|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
Veronka ty zdolniacho! tez tak chce
Ja chcialam o Shakirze, a wy o pralkach |
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Marti no to jestes usprawiedliwiona i pamietaj ze ja nie odpuszcze ![]() matko, ja nawet nie wiem ile moja pralka ma kg kto by sobie tym głowe zawracał ale koce piorę, kołdre tylko od małej, wiec nie wiem ![]() dzis idziemy do fiku-miku na urodziny do Martyny. Wiki bedzie najmłodsza solenizantka i jej kolezanki z przedszkola - 6latki.moi rodzice dzis wracaja z wczasów, mam nadzieje ze przez to Wiki nie wymysli sobie ze nie idzie do przedszkola
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis sie pytała czy po fiku-miku idzie do przedszkola powiedziałam ze nie i mówi ze jej smutno jak sie pytam o przedszkole to mówi ze fajnie ale rano zawsze podkówka na buzi a co w lidlu?
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
tż z Mikim pojechali na wycieczkę autobusową do leclerca ![]() ![]() ja się zbiesiłam i powiedziałam, że z młodą do wirusów nie pojadę ![]() ![]() Jowiszowej pewnie winna piwniczka opustoszała ![]() jeszcze jak małż wczoraj zmarnował cenny trunek to już im pewnie w gardłach zaschło w poniedziałek w Lidlu dziecięce rzeczy http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...fferdate=21222 a wczoraj kupiłam sobie lidlowe podkolanówki, bo zima za pasem ![]() chciałam jeszcze płaszcz przeciwdeszczowy taka wiatrówka w krateczkę , ale nie było już rozmiarów L, a w M miałam rękawy 3/4 Veronka, ale się wciągasz coraz bardziej w szycie, gratki ![]() ![]() znowu mam małego skunksa przy cycu fuj, nawet tż czuje te dziecięce aromaty, piwonia to to nie jest ![]()
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Takusna takiego zasmarkanska jak ja na pewno teraz nie chcialabys zobaczyc
A wiecie jak ja sie obkupilam w polskim Lidlu!!! . A dziecko obkupilam w zabawki, w PL okazalo sie, ze zabawki sa swietne, edukacyjne i niedrogie, nie to co tu.. wydajesz fortune na glupoty. Same puzzle sa w PL dostosowane do wieku dziecka. Obkupilismy sie w rowerek i ksiazeczki, no i paka poszla 30-kg do Wloch..hahaha. Babeczki, ja odnosnie polskiego morza. Bylismy na Helu 4 dni, ale wspomnienia cudowne. 2 dni byly piekne, opalanie i bawienie sie w piachu, cudny jest piasek nad Baltykiem. Na pewno jeszcze nie raz tam pojedziemy, nawet jak padalo to zarzucalismy plaszcze przeciwdeszczowe i wsio na wycieczki rowerowe ![]() Anka dzieki za link, zaraz zadzwonie do matulki zeby w pn skoczyla na male zakupy dla malego
Edytowane przez marticia Czas edycji: 2011-09-10 o 12:26 |
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Marti czekamy na zdjęcia
![]() no jak to po co pojechałam po całą spożywkę ja tylko tam robię cotygodniowe zakupy ![]() ja jestem uzależniona od ich niektórych produktów jak np. nabiał Pilos (serki wiejse i kefiry); niektóre produkty Pikok (np. kabanosiki), salami Linessa i makaronu Combino - tylko tam makaron kupuję bo on się nie rozgotowuje i zawsze jest odpowiednio jędrny ![]() no i do domu zawsze coś się trafi. dziś co prawda ylko ciepłe skarpetki dla mnie. ale jakie ładne są płaszcze przeciwdeszczowe dla dzieci. miękkie, nie tak sztywne jak te biedronkowe. co prawda 44zł ale naprawdę mi się podobały. edit.właśnie - pesto. to nasz nr jeden. teraz mam w domu chyba 3 słoiczki Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-09-10 o 13:16 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio konsumuję kindziuk z czosnkiem Pikok, przepyszny i nie ma w nim mega chemii
makaron kolorowy Miki uwielbia z tym tanim pesto |
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Hej baby a ja Was nawet dobrze nie doczytałam, ale melduję się na nowym wątku
Saga, tak tak ten turkusowy kombinezonik, cudeńko Obiecuję zdać relację jak mi te legginsy przyjdą a co do ocieplaczy to nie widziałam, wcześniej, Ty mi pokazałaś i cuuuuudeńko tylko z tego co widzę, one są tylko do kolan? praktyczne na pewno są takie do uda można założyć rajtki, spódnicę i na to jeszcze ocieplacze A ja dziś nabyłam Oli kilka par skarpet, dwie spódniczki wylicytowałam na Allegro, dwie pary rajtuz (jeszcze ze dwie minimum dokupię) i legginsy a'la jeansy rurki i sobie dżinksy ![]() Jowiszkowa brawo za oszczędność ja w mojej świni uzbierałam 400 zł, dziś trochę przebimbałam, ale dzięki temu z konta nie brałam
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
okno musiałam zamknąć bo już 15 much zabiłam. wścieku dostały. a ja przy nich
![]() obiad skonsumowany, za godzinę jedziemy nad Maltę na tamtejsze place zabaw. |
