![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XX
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |||||
Zakorzenienie
|
Ja się melduję, to już moja trzecia część, co jakoś wcale mnie nie cieszy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie też będzie źle jakbym kiedyś zobaczyła go z inną, dzisiaj sobie to nawet wyobrażałam i od razu na samą myśl miałam łzy w oczach ![]() Trzymaj się też ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Źle mi dzisiaj. Muszę się jakoś ogarnąć.
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale przecież możesz być szczęsliwa dłużej niż chwilkę ![]() ![]() No ale jak Rysiek śpiewał "w życiu piękne są tylko chwile..." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
Melduje się i ja, moja trzecia część.
Eks się dziś do mnie odezwał. Pierwszy raz od 4 miesięcy. Jakie było moje zdziwienie, kiedy na wyświetlaczu zobaczyłam sms z jego imieniem. Miałam kilka dni temu urodziny, wysłał mi życzenia, napisał że wcześniej nie mógł. W smsie nazwał mnie określeniem, którym nazywał mnie cały nasz związek ![]() nie wiem co mam myślec, po co w ogóle pisał. |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;28916118]Melduje się i ja, moja trzecia część.
Eks się dziś do mnie odezwał. Pierwszy raz od 4 miesięcy. Jakie było moje zdziwienie, kiedy na wyświetlaczu zobaczyłam sms z jego imieniem. Miałam kilka dni temu urodziny, wysłał mi życzenia, napisał że wcześniej nie mógł. W smsie nazwał mnie określeniem, którym nazywał mnie cały nasz związek ![]() nie wiem co mam myślec, po co w ogóle pisał.[/QUOTE] Nie znam Twojej historii, ale moge sie domyśleć, że eksiu zrozumiał swój błąd albo jego laska kopnęła go w d.... ![]()
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuje za to trzymanie ![]() ![]() ![]()
. Edytowane przez tuliiipanek Czas edycji: 2011-08-22 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja tez tego nie rozumiem ale cos takiego mnie spotkalo. Moj chlopak z ktorym bylam wtedy prawie 5 lat wyjechal do pracy za granice. Po miesiacu czasu okazalo sie ze juz ma tam inna;/ Gdy sie o tym dowiedzialam polecialam tam porozmawiac, sprawdzic czy jest szansa ratowac ten zwiazek. I wrocilismy do siebie ale teraz z perpektywy czasu gdy juz nie jestemy razem żaluje ze polecialam wtedy do niego. Skoro po tak krotkim czasie zaczal mnie oszukiwac tzn ze on poprostu od dawna mnie nie kochal...tlumaczyl sie tym ze czul samotny! ![]() po zerwaniu mieszkalismy jeszcze kilka tyg razem. On wtedy poznal jakas kobiete i tez musialam patrzec jak pisze z nia i rozmawia przez tel;/ myslalam ze serce mi peknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;28916118]Melduje się i ja, moja trzecia część.
Eks się dziś do mnie odezwał. Pierwszy raz od 4 miesięcy. Jakie było moje zdziwienie, kiedy na wyświetlaczu zobaczyłam sms z jego imieniem. Miałam kilka dni temu urodziny, wysłał mi życzenia, napisał że wcześniej nie mógł. W smsie nazwał mnie określeniem, którym nazywał mnie cały nasz związek ![]() nie wiem co mam myślec, po co w ogóle pisał.[/QUOTE] No popatrz, jak to nagle potrafią sobie przypomnieć ![]() Cytat:
![]() Matko dziewczyny ten mój znajomy wypisywał do mnie wczoraj cały dzień... pisałam z nim no ale ja mu mówiłam przecież, że nic z tego nie będzie! Nie chcę, żeby pisał do mnie codziennie... Dzisiaj mi napisał, ale mu nie odpisałam, bo nie chcę żeby sobie jakoś myślał, że też jestem zainteresowana czy coś... ale wiecie co? Czuję się tak strasznie beznadziejnie głupio przez to, że mu nie odpisałam, że ja nie wiem ![]() ![]() Ja to chyba jednak za dobre serce mam ![]() A poza tym chyba mi ósemka rośnie bo mnie nagle zaczęło dziąsło tak boleć, że zaraz chyba zwariuję ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie dziekuje, choc szczerze chciałabym takiej długiejjjjjjjjjjjjjjj chwili szczescia --Tobie i wszystkim innym rowniez tego zycze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do ósemek... to katorga... Ja mam 4, które wyżynają mi się już któryś rok z kolei i tylko przeszkadzają (notabene mam wszystkie do usunięcia, ale jakoś mi się z tym nie spieszy ![]() ![]()
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, wiem... trzeba o sobie trochę pomyśleć ![]() O matko... mi do tej pory tylko dwie wylazły, teraz się trzecia zapowiada, ale w sumie to nie jestem pewna. Ja to w ogóle mam parę zębów do leczenia, ale ja się tak panicznie dentystów boję (to jest naprawdę paniczny strach, nie że tak sobie tylko gadam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak przeczytałam o tych zębach to od razu zaczął mnie boleć mój ząb, który już dawno miałam usunąć chirurgicznie ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#43 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie przyszedł mi sms, i aż mi serce stanęło, bo myślałam, że to eks! Boże! ![]() ![]() ![]() A to się okazał być kolega oczywiście, napisał, że chyba zapomniałam mu odpisać hehe. Odpisałam tylko, "oops sorry" i tyle. Ale popiszę z nim chwilę no, ale jutro już mu naprawdę nie będę odpisywać, bo to nie ma sensu ![]() Macie rację, trza być twardym a nie mientkim ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak, niestety, byłam jakieś kilka miesięcy temu u dentysty na leczeniu zęba ale nie dało go się uratować i chciała mi go babka wyrwać, więc mówię ok,dała znieczulenie i zaczęło się ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
tuliiipanek ten mój też urodą nie grzeszy
![]() ![]() Nie lubię takich nahalnych facetów, co się im próbuje dać coś do zrozumienia, a ci dalej swoje! Matko to strasznie brzmi o tym zębie... dlatego właśnie się boję. I co, nie wyrwała ci tego zęba w końcu ![]() Mój eks eks dostał kiedyś po wyrwaniu zęba zapalenia okostnej. To dopiero jest ból ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj miałam jakieś chore rozkminy. Tak sobie o eksie myślałam, jakoś nie wiem... Wspominałam... A potem doszłam do wniosku, że:
I’m not missing you I’m not going through the motions Waiting and hoping you call me I’m not missing you You might have had me open But I must be going because I got life to do I know I’m usually hanging on I used to hate to see you gone But this time it’s different I don’t even feel the distance I’m not missing I’m not missing you I cacy!!! ![]() Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-08-22 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Widzę, że nie tylko ja mam problem z bolącymi ósemkami.
