|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: dylemat męski mocny zapach
"laura286" bardzo dziękuje za porady muszę gdzieś te zapachy powąchać
dzisiaj w perfumerii byłem zobaczyć ten amor amor na początku rzeczywiście taki sobie ale teraz jak wącham "listek" to szczerze nawet mi się podoba pani ekspedientka podała mi również amore amore absolute - temu znowu brak takiej świeżości , zaproponowała hugo bosa orange ( taki świeżutki zapach) możne jeszcze ma ktoś jakieś propozycje mile widziane |
|
|
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widzisz, w sprawie tego Amor Amor to tak jak pisałam- na samym końcu jest sliczny waniliowy ale długo trzeba czekac az sie taki stanie![]() Inne jeszcze mam propozycje dla dla kobiety zdecydowanej i delikatnej zarazem - Może davidoff Echo- tez ładny lecz b. delikatny, mało trwały ale piekna butelka (w zaleznosci do gustu oczywiscie) no i niedrogi, La Perla Divina - trwałośc lepsza, na poczatku czuc słodkie owoce a po pewnym zcasie taka dośc ciepła, waniliowa (? ) baza tez niedrogi zapach i ładna butla, La perla J'aime - dość trwały, chyba najlpeszy z nich wszystkich - słodki lecz orzeźwiający bym nazwała choc 2 lata temu ostatnio go wąchałma i nie pamietam dobrze tez b. ładnie zapakowany w taki woreczek rózowy dodatkowo ma na butli Edytowane przez laura286 Czas edycji: 2012-05-08 o 02:59 |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Mogę polecić Davidoff Adventure Eau Fraiche. Intensywne i z pazurem, ale swieże zarazem.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
Witaj,
Odradzałbym AA Cacharel. Według mnie to zapach niezbyt gustowny. Użyty w śladowej ilości Eden Cacharel może olśnić Twoją przyjaciółkę. Życzę natchnienia w poszukiwaniach.
Edytowane przez 201605091004 Czas edycji: 2012-06-14 o 20:41 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.