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() my po zakupach, właśnie na szybko wykosiliśmy z tz ogródek, zaraz biorę młodego do mycia, dobranocka i spać Kupiłam młodemu w smyku kalesony, stwierdziłam że łatwiej mu będzie to ubierać w przedszkolu niż rajtuzy. Saga masz jakieś fajne komplety (wiązana czapka) w rozmiarze 52-53 cm?? Wiadomo że musi pasować do kombinezonu z mariquity ]próbuję dopaść takie kolory lakierów http://allegro.pl/avon-lakier-do-paz...805789134.html oba piękneeeeeee
Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2011-09-10 o 18:28 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
szaleństwa panny Igi nad Maltą. jutro też jedziemy, póki jeszcze stoi ten kolorowy przybytek
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
MAgda ale tam ładnie macie
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
na rtl jest za free, a rtl masz
ntv na 109 i restza n/TNK HD/n na kartę: 246 (możliwe, że zostanie przesunięty na czas walki na kanał 109, wersja z Astry jest na pozycji 560) - CYFRA+: 202 - Cyfrowy Polsat: 248 (niektóre dekodery Cyfrowego Polsatu reagują na obecność systemu kodowania i przysłaniają obraz komunikatem o kodowaniu) |
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
w fiku-miku Wiki sie wyszalała ze ladwo zywa dojechała do domu
padła w minute a urodzinki fajne, choc bez szału, dla dzieci na pewno super ale dla rodziców męczące Wiki jeszcze za mała zeby sama latac bez opieki bo to takie wielkie ze mogłabym ja potem szukac przez kwadrans, dlatego nie usiadłam ani chwili z rodzicami. Choc nie powiem zeby mi zalezało no ale z kumpelą tez nie pogadałam bo wiecznie latała takie urodziny fajne dla 6 latków , ale ja na pewno nie zrobię w przyszłym roku dla Wiki
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
rtl
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa Iga jest przecudna, ale to wiesz na pewno
aż zazdroszczę, Oli bym chyba z takiego przybytku nie wyprowadziła muszę mojej córze cyknąć parę fot i Wam zaprezentować bo się zbiesiłam ostatnio dziś chciałam ją uwiecznić komórka, ale oprzytomniałam że zostawiłam ją w domu do ładowania My z malżonem pewnie też popatrzymy na walkę, chciałabym żeby Adamek wygrał, ale chyba Kliczko jest za mocny
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Iga świetna - te fotki w biegu
![]() Ja dziś miałam wyjątkowo roboczą sobotę. Rano wysłałam TŻ z Pauliną na pocztę - strasznie mnie wkurzają jak mi stoją kartony w domu, więc części paczek się pozbyłam. Po obiedzie pojechaliśmy do parku Jordana. Aktualnie to jest ulubiony park Pauliny - jest tam kilka różnych placów zabaw, sporo miejsca do jeżdżenia na rowerze. Było dużo rodziców z małymi dziećmi (normalka ), ale było też całkiem sporo młodzieży (głównie jeżdżących na rolkach i na deskach w skateparku). Fajne miejsce, bo widziałam co najmniej kilka całych rodzin, np. tato z synem na rolkach + mama z młodszym synkiem na placu zabaw. Bawiłam się z Pauliną, m.in. taką fajną maszyną przypominającą koparkę. Niestety, fotka z parku tylko jedna, jakoś nie miałam czasu na robienie zdjęć.Zmykam próbować moje sernikobrownies z malinami, trzeba uzupełnić spalone kalorie
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina widzę spodnie nosi. tylko pozazdrościć
o walce coś słyszałam w tv ale na tym u nas się skończy ![]() jak lubicie fotki w biegu to proszę. aż oczy bolą niestety tak moja modelka wygląda najczęściej
|
|
|
|
#54 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Emir to mój mąż musiałam się nie przelogować ![]() Ja kiedyś pisałam z Wami na etapie "płodziankowo-cycowym" potem z braku czasu przestałam, teraz czasem wracam z sentymentu. dla dzielnych przedszkolaków, moja Hania niestety się nie dostała.
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne zdjecie. widze, ze Iga cos w typie Borki jest, nie udziedzi |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj przeglądałam wyjcowe wątki, więc sobie przypomniałam o Tobie
(edit - to było do Natohy, nie zacytowało mi cos posta)pralkowo-oknowe tematy mnie powaliły ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- zawsze miałam zapytać - co dokładnie trenowaliście..? Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2012-02-02 o 13:46 |
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i melduję się
Co prawda mój to nie przedszkolak no ale mówi się trudno.
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
tzn.?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.

kto by sobie tym głowe zawracał 

fuj, nawet tż czuje te dziecięce aromaty, piwonia to to nie jest