![]() Tuliiipanku - jestem pewna, że to twój zdesperowany ex pisze.. Można to sprawdzić np. Podaj koleżance numer i niech ta koleżanka zadzwoni do niego, może odbierze i rozpoznasz po głosie albo sama kup kartę i najpierw napisz sma " (Imię ) Ty nie masz może mojej płyty bo komuś pożyczałem i dzwonię do wszystkich." Pomyśli może, że jakiś kumpel. Jak się nie skapnie to może zadzwoni albo Ty zadzwoń. ![]() ![]() Może oczywiście się domyśleć i też skłamać. Ale warto próbować. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, nie wyrwała bo sama ją odepchnęłam, ona rwała by go dalej nie patrząc na nic a może po pół godz by się ocknęła,że i tak się nie da więc sama zainterweniowałam ![]() ![]() Jej nie wiem jaki to ból ale po samej nazwie można sądzić,że straszny. Cóż zęby mogłyby być na stałe i nigdy się nie psuć, ile osób z tego powodu byłoby szczęśliwszych ![]()
![]() |
#49 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli to rzeczywiście eks. Cytat:
![]() Zgadzam się zupełnie ![]()
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-08-22 o 23:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja miałam operację , grzebali mi w kanałach zębnych i tych nerwowych. Najgorsze jest to, że musieli mi usunąć z lewej strony policzka ropień ( w wigilię miał wielkość piłeczki kauczukowej i tak cholernie bolał.. ) i zęba trzonowego którym tak fajnie gryzło się jedzenie.. I teraz jestem zupełnie jak babuszka bo z lewej trzonowego brak a z prawej się psuje, już nawet plomby wypadają.. Idzie do usunięcia. Wyobrażacie sobie jeść tymi zębami które są z przodu? Normalnie jak moje chomiki.. ![]() Więc dziewczyny do dentysty! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Yuuka tak też o tym myślałam, ale jeśli on kupił tą kartę tylko po to,żeby pisać do mnie i tylko ja mam ten numer to będzie pewny,że to ja dzwonie bo nikt inny nie ma tego numeru. Ale to chyba jedyny sposób, tylko nie wiem czy rozpoznam po głosie
![]() ![]()
#52 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
![]() Już zapomniałaś! ![]() Spróbuj z tą pomyłką, może się nabierze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#53 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#54 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam teraz taki charakterystyczny dołeczek w lewym policzku ![]() I nawet go lubię, wszyscy myślą, że to naturalny i mi go zazdroszczą hehe. ![]() Ok to kupuj kartę i zobaczymy co z tego wyniknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Nie depcze krokusów
|
Współczuję przejść z zębami, moje są straszne
![]() [1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;28916118]nie wiem co mam myślec, po co w ogóle pisał.[/QUOTE] To: Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jednak jakiś plus z tego wynikł: dołeczek ![]()
![]() |
#57 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Malla -co z Tobą? Nogi złe, zęby złe.. Przestań kobieto! ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Idę spać <ziewa> ![]() Edytowane przez Yuuka Czas edycji: 2011-08-22 o 23:43 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też właśnie idę spać bo wczoraj poszłam spać o 6 i spałam 5 godz więc dziś już chcę mi się spać (na szczęście) ![]() więc dobranoc, spokojnych snów ![]()
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Hej!
Ja od rana dół. Dlaczego? Otóż nienawidzę budzić się w niby-dobrym humorze, który bierze się z tego że śnił mi się ex i to, że znów jesteśmy razem. Jak sobie zdalam sprawę, że to sen- łezki poleciały. Mamy się spotkać we wrześniu (on chce się jakoś 'kulturalnie' rozstać), ale czuję, że im dluzej sie nie odzywam, tym oddalam się od niego i pozwalam mu do końca zobojętnić sie wobec mnie.... Jak to jest? ![]() ![]() Wczoraj spotkałam jego kumpla, spytał jak się czuję, bo słyszał że źle ze mną... A ja się uśmiechnęłam i zapytałam jak się czuje ex... On na to: "smutno mu było jak rozmawialiście, ale nie płacze- on jest twardy!" Nie wyobrażam sobie życia samemu. Boli myśl, że nikt za Tobą nie tęskni, nie kocha (oprócz rodziców... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Nie depcze krokusów
|
Tym razem to jak najbardziej uzasadnione
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.