|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wrzesień Jesienna Wymiana
coś za pędzelek MAC'a?
mam u siebie perfumy YR i wiele innych rzeczy... może coś znajdziesz, bo za pędzelek jestem w stanie oddać wiele <33
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
a może pure poison + eternity, za lanvin i kaszmir w plynie?
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- w atomizerach 5ml
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Wiec jestem
![]() Podoba mi sie Kerastase Age Recharge-poj. 250ml/użyty 2 razy, zostało ok.230ml- nie muszę oddawać na siłę. Kerastase Cement Termiczny-125ml/została ponad połowa-nie muszę oddawać na siłę. Kerastase Nutritive Bain Satin 1 -szampon odżywczy do włosów normalnych lub lekko suchych- saszetka 10 ml .Helena Rubinstein-tester podkładu Face Sculptor , 5 ml w pudełku, użyty 1 raz dla testu koloru, odcień 23 Beige Biscuit MAC-pedzelek 266SE- wymienię tylko za perfum. tylko pytanie o pedzelek- ktory to jest i do czego on ![]() musze zerknac ale wydaje mi sie ze mam dosc sporo balsamow perfumowanych POzdrawiam |
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
Pewnie, że dołożę Ci balsamik, nie ma sprawy : ) Wiadomo, że Helenkę również chętnie bym przygarnęła, ale skoro nic za nią nie znajdziesz, to wybieram tusz : )
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
mi pasuje
a mogłabyś dorzucić jedną z tych próbek l'oreal, to są odżywki do włosów tak? jak coś to zapraszam na pw po adresy
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam zatem na wiadomosc co konkretnie interesuje Cie z mego kramu
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
to jak ci zostanie to dorzuć proszę
wysyłam adres
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
A może tak 1,5 ml i próbka? Mam tylko 5 ml, chciałabym chociaż ten 1,5 ml mieć : )
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Dokładnie tak : ) Pasuje mi jak najbardziej : ) |
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, no właśnie mam tylko same końcóweczki... :/ Mam jedne perfumy kupione w perfumerii w UK, z tym że też nie są to żadne markowe perfumy, w sumie kupiłam je, bo miały całkiem ładny zapach i cudowną buteleczkę :P
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tooooo ![]()
|
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
O, to moglabym wymienic Vere Wang na pedzelek. Jesli chcesz, dobierz sobie jeszcze cos z probek. U Ciebie juz wiecej nic...
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
nie masz juz mascary lancome?nie wiem ile chcesz mi to obojetne
napisz ile chcesz i co oddasz mi nie zalezy az tak na nich bo mi sie juz nudza powoli
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
hej znajdziesz cos u mnie za
1.L'oreal True Match N4 Beige - puder prasowany z gąbką i lusterkiem, nie bardzo moge znaleźć datę przydatności , używany parę razy , nabierany tylko pędzlem. Stan pudru dobry. Stan opakowania troszeczkę zarysowane. 2.Loreal True Match N4 Beige- podkład z pompką, użyty może 4 razy. Swieży. 3.Sensique- trendy make up-pearls - puder rozjasniający w perełkach, odcień nr 102 , ważny do 04/2014 r. Użyty 4 razy 4.Secret Bronzing Powder Sun Touch- puder brązujący, niestety nie mam naklejki na opakowaniu więc nie ma daty ważności, stan dobry, zużycie 10 %. 5.Rimmel Natural Bronzer SPF 8- puder brązujący mineralny , odcień 022 Sun Bronze, zużycie znikome, na pudrze widać jeszcze słoneczko wytłaczane. 6.Astor Mineral Match- mineralny puder , odcień Shade 01, używany ok. 5 razy, stan dobry, pędzelek w pudrze używany rzadko ,przy wymianie oczywiscie umyję. 11.L'Oreal Proffesional volume lift 3-pianka do włosów poj. wyjściowa 250ml, została około połowa może ciut mniej, trudno ocenić. Pianka bardzo wydajna, stosuję się ją tylko od nasady włosów. oraz podkład Rimmel
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
jedynie Hypnose mi się podoba
![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- a coś jeszcze pod ladą masz? ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- ja mam puste fiolki 4 ml w razie czego mogłabym pierwsza przesłać i byś napsikała ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- no to mnie masz ![]() hypnose, eternity i ten addict by mnie interesował ![]() pod ladą też mam ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- moge Ci napsikać 3 ml Cinemy edp lub Kenzo Flower klasyk edp ![]() jasne możemy sobie porezerwować i poczekać
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy, na prawde
troszke mi żal, że dojdzie do Ciebie tylko 5 ml Eternity, ale to i tak dużo, bo pragne każdej kropli hehe ja juz napisalam u siebie ze rezerwacja
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
U Ciebie ewentualnie wchodziłyby w grę:Cienie L'oreal Color Appeal Trio Pro- 3 odcienie w kolorze złota, od jasnego do ciemnego, używane kilkakrotnie,pudełeczko trochę porysowane od noszenia w torebce, 2 pędzelki(pacynki) w razie wymiany wypiorę , sugeruję jednak zakupić nowe.Cienie noszą ślady użycia ale nie są aż tak eksploatowane ,ze widać dno. Zuzycie oceniam na około 30%
1.L'oreal True Match N4 Beige - puder prasowany z gąbką i lusterkiem, nie bardzo moge znaleźć datę przydatności , używany parę razy , nabierany tylko pędzlem. Stan pudru dobry. Stan opakowania troszeczkę zarysowane. 2.Loreal True Match N4 Beige- podkład z pompką, użyty może 4 razy. Swieży. 3.Sensique- trendy make up-pearls - puder rozjasniający w perełkach, odcień nr 102 , ważny do 04/2014 r. Użyty 4 razy |
|
|
|
#60 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.