![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Z serii jak faceci z nami wytrzymują...
W tę sobotę po oglądnięciu Adamka postanowiłam położyć się wreszcie spać (było chyba w okolicy 24:00) a TŻ stwierdził, że jeszcze sobie chwilę pogra na kompie. Powiedziałam, żeby nie siedział za długo (coby nie było spania do południa bo chciałam, żebyśmy wstali o rozsądnej godzinie) i poszłam spać.
Zasnęłam z miejsca jak kamień, w pewnym momencie się budzę, patrzę, Tżta obok mnie nima. Półprzytomna sięgam ręką po zegarek, patrzę - 4:00! Ooooo przegiął! Z rozwianym włosem wpadam do pokoju obok jak by się paliło i z miejsca: - Wiesz która jest godzina?! Czwarta jest! Wiedziałam, że tak będzie! Zostawić Cię na chwilę to do rana grasz! Tż: Co? Jaka czwarta kochanie, dopiero co... - No czwarta! Se zobacz na zegarek jak mi nie wierzysz! Tż widząc moje rozjuszenie po prostu wyłączył kompa i zapakował się ze mną do łóżka. Tż: wiesz, że to nie jest 4:00 tylko 00:40? - acha. Tż: głupio Ci? ![]() - nie. A trochę jednak było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
ponieważ chcialam zbudzić zazdrosc w moim tż mocno naciągnełam pewna sytuacje dokladajac pare klamstw.
Pewnego dnia spotkalam po prostu kumpla na ulicy z ktorym zamienilam pare slow i tyle. Tżowi powiedzialam: ja: wiesz spotkalam dziś M. tż: no i? ja: wiesz cos mi sie wydaje ze mnie podrywal usmiachal sie, zagadywal, podpytywal... tż: moze chcial byc mily (i zmienia temat) ja: no ale wiesz... nie jestes zazdrosny? zaproponowal mi kawe i ciastko tż: nie jestem zazdrosny ufam Ci. ja: no ale on chcial sie ze mna umowic na randke!!! wez pokaz ze jestes zazdrosny i zły wkurz sie! tż; nie jestem zazdrosny. Idziemy na spacer? ja: nie zmieniaj tematu ;( ty nigdy nie jestes zazdrosny nawet jak cos zmysle i podkręce to ty nigdy nie bedziesz zły! Nie zalezy Ci chyba! tż: marudzisz ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
subskrybuję, wątek świetny.
a sama jak sobie coś przypomnę, to napiszę. ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Subskrybuję
![]() U mnie co jakiś czas zdarzają się zabawne dialogi, ale cyklicznie pojawia się jeden. JA: <w trakcie jakiegoś sennego słowotoku pod tytułem "bo ty nigdy nic nie rozumiesz" - takie słowotoki mam cyklicznie noc przed @, gdzie jestem półprzytomna> W pewnym momencie TŻ przerywa i pyta: Co? JA: Co co? TŻ: Co powiedziałaś? JA: Co takiego powiedziałam? TŻ: No powtórz co powiedziałaś. JA: Co powiedziałam? TŻ: No ja nie wiem, co ty powiedziałaś, więc powtórz! JA: ... Ja też nie wiem. I to zwykle jest koniec dyskusji, bo ja za skarby świata nie mogę sobie przypomnieć, o co miałam pretensje, więc idziemy spać ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Moja ukochana gotuje obiad, więc wchodzę do kuchni, żeby w czymś pomóc:
ona: wiesz, że nienawidzę jak ktoś mi się pałęta po kuchni kiedy gotuje. weź usiądź na kanapie i nie przeszkadzaj. (ton mało przyjemny) ja: ok (wedle zalecenia siadam na kanapie i oglądam tv) po jakimś czasie podejmuję drugą próbę ja: kochanie może jednak mogę ci jakoś pomóc?? ona: teraz to dzięki, już wszystko sama zrobiłam (foch) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mam identycznie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jesteście świetne
![]() Ja sobie teraz nic szczególnego nie przypominam, oprócz klasyki : on: Co Ci jest kochanie? ja: nic ![]() on: no jak nic, przeciez widze ja: Ty nie wiesz, czy udajesz? on: eee ja: foch po minucie mi przechodzi ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
