|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WRZESIEŃ Nowe i używane, wszystkie rozmiary
Podoba mi się u Ciebie 7. Spódnica Mohito, rozmiar XS, założona raz lub dwa'
Ale nie wiem czy byłabyś zainteresowana taką wymianką? Może coś dobierzesz? ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Z mojej strony OK, tylko musiałabym znać wymiary tej spódniczki; noszę XS lub S, ale wiadomo, że rozmiarówki są czasem takie dzikie, że wolałabym mieć pewność "zmieszczenia się" ![]() I czy to jest biodrówka czy wyższy stan? Aha jeszcze jedno - czy ewentualnie byłaby możliwość dorzucenia 3) Biotherm Homme, Total reactivator anti-aging gel care. Męska próbka 5ml. Dorzucę do jakiejś wymiany. - może za jakiś drobiazg ode mnie ?? ![]()
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2011-09-19 o 13:19 |
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Witaj! Czy znajdziesz moze cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1315061617 ?
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Super, zmieszczę się w spódniczkę
![]() Czyli za nią będą 2 książki: Gra Anioła + Zaginiony, zaginiona i dorzucam mydełko. A może jeszcze coś wyszperasz u mnie? Bo nie ukrywam iż co nieco mnie nęci jeszcze u Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Zatem u Ciebie podoba mi się jeszcze: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1315061617 3) Essence, Colour&go, 56 got a secret, szary lakier do paznokci, użyty raz 6) Ziaja Med, kuracja antybakteryjna, krem redukujący trądzik, myślę, że została połowa, może trochę mniej/więcej (nie widać pod słońce ile) Jak się na to zapatrujesz? ![]() A jeśli chodzi o pocztówki to mam takie kartki niezapisane; motyw przewodni to Boże Narodzenie i Wielkanoc, i chyba parę innych: mogę oddać
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2011-09-19 o 20:08 |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 12 kartek, wszystkie czyściutkie, niezapisane. Oddam chętnie bo u mnie leżą
![]() Jeśli jesteś zdecydowana na 100% - zapraszam na PW. Napisz adres to już jutro wszystko wyślę, gdyż idę na pocztę z większą ilością przesyłek
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Witaj, zastanawiam się nad tym:
28. Biała koszula, rozmiar 40, stan bardzo dobry 8. Stringi Curvy Kate, NOWE z metką, rozmiar 10 (czyli 38) i 20 ale widze ze zarezerwowana daj znać czy ktoś bierze czy nie
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Niestety mi się nie opłaca.... bardzo podobała mi się ta spódniczka... Chyba że masz coś dla dzieci.... Zabawki maskotki.... Będę do Ciebie zaglądać może coś w najbliższym czasie dodasz nowego
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.