![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: jak odnowić stare spodnie:)
sorki ale pomyliłam "strony" prawa to lewa a lewa to prawa :P niezdara ze mnie;p
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
chcę zrobic sobie takie spodnie z przetarciami do nitek ale nie wiem czym to zrobic pułmeks odpada bo jest nic nie warty co mi radzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
hej.jak ty przyszylas te cekiny,zeby fajnie wygladaly?prosze Cie odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Mam mały problem ;/. W moich ulubionych spodniach (z którymi niechciałabym się rozstawać) na kolanie zrobiła się dziura ;/. Może macie jakieś fajne pomysły co z nią zrobić??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
zostawic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Hejka... więc ja mam jeszcze inny problem.. a mianowicie mam w szafie kilka par spodni - dzwonów.. nie znosze ich i chcę je obciąć na shorty... oczywiście gdyby nie jeden mankament.. - wysoki stan..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
up up
mam ten sam problem, tj. w szafie zostało kilka par dżinsów ze starych dobrych czasów, tj. dzwonów, do tego z wysokim stanem. chciałabym je skrócić, ale może jakieś pomysły na ten nieszczęsny stan? (wiem, że go nie obetnę przecież, ale jak to nosić?). i jeszcze - wiem, że np. ciemne dżinsy można potraktować wybielaczem, widziałam na blogach szafiarek takie, a dodatkowo były delikatnie zafarbowane na różne kolory. robiła któraś z Was coś takiego? jakieś rady?
![]() |
#39 | ||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
ja mam radę na te nieszczęsne dzwony. przeczekać sezon! serio! na zachodzie już teraz podobno dzwony z wysokim stanem są super hiper modne i pożądane, a rurki wyszły z mody. Może więc warto odłożyć je na później, a przerabiać (kasa) inne ciuchy? co do wybielania, sama szukam tu inspiracji ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
odpowiem może się komuś przyda ;d
ja wysoki stan potraktowałam tak, że od strony wewnętrznej spodni czyli tej między nogami ;d przeciągnęłam do góry szew i dzięki temu spodni mają niższy stan, jedynym minusem jest to że kieszenie są teraz trochę niżej na tyłku ;d mogę narysować przykład tak to zrobiłam jak ktoś by nie zrozumiał ;d a co z tym wybielaniem spodni? czy da się z czarnych zrobić szare? ;d
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
o matko, nie chcę krytykować po chamsku , ale te spodnie z kwadratowymi naszywkami są okropne !
Kiczowaate, słabo zrobione i kompletnie nie modne .. istny koszmar ! Edytowane przez larynx Czas edycji: 2010-06-15 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
http://jpdp.pl/blogs/8/4/jak-odnowi-stare-jeansy-cz-i
pod tym linkiem znadjdziesz fajny pomysł a jak dobrze poszukasz znajdziesz na tej stronie inne pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
jeżeli masz jaśniejsze dżinsy to można wybrać koronkę w jakimś ciekawym kolorze - lub czarną i naszyć na tylną kieszeń xD ostatnio widziałam od jakiegoś projektanta takie spodnie i uznałam, że banalnie proste wykonanie a efekt super
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.