A mnie się ostatnio trochę przytyło. Widzę to, ubolewam, staram się coś z tym zrobić, ale różnie bywa. TŻ też to oczywiście widzi i, choć uwielbia mój tyłek, jest świadomy, że sytuacja wymknęła się spod kontroli
![]() Wspomniał kiedyś jedynie, że się martwi i że powinnam się zdrowiej odżywiać. Podczas sytuacji intymnej wywiązała się taka oto wymiana zdań: on: jak ty pięknie wyglądasz ![]() ja: taka gruba?! on: ![]()
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
ja: jestem za gruba
on: przestań Pysiaku wyglądasz pięknie ja: ale gadasz głupoty, zobacz jaki mam tyłek wielki <obracam się i z odrazą spoglądam na swoje zaplecze> on : <nie odrywając wzroku od monitora> piękny tyłeczek masz ja : a boczki zobacz mam jakie fuuuuuu. I brzuch mi wystaje. Źle się z tym czuje, powinnam trochę schudnąć. on : <nadal nawet na mnie nie patrząc> no to schudnij Słońce jak chcesz ja: jak możesz mówić, że jestem gruba?! Jesteś wstętny! <foch> Na szczęście wyrosłam już z takich prawdziwych fochów i teraz tylko się specjalnie droczę, ale co się udenerwuje ze mną to jego ![]() Budzę się rano, miałam sen, że TŻ spał ze swoją dziewczyną z podstawówki ( ![]() ja: ale miałam sen straszny, no masakra jakaś on: co takiego? ja: śniło mi się, że spałeś z tą X i jeszcze nagrałeś film z tego. Ale jestem zła, jak mogłeś! on: ![]() ja: no normalnie aż się obudziłam z tej złości! on: ![]() on: Piękna, to był tylko sen. ja: to nie zmienia tego, że jestem zła na Ciebie! on: ![]() Nawet jak sobie to przypominam to jestem zła, a co dopiero wtedy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja : kochanie uważasz że jestem gruba? ![]() TŻ : Kotek uważam że schudłaś i idzie Ci coraz lepiej. Ja : AHA! Czyli BYŁAM gruba! To po co byłeś z grubaską?! TŻ : kochanie nie byłaś nigdy gruba. Ale dobrze że zaczęłaś się lepiej odżywiać. Ja : TAK?! To skąd widzisz że schudłam jak nie byłam gruba, co?! I jeszcze mówisz że źle się odżywiałam! TŻ : dobra rób co chcesz ja mam dość. Ja : No jasne! Tobie się nie można nic zwierzyć! Bo od razu! Nic nie rozumiesz! Myślisz że związek to tylko same uśmiechy i patrzenie w oczka?! *słowotok*. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakbym siebie słyszała. Wyślę dziś ten dialog Tżetowi i zapytam czy skądś to zna ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Gotuję obiad: Tż: Myszko pomóc Ci? ![]() Ja: Nie Kochanie, poradzę sobie ![]() Tż: Na pewno? ![]() ![]() Ja: Nie, nie.... zawołam, jak będzie gotowe ![]() Po kilkunastu minutach stawiam obiad na stół, mało nie rozwalając talerza, foch gigant wypisany na twarzy ![]() Ja: ... mogłeś mi kurde pomóc, ale nie... film ważniejszy! (bla, bla, bla przez 10 minut) ![]() Tż: Kochanie... ![]() ![]() Ja: ![]() Edytowane przez advena85 Czas edycji: 2011-09-13 o 15:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najgorsze było to, że kiedy już w końcu mu powiedziałam, dlaczego jestem zła, to zamiast się ukorzyć i w ogóle wstydzić całej sytuacji to wybuchnął dzikim śmiechem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zorganizowałam mu niespodziankę - 3 miesiące ćwiczyłam taniec erotyczny, żeby się przed nim ładnie zaprezentować, wynajęłam pokój w hotelu, nawet krzesło z recepcji przyniosłam. tego dnia, na który zaplanowana była niespodzianka napisałam do TŻa, żeby nie pił alkoholu jak spotka się ze znajomymi oraz ze wkrótce do nich dołączę. na miejscu okazało się, że TŻ już zalany w trupa leży w pokoju i śpi. zła pojechałam do hotelu wszystko posprzątać - tyle starań, tyle odłożonych pieniędzy poszło w błoto.... a jak już się obudziłam, to nakrzyczałam na TŻa, że mnie tak potraktował ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Oj tak.
Zdecydowanie za często w moim, krótkim i jakże marnym żywocie padały słowa ''Ty to nic nie rozumiesz''. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- Gdzie się gapisz? - zapytałam złowieszczo. Obejrzał się na mnie, autentycznie i śmiertelnie zdumiony. - No co? Nie widziałaś, jakie miała dziwaczne spodnie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży, Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi , A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz I walizkę ma spakowaną już ... " Edytowane przez Ofelia 20 Czas edycji: 2011-09-12 o 20:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym była wściekła. Niby nie jego wina, ale bym się wkurzyła, że tak zaplanowana niespodzianka nie wyszła. On pewnie też był wściekły na siebie jak się dowiedział co go ominęło? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() śniło mi się, że organizowałam dla TŻa właśnie taką niespodziankę, a on się upił. po przebudzeniu jak z nim rozmawiałam, to na niego nakrzyczałam za to, że się upił, gdy go prosiłam o co innego ![]() aż do teraz mnie to bawi ![]()
![]() |
![]() |
#52 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny sobie żartują ![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A u nas jest odwrotnie to ja mężowi zadaje wtedy pytania a on jak na spowiedzi całą prawdę mówi a rano zdziwiony skąd takie rzeczy wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja też sie śmieje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Ja: No i wiesz Kochanie musiałam cofać do tyłu...
On: ... no tak bo jak tu cofać do przodu. Nasz wielki dzień. Ślub kościelny. Przywykłam do tego, że mój mąż nie okazuje mi uczuć przy ludziach a tu bez przerwy chce w tym kościele trzymać mnie za rękę w końcu goście idą do komunii i korzystam z okazji i pytam mu się dlaczego chcę trzymać mnie za rękę (liczyłam na odpowiedź, że to z miłości, że ze względu na ten specjalny dzień) a on: Bo to ładnie na filmie wygląda. Ja: Ładną M... ma żonę prawda? On: Nie zauważyłem (i się śmieje, a nie szło zauważyć że jest śliczniutka) JA: Kochanie synek pojechał z dziadkami na jednodniowe wakacje więc mamy wieczór dla siebie ON: Zaplanowałaś nam wieczór we dwoje beze mnie? JA: No z Tobą a z kim? ON: Ale nie spytałaś się o to jakie ja mam plany na dzisiaj? JA: No nie chciałam Ci zrobić niespodziankę ON: Aha... To ja też mam dla Ciebie niespodziankę. Zaprosiłem Ł... tak więc nasz wieczór we dwoje będzie w troje. I tego samego dnia koło drugiej w nocy, mój mąż wychodzi idzie do sypialni zostawia mnie z kolegą, kolega się żegna wychodzi idę do męża: JA: Dlaczego się nie pożegnałeś z Ł.... Nawet cześć mu nie powiedziałeś. Wstyd mi za Ciebie. ON: Jestem pijany więc mu nie powiedziałem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
psy-chopatka
|
ona: pojedziemy na paszteciki?
on: no dobra możemy jechać do X ona: tam są niedobre pojedźmy do Y on: ale to prawie na drugim końcu miasta... ona: jak ty chciałeś lampkę do usb to jechaliśmy na drugi koniec miasta do media markt on: ale korki są ona: przecież nigdzie nam się nie spieszy... on: no dobrze już nie marudź, pojedziemy.... ona: <foszek> teraz to już nie chce!!! on: ![]() ona: nie chce! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#58 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojej, z tym przytyciem i byciem rzekomo grubą to też mistrzynią bywam ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Mąż wczoraj wyjechał do pracy za granicą Przed wyjazdem instrukcja do samochodu.
ON: Gdzieś tu woda ucieka, ale nie zdążę już tego naprawić. Co kilka dni sprawdzaj stan i w razie czego tutaj dolej gdzieś do tego miejsca. JA: Dobrze Kochanie... (mało zainteresowana) Dzisiaj przypomniało i się o tym idę do autka, cyk gałka w samochodzie maska odskakuje podchodzę do niej i mnie zamurowało jak tu ją otworzyć? Coś tam wyczułam ale ani tego nacisnąć, ani podnieść ani w prawo, ani w lewo. Nic. Duma na bok dzwonie do męża. JA: Kochanie jak otwiera się maskę przy tym naszym wynalazku? ON: Jak siedzisz za kierownicą to po lewej stronie masz taką dźwignie i już. JA: Ha Ha Ha... Tyle to sama wiem a co dalej? ON: Paluszkami wyczuwasz to coś, podnosisz i przesuwasz jednocześnie w prawo... JA: Ahhhhha.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.