![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wrzesień: kolorówka + perfumy
A może coś dobierzesz do edt?
Byłabyś skłonna się wymienić? ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
dzięki za przypomnienie!
Ale wstępnie nic nie widzę - jak coś później znajdę, dam znać u Ciebie ![]() właśnie doczytałam, że to wersja męska, więc jednak podziękuję, bo taka mnie nie interesuje. Ale jak coś później znajdę, dam znać u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Na pewno jak coś wymyśle, dam znać
![]() Ale może to być dopiero w weekend, gdy będe mieć więcej czasu i będę mogła spokojnie pomyśleć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
BAN stały
|
Cytat:
Absolutnie nie chce Cie popędzać, po prostu kilka wizażanek pyta o te produkty, jednak poczekam na Twoją decyzję. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Hej
Podoba mi się mleczko Clarins oraz Lierac Centimetric, ale to chyba sporo za lakier ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Aaa, już znalazłam Twoją listę, jestem zakręcona
![]() KUFERek NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto PROSIŁABYM FOTO GIVENCHY POP Crystal gloss- sliczny limitowany koronkowy błyszczyk TEŻ PROSIŁABYM FOTO I KOD BŁYSZCZYKA, czy używany czy nie? A masz coś z pielęgnacji może? Jakieś nowe rzeczy na zapas? ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
To może jeszcze mi się podoba, ale jaka objętość itp? Profesjonalny fryzjerski szampon L'Oreal zapobiegający łamaniu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Pamiętaj o mnie! mam jeszcze light blue D&G 10 ml, cień sypki rouge bunny rouge, pomadkę też tej marki poza wątkiem
![]() mogę dać kilka rzeczy za niego
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi sie to ale pewnie nie oddasz
![]() GUERLAIN meteoryty prasowane 02 Rose Frais, używane, różowe kropki starte bardziej. MAC pojedynczy niewiele używany cień, kolor SMUT COLLISTAR - paletka typu face / eyes, kolor 2 Rosa Pink, używana, ale niewiele SHISEIDO trójkolorowy puder w kompakcie L1 Translucent, zostało ok 80%
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
no te szampony z odrzywkami to tak okolo 40-45 zl
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- a co bys chciala za mateoryty? moglabym cos dolozyc.
![]() |
#45 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale jakbym coś kiedyś znalazła u Ciebie, dam znać u Ciebie! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Hej, spodobały mi się balsamy na cellulit, jeden Clarins a drugi chyba Lierac
w razie czego odpisz u mnie, pozdrawiam! ![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Lakiery kosztowały w Kanadzie ok. 30-35 zł niestety większość z nich już w bardzo zaawansowanych negocjacjach, zostaną właściwie tylko te dostępne w Polsce: zestaw do frenchu HM, Bourjois czerwony.
Ewentualnie za coś super mogłabym spoza wątku wyciągnąć swoje własne odłożone China Glaze Lemon Fizz użyty tyllko dla sprawdzenia koloru oraz China Glaze Below Deck (nowa kolekcja, niedostępna chyba jeszcze w Polsce więc tylko za coś o wyższej wartości). http://www.vampyvarnish.com/2009/12/...s-review-part/ http://www.temptalia.com/china-glaze...watches-part-1 Odpisz proszę u mnie, bo znowu nie zauważę ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Hej, Właśnie wizażanka z którą miałam się wymieniać zrezygnowała z lakieru holo, więc wracam z nim na targowisko ![]() PS. Oszukałam niechcący z Below Deck - on jest z kolekcji letniej, z jesiennej jest właśnie ten hologramowy - to tak dla wyjaśnienia, pomyliłam się. ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Hej, tak jak napisałam to jest niestety próbka ![]() Zdjęcie w drugim poście. Na razie przytrzymam lakier, może coś wypatrzysz. Lakier jest dziewiczy, nawet go nie otwierałam. ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Drugi jest w wielkiej butli 1,5 l, więc w grę wchodzi tylko ewentualna odlewka, musiałabyś dostarczyć naczynko, bo chwilowo się skończyły. ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- A jaka pojemność mniej więcej by Cię interesowała? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
up!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, niczego nie znalazłam za Chanel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
hej, kiedyś coś się dogadywałyśmy co do wymiany, a teraz wpadł mi w oko CdG wszystko co masz
![]()
![]() |
#56 |
Podróżniczka
|
Od Ciebie interesuje mnie GUERLAIN meteoryty prasowane 02 Rose Frais, używane, różowe kropki starte bardziej.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
a nie masz jeszcze jakiś innych cieni na wydaniu? bo mi nie do końca smut się podoba, ale w sumie jakbyś dorzuciła mi do niego CdG
![]() ![]() tylko dogadałabym wymianę po wtorku, co Ty na to? bo teraz wyjeżdżam
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
witaj, moze cos u mnie za
GUERLAIN, paletka Velours D'Or 410, zużycie minimalne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.