![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG! część XXIV
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=419361 ![]() *** wszystko czego dotykam, zamienia się w popiół, niechcąc niszczę świat, który dawniej kochałam. nieświadomy niebezpieczeństwa z mojej strony zasypiasz obok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
`...na cztery i pół godziny do nieba wzięci...`
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
jeżeli ktoś pamięta starą absorbeed, bardzo się cieszę.
kocham was moje utalentowane pierniczki. ♥♥♥
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
im głośniej krzyczymy o naszym szczęściu, tym szybciej ono
odchodzi. tak więc ciii, milczmy o tym, jak nam razem dobrze. także, księżniczko... także, książę... nie ta bajka, to inna. poślę ci kiedyś tak promienny uśmiech, że nie uwierzysz, że to ja. jestem kobietą. czemu się dziwisz, że jestem niezdecydowana? czemu się uśmiechasz? ja nadal cierpię.
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Weny kochane
![]() juz nie ujrzysz mojej twarzy nawet jak Ci sie zamarzy, bo gdy spojrzysz w moje oczy to sie we mnie zauroczysz.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
'stare krowy' najlepsze pierniczki odchodza to ja tez i nie dawac mi watku do uzalania sie bo znam link i zaraz ide tam to zrobic.
![]() _ na starych polkach kurz i wspomnienia zwarte w fotografie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
znowu wszyscy będą tu wylewać swoje żale? żałosne. sio do odpowiedniego wątku!
![]() absorbeed - pamięta Cię dawna TwojaKokaina ![]() *** jestem, nie ma mnie, jestem. w lustrze to ja, czy odbicie mnie, nie wiem. byłeś w każdym zakamarku mojego ciała, potargałeś włosy i podrapałeś plecy. zabawki, którymi się długo bawisz, nudzą ci się szybko. ludzie biją się jak glisdy, jest w tym urok nieodparty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
''Czy jest jakieś lekarstwo na ten ból Może powinnam coś zjeść, ale jedzenie nie wypełni tej pustki Jestem spragniona Ciebie, mój kochany. Przebrnęłam przez następny dzień w moim zimnym pokoju Przetrwam na resztkach i kawałkach już zostawionych za mną Przetrwam z wspomnieniem o Tobie Czy jest jakiś środek na czekanie, na zwycięski powrót miłości Czy jest jakiś środek na nienawidzenie każdej sekundy gdy nie jestem z Tobą Całe to życie jest dla miłości To jedyna droga, którą wybiorę i każda ulica, każda alejka Tylko jedna poprowadzi mnie z powrotem do Ciebie Cała jestem dla Ciebie All Of me is all for you''
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-09-10 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
chin up, beautiful.
moje oczy już nie łzawią widząc to, co boli. ból. to do niego je przyzwyczaiłam. idealna ja. ty jak paproch we włosach, przy mnie psujesz cały efekt.
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
cześć.
![]() " Cały czas mnie prześladujesz. Nawet jak spojrzę na klawiaturę litery T i Y są obok siebie.. pozwól mi o sobie zapomnieć na moment, chcę zobaczyć jak żyłam, gdy nie było Ciebie. Nie potrafię z Ciebie zrezygnować. Przepraszam. Teraz myślę o tobie, ale już nie umiem kochać. jedyna wywiadówka po której mama jest spokojna to ta we wrześniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
'' Moje serce kiedyś złamane mocniej kocha dziś. '' Żegnam wizażanki, które odeszły.
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Nie wiesz ile rzeczy się dzieje w szczelnie zamkniętym umyśle.
'Posłuchaj, skarbie... Z sercem jest tak, jak z huśtawką. Fakt, że ktoś z niej spadł, nie znaczy, że nikt inny nigdy już na niej nie usiądzie.' 'Chodź zatańczymy dziś dopóki gra muzyka, bo zanim dogoni nas świt tango zmieni na recital. Nie pytając księżyca ten ostatni raz dzisiaj na zgliszczach życia i niech kończy się świat.'
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
"Mogę rwać włosy z głowy Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-09-10 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
raz komuś zwrócić uwagę i od razu mnie zasypujecie wiadomościami.
