pocenie -antidral - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-05-07, 13:00   #31
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Dot.: pocenie -antidral

Cytat:
Napisane przez Nathaliaczek Pokaż wiadomość
Antidral ma w składzie glicerynę, zapewne stąd to uczucie
Co do odbarwiania ubrań, to niestety preparat nie jest przyjazny dla kolorków, dlatego trzeba spać w czymś, czego nie szkoda Oczywiście rano trzeba Antidral zmyć, i wtedy nie ma już się co martwić o odbarwienia.

dzieki bardzo za odpowiedz
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-08, 10:24   #32
laura87
BAN stały

dołaczam do was i ja
wlasnie wrocilam z apteki z buteleczka tego waszego cudenka
na noc sie posmaruje i mam nadzieje ze problem plamek na koszulkach zniknie
zeby tylko mnie nie szczypało
laura87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-09, 13:54   #33
Edytkaaaa
Raczkowanie

Unhappy Dot.: pocenie -antidral

Bylam dzisiaj w aptece i poproasilam o antidral!! i babka mi powiedziala ze GO NIE MA W APTEKACH OD 2 LAT!!

Edytowane przez Edytkaaaa
Czas edycji: 2009-07-20 o 01:03
Edytkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-09, 15:10   #34
Nathaliaczek
Raczkowanie

A to ciekawe.... Myślę że powinnaś pójść do innej apteki.
Zresztą zawsze bez problemu możesz go kupić w aptece internetowej.. Farmaceutka jakąś straszną bzdurę ci powiedziała.
Nathaliaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-01, 10:39   #35
madus7
Przyczajenie

Ja kupiłam Antidral wczoraj i jestem zachwycona!
Prawda, szczypało troszkę, ale dla takiego efektu warto to znieść!
Dziś rano wstałam, nałożyłam kolorową bluzkę, sprzątając uganiałam się po domu jak głupia.. i nic! żadnej plamy. Polecam wszystkim, którzy jeszcze nie zakupili tego produktu! Zapłaciłam ok. !8 zł, ale naprawdę warto! POZDRAWIAM wszystkich.

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Napisane przez laura87 Pokaż wiadomość
dołaczam do was i ja
wlasnie wrocilam z apteki z buteleczka tego waszego cudenka
na noc sie posmaruje i mam nadzieje ze problem plamek na koszulkach zniknie
zeby tylko mnie nie szczypało
Szczypać troszkę będzie, aczkolwiek da się znieść.
madus7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-16, 10:15   #36
jiggly
Przyczajenie

a Jaka jest jego cena?? i gdzie go kupić??
jiggly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-16, 18:55   #37
Yukiri
Raczkowanie

GG do Yukiri

O, nie wiedziałam, że aż tak dużo ludzi tego używa Ja Antidral stosuję od... no, jakichś dwóch lat, i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł, chyba że było lato, a ja nie nakładałam go już od pięciu dni... A tak, to ok
Pachy rzeczywiście szczypią, ale mnie to jakoś nie boli, wiem tylko, że nocą na pewno nieświadomie się drapię

Jiggli, antidral kupisz tylko w aptece, w moim przypadku kosztuje około 12 złotych, ale ile aptek tyle różnych cen
Yukiri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-16, 20:10   #38
Aishwarya0
Raczkowanie

I ja też używam tego 'cudeńka' . Mam chorą tarczycę, więc nadmierna potliwość to w moim przypadku nic dziwnego, zobaczyłam kiedyś na internecie informacje o Antidralu i kupiłam.. Ale było zdziwienie, gdy zobaczyłam, że w ogóle nie ma śladu pod pachami!

Co do odbarwiania - używasz tylko na noc, więc o kolorowe bluzki nie martw się . Chyba, że w nich śpisz .

A jeszcze co do szczypania.. Nigdy nie używajcie pod depilacji - zapewniam, że będziecie miały problem z zaśnięciem . Tak, jak już dziewczyny powiedziały - na czystą skórę (absolutnie nie świeżo po goleniu na noc, rano wstać i zmyć . I jak już faktycznie zauważacie poprawę, nie używajcie go codziennie .

