![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sukienka
proponowalabym kasę na krawcową przeznaczyc na nową sukienke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
ja uważam że sukienka nie jest zła, ale po prostu nie pasuje do Twojej figury. Znajdź lepiej inną.
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Sukienka nie jest najgorsza ale naprawdę nie wyglądasz w niej najlepiej...
![]() Nie szłabym tak na wesele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wesele jest 24 września, teoretycznie trochę czasu jest, ale nie wiem czy znajdę krawcową... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Nie gniewaj się, ale ta sukienka wyglądałaby cudnie na dziewczynie bardzo szczupłej... Jest ładna, ale nie do końca Ci pasuje. Ja nie mogłabym sobie pozwolić na jej założenie
![]()
#36 |
Raczkowanie
|
Z przodu jeszcze ujdzie, ale od tyłu wyglądasz niezbyt zgrabnie w tej kiecce. To rozcięcie i ten pas strasznie uwypuklają wszystkie niedociągnięcia twojej figury. Bez obrazy, lepiej poszukaj czegoś innego, albo chociaż pokombinuj z tym fatalnym tyłem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Wyglądasz w niej strasznie infantylnie i nie pasuje do Twojej figury. Jakby dorosła kobieta założyła dziecięca sukienkę.
![]()
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
ta sukienka jest po prostu straszna
![]()
`Mój wymiankowy ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie śmieszna
#40 |
Zadomowienie
|
Yyy nie bardzo. Nie pasuje ona do Twojej figury i wygladasz nie jak stara maleńka ale maleńka stara.. :/
"Nie licząc miłości, aktem największego optymizmu jest kupowanie butów. [...] Chcemy doczekać jutra, ale jeśli kupujemy nowe buty albo jeśli się zakochujemy, znaczy to, że zamierzamy tu jutro być." Jonathan Carroll Muzeum psów WYMIANKA |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
nie podoba mi się - za dużo się dzieje w tej sukience - falbany, odkryty tył, dziwaczny pasek z tyłu...
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Jeżeli dobrze się czujesz w tej sukience, to jest ona jak najbardziej dla Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Mnie też ona się nie podoba. I Ty nie wyglądasz w niej korzystnie. Wybacz, ale kojarzysz mi się z bezą.
W tej sukience za dużo się dzieje. Zwiewny materiał, falbanki, kokardki, no i ten tył... Naprawdę poszukałabym czegoś innego.
#44 |
Wtajemniczenie
|
sorry, ale najlepszym dodatkiem będzie dla niej kosz
![]() wyglądasz w niej mało korzystnie, robi z Ciebie pyzę/bezę obcięcie tych rękawków może by trochę pomogło, ale nie mam pomysłu na to coś wiszące z tyłu w miejscu zapięcia od stanika, nawet jak to wytniesz to zostaną plecy jak szafa, bo ten dekolt jest za wielki i niekształtny...ale jak się w niej dobrze czujesz... |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Sukienka faktycznie niezbyt ciekawa. Pozbycie się rękawów to dobry pomysł. Dodatkowo pomyślałabym na wycięciu tego paska, który znajduje się na plechach. W związku z dużym wycięciem pokombinowałabym z wszyciem jakiejs delikatnej koronki... (?) I w pasie wszyła ładną szarfę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.