![]() ale skończmy już. *** Jak nie ty, to kto ma mieć w sercu dobro? Za bliskich, rodzinę, za słowo i wolność. Mówisz, że masz dość? To spójrz na tego pijaka pod sklepem z butelką taniego wina lub wódką, który tylko w tym widzi sens. Spójrz na te wszystkie samotne, opuszczone dzieci, umierające z głodu. Spójrz na otaczający Cię świat, a dopiero później mów, że nie masz siły by żyć. Rozważ jak trudno jest zmienić siebie, a zrozumiesz, jak znikome masz szanse zmienić innych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
' trzymaj mnie teraz
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
'palcami powoli wodził po ciele, szeptał do ucha czułe słowa, że ta noc spełnionym jest marzeniem i zaczniemy wszystko od nowa. dwa ciała rozpalone do granic, nic już nie może ich powstrzymać, by poczuć piękno chwili i gorący ogień, zatrzymać oddech i czas zatrzymać. miękkie światło lampki zamienione w ciemność powiek zyskało biały odcień. w Twych oczach widzę niebo, gdy mnie dotykasz jestem w nim . przy Tobie jestem rajską Ewą, która pragnie żyć dla tych chwil. Kiedys plakales tak, zeby wszyscy Cie widzieli i slyszeli ... A dzisiaj tak, zeby nawet nikt tego nie zauwazyl . Najwieksze problemy to te, o ktorych wiesz tylko Ty i Bog . Byles krotkim epizodem w moim zyciu . Powiesc napisze z kim innym . Nieszczescia . W naszych poznajemy przyjaciol . W nieszczesciach przyjaciol - poznajemy siebie . - Boisz sie wampirow..?
- Bardziej boje sie ludzi . Oni nie bawia sie w picie krwi, kradna cale serca . '
![]() |
![]() |
#47 |
Marudziara
|
Witajcie w nowej części
![]() kolizja uświadamia jak dużo się ma dopóki, nie ma mniej niż mieści się w dziurce od klucza wyłzawią się oczy zaschnie w ustach
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
to, że kochasz nie czyni Cię
jeszcze człowiekiem kompletnym brakuję Ci jeszcze cudzej miłości której zaznanie jest o wiele trudniejsze Bóg który zniszczyłby nasze szczęście byłby złym Bogiem, bardzo złym przypomnij mi, za co Cię kochałam bo po dziś dzień nie mogę tego zrozumieć
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
jestem nachalna.
by móc codziennie być blisko Ciebie . nie oczekuję wiele. Bożę, daj mi cierpliwość... bo w Twoich oczach, chciałabym pozostać.
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Weny myszki ;* ,
paralogiczna - niee ! ;< Przykre ale prawdziwe , nie znaczę nic Niczego w życiu nie jestem tak pewna jak tego , że kiedyś zapłaczesz , że kiedyś będziesz mnie potrzebować Po prostu wmawia sobię pewne rzeczy , żeby było łatwiej Oddalamy się , to staje się nie do zniesienia przynajmniej przestałam na ciebie patrzeć , z perspektywy kogoś z kim mogłabym być a to już dużo jak na sam początek ma dobre serce , jednak to nie to samo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Czuję zbliżającą się falę wspomnień.
Zmagazynowałam już wystarczającą ilość łez i bólu, by przetrwać dzisiejszą noc. Jeśli mam czelność ciebie prosić to tylko dlatego, że za ciebie mógłbym nosić każdy ciężar, oddaj plecak - chętnie wezmę, oddaj strach, daj zaufanie, chwyć za rękę. Dlatego nic mi się nie chce, szczęście wchłaniam z powietrzem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
weeeny!
![]() Make a change, and break away /Zrobię zmiany i przełamie się . Wanna feel the warm breeze Sleep under a palm tree Feel the rush of the ocean Get onboard a fast train Travel on a jetplane Far away And break away /Chcę poczuć ciepły powiew Spać pod palmami Czuć pęd oceanu Dostać się do szybkiego pociągu Podróżować odrzutowcem Odlecieć I przełamać się
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
"Zawsze będziesz tym najlepszym, tym którego najbardziej kocham i będę mieć w sercu na zawsze." wymalowałam sobie życie kolorami tęczy, tymczasem ono jest szare.. nawet wśród osób bliskich sercu można być samotnym... Świat straconych marzeń, czyli koszmar rzeczywistości. Z trudnością piszę Twoje imię...na kartce mokrej od łez. "Są rzeczy widoczne tylko dla oczu, które płakały." Jestem dziś tak samotna,że mogłabym sprzedawać łzy. Zagrzebałam moje serce.