Pozdrawiam wszystkich

Mera Baadshah!
Aishwarya0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-17, 07:23   #39
jiggly
Przyczajenie

ale ja tak cholernie wstydze się iść do tej apteki.. mam dopiero 16 lat (
Stary 2009-05-17, 12:27   #40
Aishwarya0
Raczkowanie

Ale czego tu się wstydzić? Problemy zdrowotne (jeśli to tak można nazwać) pojawiają się niezależnie od wieku .
Nie wstydź się, idź do tej apteki, kup Antidral, a zobaczysz, że sama będziesz się śmiała, że wstydziłaś się to zrobić .

Mera Baadshah!
Aishwarya0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-18, 15:49   #41
ma-rzena
Raczkowanie

jiggly czego tu się bać, idziesz do apteki i kupujesz

a jak nie to są internetowe apteki, przesyłka ok 6 zł i listonosz przyniesie Ci antidral do domciu więc 0 problemów. polecam bo działa.
ma-rzena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 18:45   #42
Yukiri
Raczkowanie

GG do Yukiri

Jiggly, ja też za pierwszym razem wstydziłam się iść do apteki po antidral, ale gdy tylko o niego poprosiłam to wydawało mi się, że pani aptekarka była w tym tak obeznana, dosłownie jakby codziennie kilka osób kupowało ten preparat. Wiedziała dokładnie o co pytam, szybko przeszła na drugi koniec apteki po antidral, i w ogóle cała uśmiechnięta, więc nie ma czym się przejmować
Stary 2009-05-20, 15:04   #43
jiggly
Przyczajenie

heh oby było jak mówicie no to muszę się wybrać przy najbliższej okazji dzięki Wam!! i pozdro

Edytowane przez jiggly
Czas edycji: 2009-05-20 o 15:05
Stary 2009-05-22, 20:10   #44
olinka123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xsylax Pokaż wiadomość
Kupiłam antidral uzyłam dwa razy, ale nie moge wiecej.
Po jego zastosowaniu pol nocy wierciłam sie zeby zasnac, za bardzo szczypało. Ponadto po 2 uzyciu miałam podraznione pachy przez kilka dni ;/ Wiecej razy nie uzywałam. Mniejszego pocenia sie nie zauwazyłam no ale tylko 2 razy uzywałam wiec domyslam sie ze to za mało.. Jak wy to robicie ze mozecie zasnac?
ja smaruję po trochu, tzn. 2-3 razy przejeżdżam po pachach tylko tyle, żeby "maznęło", takie minimum z minimum , kiedy ta warstwa jako-tako wyschnie, to nakładam drugą, tak samo jak tą perwszą. Też szczypie, ale mniej, przynajmniej w moim przypadku
olinka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-25, 17:52   #45
mmoonn
Przyczajenie

Otóż mam problemy z poceniem. Pocę się z reguły z nerwów. Mam z tym problem od paru ładnych lat :/ Kupiłam Antidral - za pierwszym razem podziałało skutecznie - nie spociłam się ani troszeczkę. Ale potem mój organizm się jakby "przyzwyczaił" do Antidralu. Ale i tak się mniej pocę niż poprzednio. Ja używam go na noc, a potem zmywam rano. Jeżeli chodzi o ogólną ocenę tego środka to 3/5
mmoonn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 21:27   #46
ma-rzena
Raczkowanie

olinka123, git, zawsze kolejny sposób na aplikowanie antidrala

mmoonn - hmm, nie wiem czemu tak na Ciebie antidral działa, może odstaw go na parę dni i zobacz później jak będzie. niektórym to pomaga
ma-rzena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 22:24   #47
Jedlinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Edytkaaaa Pokaż wiadomość
Zalamka!!Bylam dzisiaj w aptece i poproasilam o antidral!! i babka mi powiedziala ze GO NIE MA W APTEKACH OD 2 LAT!!
Bzdura, kupowałam w maju w aptece w carefourze (Warszawa). Wydaje mi się tylko, że kiedyś był bez pudełeczka, a teraz w pudełku i z ulotką
Jedlinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-29, 13:33   #48
jiggly
Przyczajenie

