![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :)
Martwi mnie tylko, że mam ogromną torbiel na jajniku. Ma 4,5x4 cm. Co prawda lekarz powiedział, że to na ciążę nie ma wpływu, ale trzeba obserwować czy się nie powiększa. I do tego po raz kolejny zapytał czy przy moim PCO na prawdę zaszłam w ciążę bez żadnych leków. Chyba sam nie dowierza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
alamig - ciąża to cud, a cudy się zdarzają
![]() Ja wytrzymałam 3 dni bez rozmów z porcelaną i dziś byłam już 2 razy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
![]() Witam w nowym wątku ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- O ja ostatnio jadłam pistacje mniam ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
Ja tak samo mam 8tydzień z kawałkiem już prawie 9-ty ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja następną wizytę mam 27 września. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Ja jutro zaczynam 9tc.
Wszystkie pistacje co zjadłam popłynęły w siną dal...nadrobiłam 3-dniowe zaległości ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Ja następną wizytę mam 19.09, a ten czas tak wolno leci. Nie mogę się doczekać jak zobaczę moje maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29243800]ZAŁOŻYŁAM NOWY WĄTEK a ten zgłaszam do zamknięcia
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post29243772[/QUOTE] Witajcie Kochane. Dopiero wróciłam. Padam na twarz i powłóczę nogami do łóżka. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem dozgonnie wdzięczna. Odrobie w polu ![]() Własnie weszłam tylko na chwilę zobaczyć czy Gizmiątko założyła wątek czy nie. I jakby nie to miałam założyć jak wróce i liczyłam że może tylko nieznacznie przekroczy 5000 jeśli nie zdążę. No ale 80 postów łyknęlyście do 18tej ![]() ![]() W każdym razie baaaardzo dziekuję. Mam nadzieję że nie macie mi za złe. ![]() Jutro wszystko doczytam i nadrobie . Teraz idę spać. Dobranoc ![]() Edytowane przez Zariah Czas edycji: 2011-09-06 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lekarz chyba ma obowiązek dać mi zdjęcie za darmo prawda ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc to nie wiem czy ma taki obowiązek. W każdym razie ja dostałam dwa zdjęcia, jedno dzieciątka a drugie tej okropnej torbieli.
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
ja dostałam jedno zdjęcie a na nim dzidzia i mięśniak:/
![]() ![]()
![]() ![]() godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja jak byłam w poniedziałek u lekarza to zdjęcie wydrukował, ale mi nie dał ![]() następnym razem zapytam i powiem że chce ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- ja właśnie wcinam paluszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
dziwne ja za każdym razem bez gadania dostawalam zestaw zdjec
![]() ale mnie wzielo na sprzatanie w papierach masakra!!!! ale troche luzu sie zrobilo |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widocznie mój lekarz jest jakiś dziwny... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
No moja też mi dała od razu zdjęcie Kruszynki. Nawet nie pytałam czy mi da.
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Jolka, a może po prostu zapomniał?
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
a może ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
również się melduję
![]()
#49 |
Zakorzenienie
|
Jolka ja też nie mam fotki żadnej, mój lekarz też mi nie dał, a sama nie zapytałam bo byłam przejęta co z dzidzią. więc ja się nie mogę też bardzo doczekać wizyty,aż zobaczę maleństwo i mam nadzieję, że w tedy wrócę do domu ze zdjęciem
![]() Wiecie co, zjadłam jeszcze trochę prince polo, bo szła reklama w tv, a że miałam w domu to ugryzłam ze 3razy ![]() ![]() na kolację zjadłam jedną małą parówkę, mimo, że mam ostatnio wstręt, ale mąż jadł więc się przyłączyłam ![]() ![]() a teraz mi niedobrze... ale chyba po tych chipsach, bo mnie męczy dłuższą chwilę, mam nadzieję, że ![]() idę wziąć prysznic i położyć, może mi się polepszy ![]() dobrej nocki dziewczyny ![]()
♥E.M♥ Edytowane przez Karo89 Czas edycji: 2011-09-06 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Jestem - wybaczccie !!!!!!!! Niestety wczoraj jechalm do andokrynologa i siedzialam od 18 do prawie 22 bo musiala wyniki badan, tarczyce usg a nas bylo z 30 osob i szlo jak krew z nosa, dzis od 10 to prawie 13:30 u gina siedzialam ;/ by wejsc zwaryc sie dostac zielone swiatlo na wakacje i tyle ;/
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres Edytowane przez Gizmiatko Czas edycji: 2011-09-06 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
melduje sie w nowym watku-fajny tytul
![]() strasznie nagazawony brzuch mam dzisiaj az mnie boli zaraz sobie miete zrobie i mam nadzieje ze mi przejdzie ![]() tesciowa dzisiaj nas odwiedzila i sie zdziwila ze mam juz taki brzuch dobrej nocy wam zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
a ja jutro zaczynam 8tydz, pojutrze wizyta i tez sie martwie czy dostane zdj, wymyslilam ze wezme aparat ale co bede lezec "badana" i cykac fotki monitora? glupie wiem, ale chce fotke dla tż i rodzinki i no na pamiatke a jak ona nie ma drukarki? moge nawet dyche doplacic ale chcem!
