![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pytanie do kobiet, odnośnie uczuć :)
lat mam 26 i już od dawna nie mieszkam z rodzicami więc z jednego schematu mogę sie wykreślić
![]() Clood -> to nie jest tak, że bym nie chciał zmienić obiektu zainteresowania, ale prawda jest taka, że jestem jednym z tych uszkodzonych psychicznie ludzi, którzy nie potrafią sie cieszyć substytutem miłości, najpierw być z kimś a potem szukać uczucia, ale poznaję nowych ludzi i też mam nadzieję, że trafi się ktoś kto jeszcze zrobi na mnie takie samo albo i większe wrażenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A i podobno we Włoszech np. to norma, że panowie mieszkają z mamusią bardzo długo, a znam takich i w naszym pięknym kraju, którzy zamiast zadawalać się byle czym czekają na tę jedną jedyną więc nie generalizuj z tym byciem niereformowalnym ![]() Autorze, trzymam za Ciebie kciuki bo fajny z Ciebie facet i należy Ci się nagroda za cierpliwość ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2011-08-22 o 17:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
A czy obiekt uczuć nadal niewzruszony czy może coś się zmieniło od ostatnich Twych postów?
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Tak z dnia na dzień nic się nie dzieje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja właśnie jestem w sytuacji, o której piszę Autor jako ta druga strona i właśnie kiedy określiłam się jako raczej nie zainteresowana to puściło mi napięcie i zaczęłam czuć tylko te wszystkie pozytywne rzeczy z Nim związane i tak się obserwuję, że nie mogę go wypędzić z głowy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Często jest też tak, że kiedy chłopak `odpuszcza`, to dziewczyna nagle zaczyna dostrzegać w nim kogoś więcej. Wiem z autopsji
![]()
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Ja miałam 2 sytuacje.
Jedna kiedy powiedziałam facetowi, że nic z tego nie będzie a jednak po 2 tygodniach stwierdziłam, że zaryzykuję. Byliśmy ze sobą prawie 3 lata. Teoretycznie mogłoby się wydawac, że jednak pierwsza decyzja była dobra, ale z drugiej strony dzięki temu przeżyłam też wspaniałe chwile. Druga sytuacja, kiedy powiedziałam facetowi, że nic z tego nie będzie a on mimo to się starał. Stało się to dla mnie strasznie uciążliwe i powoli zaczęłam go unikać. Tak więc moje zdanie na uczucia nie ma klucza ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.