no dziewczyny wzięłam sie na odwage i poszłam do apteki ;dd no i nie było tak źle, ba ;d była spoko...uzyłam juz drugi raz i normalnie zero potu, nic ani mini palmeczki ) jak sie ciesze strasznie heh tylko jeden minus mam troche teraz podrażnione paszki...i jak mam to w takim razie stosować??
Stary 2009-05-29, 21:40   #49
Jedlinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jiggly Pokaż wiadomość
no dziewczyny wzięłam sie na odwage i poszłam do apteki ;dd no i nie było tak źle, ba ;d była spoko...uzyłam juz drugi raz i normalnie zero potu, nic ani mini palmeczki ) jak sie ciesze strasznie heh tylko jeden minus mam troche teraz podrażnione paszki...i jak mam to w takim razie stosować??
Ja podrażnienia (wysuszenia) smaruję alantanem. A skoro na Ciebie Antidral działa to nie musisz stosować go codziennie - zrób sobie przerwę i obserwuj, w międzyczasie paszki odpoczną. Może wystarczy raz na dwa dni, a może tylko dwa razy w tygodniu. Każdy organizm jest inny
Jedlinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-31, 08:49   #50
jiggly
Przyczajenie

polecam go wszystkim które się jeszcze nie zdecydowały na jego kupienie jest świetny! przykład? Wczoraj byłam na dyskotece..tańczyłam jak szalona i co? i nic ;D żadnej plamki, żadnej !
Stary 2009-07-16, 16:41   #51
pegasys
Przyczajenie

Witam was moje kochane Potniczki chciałem sie z wami podzielić moimi doświadczeniami z antidralem Otórz jakieś dwa miesiące temu kipułem antidral. Przeczytałem ulotke i zastosowałem go tak jak tam pisze awięc rano. no i lipaaaaaa spociłem sie jak zwykle pod pachami albo nawet i jeszcze bardziej heheh. dwa dni temu przeczytąłem na forum ze nalezy uzyc go na noc. i tak zrobiłem i musze wam powiedziec ze poprostu szok. po zastosowaniu od dwoch dni nie miałem pod pacha ani takiej mini mini plameczki. poprostu suchusieńko cuda ludzie cuda !!!
pegasys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 12:22   #52
joyfeel
Raczkowanie

Zaraz. Przepraszam bardzo. Wy tu piszecie, że antidral się powinno stosować wieczorem a rano zmyć. Wczoraj kupiłam antidral i na ulotce dołączonej do opakowania jest napisane, że trzeba go stosować rano
"Lek Antidral należy stosować codziennie rano, po umyciu i dokładnym osuszeniu skóry (unikać tarcia). W przypadku mniej intensywnego pocenia się wskazanejest stosowanie płynu co drugi lub co trzeci dzień."
Więc kto ma rację?
joyfeel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 16:03   #53
Yukiri
Raczkowanie

GG do Yukiri

Cytat:
Napisane przez joyfeel Pokaż wiadomość
Zaraz. Przepraszam bardzo. Wy tu piszecie, że antidral się powinno stosować wieczorem a rano zmyć. Wczoraj kupiłam antidral i na ulotce dołączonej do opakowania jest napisane, że trzeba go stosować rano
"Lek Antidral należy stosować codziennie rano, po umyciu i dokładnym osuszeniu skóry (unikać tarcia). W przypadku mniej intensywnego pocenia się wskazanejest stosowanie płynu co drugi lub co trzeci dzień."
Więc kto ma rację?
No wiesz, mi się wydaje, że stosowany rano nie działa.
To tak jak z cappuccino Na opakowaniu napisane, że wsypać 7 łyżeczek a przecież trzy całkowicie wystarczą No, to tak nie do końca ta sama sprawa, ale... no, po prostu antidral stosowany rano nie działa...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-08, 17:58   #54
jomic
Zakorzenienie