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Nie odchodź. Bardzo szanuję Twoją twórczość. Podczytuję każdą, ale na Twoje posty czekałam zawsze z niecierpliwością.
Walcz o swoje, cokolwiek się stanie. Walcz. Nie rezygnuj, pokaż tym niedowiarkom, że możesz wiele. Wstałam dziś rano, dziwnie spokojna o piękne jutro. Kocham Cię cokolwiek się stanie. Nie ważne jak daleko jesteś. Kocham Cię. Wiesz kiedy pokazujesz, że mnie kochasz? Wtedy gdy czekając na mnie pod szkołą, podarują przed Tobą te lafiryndy, a Ty patrzysz tylko na mnie.
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
'szminką na lustrze napiszę, że cię chcę'
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Żegnam wszystkie te które odchodzą.
Primadonna, Kochanaa, absorbeed, me9so3horny, turka24 - jesteście ![]() ![]() selekcjonuję wszystkie wspomnienia nie pozwalam im umrzeć w komorze śmierci jaką jest moja głowa odległość serc dzieli nawet tych najbardziej zakochanych umiem poznać Cię z zamkniętymi oczami zbudujmy miłość - idealną niezależną od prędkości wypowiadanych słów i tempa naszego życia zamykasz oczy i opisujesz mnie perfekcyjnie rok wyjęty z życiorysu rok ciszy i tęsknoty limitowany czas szczęścia trwa teraz tylko od 7 do 16 tylko wtedy zobaczysz mnie uśmiechniętą po szesnastej gdy zostaję sama następuje czas niedopowiedzianych zdań i urwanych połączeń moje serce jest wielokrotnego użytku czasem zszywam jego resztki z resztek nadziei innego dnia sama rozrywam nitki prawda jest taka, że cholernie mi Ciebie brak
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Śmieje się , bo pamiętajcie z głupoty ludzkiej trzeba się śmiać
Nadchodzi dzień kiedy wypowiedziana pierwsza litera jego imienia przestaje wywoływać motylki w brzuchu , wręcz przeciwnie wywołuje mdłości i chęć zemsty Czasem tylko , zaczynam Ci współczuć Jesteś jej 16 partnerem seksualnym a ty dalej twierdzisz , że nie ma w tym nic obrzydliwego ? On wywołuje u mnie zniesmaczenie nic po za tym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
loveyouamy - stara TwojaKokaina aż gotuję się z zazdrości ; ) Słoneczko tutaj dodajemy opisy własnej twórczości, a nie kopiowane z moblo, lub innych tego typu stron ;* TwojaKokaina dbała o watek, loveyouamy bawi się w kopiuj - wklej..
![]() znam na pamięć Twoje ' nie pasujemy do siebie' odpowiadam szeptem, gdy Ty krzyczysz. zabij mnie, jeśli nie jestem zbyt dobra.
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to cię zdziwię, bo jestem teraz jako loveyouamy i teraz masz potwierdzenie ![]() ![]() *** Nadzieja przychodzi do człowieka wraz z drugim człowiekiem. Marzyć i myśleć, chociaż życia nie pokolorował Disney. Dziękuje. Że jesteś. Niczego więcej nie potrzebuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
jeśli się komuś nie podoba to won, na siłę nikt tu nie trzyma.
'stałeś za mną murem, ale więzienie było we mnie. niewyżycie ciągle pieprzy egzystencje. nabici w butelkę płyną z prądem. paradoksem jest to, że poklask dostają zwykle ci, którzy mówią to, co człowiek chciałby usłyszeć. prawdomówni budzą strach, a czasem nawet nienawiść. próbujemy wyczytać przyszłość z ręki, zapominając o przeszłości wypisanej na twarzy. '
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.