#53 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny net mi jak dupka chodzi, więc nawet nie cytuję bo mnie szlag trafi:
- dzięki za pochwały tytułu ![]() - Zariah nie wygłupiaj się, wystarczyło raz się pokłonić czy co tam, no, ewentualnie jakiś bon do SPA.... ![]() ![]() ![]() - Gizmiątko, luzik ![]() Zabijcie, dostałam 3 PW jednocześnie więc nie pamiętam która co pisała ![]() Wiem, że Jolkęęęę ![]() ![]() I jeszcze któraś coś pisała ale nie chce mi się odczytać, memla i memla net i guzik. Mam nadzieję, że tego posta mi wyśle ![]() Cały wieczór grałam w DIABLO II, uwielbiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
nawet nie mow !!! bo jest tak ze ja jako "tarczycowa" w ciazy do endykrynologa chodzić musze CO MIESIAC i co miesiac czeka mnie taka kolejka;/ bo kobieta w ciazy jest zdrowa i nie trzeba jej ustepowac ani miejsca siedzacego ani miejsca w kolejce!!!
szajajaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja ide spac bo mnie cos brzuch boli i chyba dzidzia kopie? czuje takie lekkie klucio kopniaki ? hmmmm dobranoc i do jutra!! ![]() ![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja byłam na badaniach krwi to babka wyszła i wszystkim babkom oznajmiła, że kobiety w ciąży idą pierwsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj zastanawiałam się, jak czuje się pierwsze ruchy dziecka? Nie takie, które czuć wyraźnie przez brzuch ale te "od środka".
Mamusie bardziej doświadczone, podzielcie się ![]() ![]()
#58 |
Zadomowienie
Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29243772]No to założyłam, skoro nikt...
![]() Hej , a mnie czemu na czerwono zaznaczyłaś??? ![]() ![]() Z innej beczki, zrobiłam dziś na obiad łazanki. Ostatnio mam ochotę cały czas na potrawy kuchni polskiej, tradycyjne, domowe jedzonko, jakie gotowała moja Mama. A jutro planuję zrobić naleśniki z serem i rodzynkami, bo już ktoś dziś na wątku pisał o naleśnikach i poleciała mi ślinka. A jak niedawno czytając książkę natrafiłam na wzmiankę o greipfrucie, to nie mogłam się oprzeć i właśnie zaraz też na wieczór pochłonę jednego. Na weekend była u nas okropna, deszczowa i wietrzna pogoda, i Tż namówił mnie na obejżenie 3 muszkieterów, teraz będziemy konczyć oglądanie 2 części. A jutro wybieram się do miasta na zakup nowej lektury do poduszki....P.S Zauważyłam, że nie mogę pić czarnej herbaty nawet w wersji z miodem i cytryną. Nie piję już od kiedy zaszłam w ciąże. Każda próba konczy się tym, że mi po niej niedobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
melduję się i ja
![]()
#60 |
Zakorzenienie
|
Doberek
Ja tez się zastanawiałam. ostatnio jak byłam u gina to mi mówił że niektóre osoby czują juz ok 14 tyg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.