stosuję Antidral od roku. Właściwie każdego dnia, chyba ze zapomnę. A zapominam coraż częsciej- i wtedy też jest ok. Stosuję na noc- rano nie mam czasu czekać, aż wyschnie, a niestety niszczy ubrania. A tak wieczorkiem i do rana spokój. Nic nie zmywam. Nie stosuję antyperspirantów i jest sucho A co do podrażnień- z maszynki zrezygnowałam, teraz stosuję krem do depilacji. A w awaryjnych sytuacjach maszynka, ale rano. Żadnych podrażnień, żadnego potu. Jedno opakowanie mam na ok 4-5 miesięcy. I po co ja się męczyłam tyle lat? Skoro za 12-13 zł (nie pamietam dokladnie ile kosztował) jest spokój i nie mam plam potu na ubraniach.
jomic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-11, 14:31   #55
Groszek121
BAN stały

wiecie co? ja to juz wymiękam, stosowalam juz chyba wszytsko i nic. poce się tragicznie, krepuje mnie to bardzo i oganicza. kolezanka powiedziala mi o możliwości wstrzykiwania botoksu w skore ktora sie poci, ostatnio czytalam tez o tym na jakimś portalu medycyny estetycznej estecośtam, co na ten tamt sądzicie? bo ja już serio sobie z tym problemem nie radze..
Groszek121 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-12, 08:54   #56
jomic
Zakorzenienie

Groszek121, robilas badania pzoiomu hormonów tarczycy? O botoksie też myślałam, ale znalazłam antidral. Używany rano nie działał, ale wieczorem było spoko.
jomic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-12, 08:57   #57
permanentna
Przyczajenie

A czy to nie ma jakichś skutków ubocznych? Skoro po porostu nagle przestajesz się pocić w miejscu które jest dla pocenia się naturalne?
Ja mam problem z nadpotliwością dłoni, myślicie, że to by się nadawało, żeby pozbyć się tego problemu?
permanentna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-12, 10:32   #58
Lavanda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Groszek121 Pokaż wiadomość
wiecie co? ja to juz wymiękam, stosowalam juz chyba wszytsko i nic. poce się tragicznie, krepuje mnie to bardzo i oganicza. kolezanka powiedziala mi o możliwości wstrzykiwania botoksu w skore ktora sie poci, ostatnio czytalam tez o tym na jakimś portalu medycyny estetycznej estecośtam, co na ten tamt sądzicie? bo ja już serio sobie z tym problemem nie radze..
całkiem sporo klinik ma w ofercie leczenie nadpotliwości botoksem - jeden zabieg i dobrych parę miesięcy problem z głowy.. poszukaj u siebie w mieście, może są gabinety ktore wykonują ten zabieg

koszt to przeważnie ok 1000-2000zł, działa przez ok rok (jak ogólnie botoks wstrzykiwany gdziekolwiek) - można tak leczyć nadpotliwość pach i dłoni, nie wiem jak inne częsci ciała

mi na szczęscie pomógł Etiaxil - Antidral w ogóle na mnie nie działał, za to powodował silne jakby uczulenie, poparzenie chyba.. a niebieski etiaxil jest w sam raz. ale myślałam i o tym botoksie heh
Lavanda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-04, 12:09   #59
Charlotte95
Wtajemniczenie

Właśnie kupiłam Antidral i przeczytałam ulotkę. Jest na niej napisane, że należy go stosować codziennie rano, na umytą i osuszoną skórę. To w końcu na noc czy rano?
Charlotte95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-05, 17:44   #60
elaj
Raczkowanie

Na noc. Tylko i wylacznie.
Nie na podrazniona skore. I na poczatku co kilka dni, bo nie wytrzymasz codziennie.
elaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości