Super wydruk na świetnym papierze, jakość zdjęć wskazuje na wydruk profesjonalny. Godna polecenia drukarka i papier.
kalia81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-21, 18:07   #54
andziorek89
Raczkowanie

Idealna jakość wydruku, cieszy mnie trwałość, kolorystyka zdjęć i duży format
Nie sądziłam, że drukarka poradzi sobie z grubym papierem, a dzięki temu szybko się nie zniszczą. Podsumowując nic dodać nic ująć, jestem zadowolona z jakości wydruku.
Stary 2011-08-22, 14:11   #55
Soso
Zakorzenienie

Pokazałam ostatnio znajomym zdjęcie wydrukowane przez tę drukarkę - nie mogli uwierzyć, że to domowej roboty dzieło
Soso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-22, 17:59   #56
KamaJJ
Przyczajenie

Dziękuję bardzo
Zdjęcie wydrukowane w super jakości i formacie.
Aczkolwiek papier określany jako Premium, myślę, że jest troszkę za cienki, zdjęcie się "łamie". Aczkolwiek wydruki już wiszą w ramkach i grubość papieru nie jest problemem. Jeszcze raz dziękuję
KamaJJ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-22, 21:02   #57
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Również jestem zachwycona jakością zdjęć jakie otrzymałam! nie spodziewałam się, że będzie ona aż tak wysoka Zdjęcia wyglądają jakby były wywołane w profesjonalnym studiu fotograficznym. Już dziś zaczynam zbierać na tę cudowną drukarkę Dziękuję za możliwość poznania sekretów tego cuda

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-23, 07:30   #58
agas39
Zadomowienie

Mi ciężko uwierzyć iż jest to wydruk robiony drukarką, wygląda jak zdjęcie zrobione w salonie. Jakość wręcz powalająca, piękne kolory. Plus również za szybką wysyłkę i dobre zapakowanie zdjęcia idealne nic im przez podróż się nie stało.
Ja jestem pod wrażeniem.
agas39 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-23, 23:55   #59
elciiaa
Raczkowanie

Brawo brawo i jeszcze raz brawo. Zdjęcie wygląda jak wydrukowane przez profesjonalistów. Kolory nasycone żółty to żółty widać każdy najmniejszy szczegół. Na pierwszy rzut oka myślałam że zdj jest w formie naklejki (zmyliła mnie chropowata powierzchnia na tylnej stronie). Podsumowując jestem bardzo pozytywnie zaskoczona kolorami formatem i profesjonalnym zapakowaniem zdjęć. Bardzo dziękuję że dostałam możliwość "przetestowania" wydrukowanych zdj
elciiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 11:26   #60
barwa
Rozeznanie

ja również nie będę oryginalan, bo pochwalę wydruk! Jakość świetna, jak od fotografa, powieszę to zdjęcie w ramce na ścianie. Kolory świetne, a papier bardzo porządny. Jedno tylko może mnie smucić - że nie mam tej drukarki w domu Dziękuję za śliczne wydruki i pozdrawiam wszystkie wizażanki

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości