|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Catrice, Essence, ELF, Lip Smackery
Czy smackersy są nowe? Jeśli tak, to czy znajdziesz coś u mnie za Chocolate mousse i Coca Cola Vanilla?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=557874 |
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
niestety nic
korektory?Chodzi Ci o Eye transformer? Chętna byś była wymienić te rzeczy za Hoole? dodałam jeszcze szminki: 070 Airy Fairy z Rimmela, Catrice 130 soft coral. ELF All Over Cover Stick w odcieniu apricot beige oraz cień Essence cute as hell "02 bad girl" poza wątkiem mam jeszcze szminkę ELF natural nymph (nude) Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2011-09-21 o 01:29 |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
7. Essence Sun Club bronzer+róż dla blondynek
8. Essence bronzing compact powder "02 love to be mat" - nieotwierany 10. Lip Smacker Chocolate Mousse - czekoladowy mus 11. Lip Smacker Coca Cola Vanilla 12. Lip Smacker Red Raspberry - malina 13. Lip Smacker Watermelon - arbuz 16. My Secret pearl touch cień 108 coś u mnie? |
|
|
|
|
#34 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u Ciebie podoba mi się tylko puder z Maybelline, ale to trochę za mało ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;29527798]Czy smackersy są nowe? Jeśli tak, to czy znajdziesz coś u mnie za Chocolate mousse i Coca Cola Vanilla? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=557874[/QUOTE] niestety nic |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: WRZESIEŃ NIE ZNAM REGULAMINU Catrice, Essence, ELF, Lip Smackery
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dołożyłam jeszcze okrągły wkład Inglota 63amc Kamill Hand Repair krem do rąk Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2011-09-22 o 18:08 |
|
|
|
|
|
#39 |
|
BAN stały
|
Essence Sun Club bronzer+róż dla blondynek
8. Essence bronzing compact powder "02 love to be mat" - nieotwierany Essence Cute as Hell cień 02 Bad Girl ELF Eye Transformer - zużycie na zdj. (drugi cień zużyty w ok. 10%) cos u mnie? |
|
|
|
|
#40 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za?
EDT Kate Moss 30ml- ubytek ok. 8-10ml 7. Essence Sun Club bronzer+róż dla blondynek 10. Lip Smacker Chocolate Mousse - czekoladowy mus 11. Lip Smacker Coca Cola Vanilla Wiem trochę pocisnęłam nawet za któreś z tych
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moge oodac za
kate moss 10. Lip Smacker Chocolate Mousse - czekoladowy mus 13. Lip Smacker Watermelon - arbuz Inglot wkład okrągły 63 AMC użyty raz, kupiony miesiąc temu (foto z neta)
|
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
mucia18
ok, jestem chętna na wymiankę Kate Moss Lip Smacker Chocolate Mousse - czekoladowy mus Lip Smacker Watermelon - arbuz Inglot wkład okrągły 63 AMC za : Complexion z ELFa brązowy eyeliner z Essence |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
1. ELF Liquid eyeliner czarny liner w kałamarzu - użyty raz 9. Essence kredka do brwi "02 brown" - użyta raz Inglot wkład okrągły 63 AMC użyty raz, kupiony miesiąc temu (foto z neta) Kamill Hand Repair krem do rąk - użyty kilka razy?
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
(o którą pomadkę Catrice Ci chodzi?)
u Ciebie podoba mi się Bioderma Sebium, Gel Moussant Purifiant, żel do twarzy ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- to jak będzie z tymi adresami? |
|
|
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
hop
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie wybrałam.
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
coś za :
ELF Eye Transformer - zużycie na zdj. (drugi cień zużyty w ok. 10%) odpisz u mnie ![]() MOJA WYMIANKA -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=511657 |
|
|
|
|
#57 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie ? Podoba mi się u ciebie kilka rzeczy.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

nawet za któreś z tych