|
|
#31 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kontakt z Waszymi TŻ - porozmawiajmy :) !
Cytat:
2. co miesiąc, co dwa się widujemy, za dwa tyg ja jadę do niego. 3. piszemy codziennie wieczorem na msn, skype, a smsy w ciągu dnia rzadko. 4. roznie, czasami rozwala kase na głupoty, pozniej przychodzi chwila refleksji i KOTUS OSZCZEDZAMY! i tak w kółko. ohh kocham go strasznie ![]()
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
1. ok 1,5
![]() 2. Weekend zazwyczaj spędzamy razem, a w tygodniu różnie bywa. Czasami widujemy się codziennie, a czasami cały tydzień wcale. 3. Najczęściej piszemy lub dzwonimy do siebie wieczorami. W ciągu dnia sporadycznie jakiś sms. 4. Jest oszczędny, ale nie przesadza z tym.
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
1. 20km
2. Widujemy się zawsze w weekendy i spędzamy wtedy razem całe dnie. W tygodniu widzimy się jak uda się zgrać okienka na uczelni, gdzieś w mieście. Lub gdy na uczelni jest akurat luźniej, jakieś wolne popołudnie itd. 3. Piszemy ze sobą mnóstwo smsów, praktycznie ciągle. A wieczorami rozmawiamy przez około godzinę przez telefon.4. Nie jest.
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. 293 km 2. niestety nie, średnio raz w miesiącu, chyba że ferie, wakacje, święta 3. dużo piszemy, ja dzwonię bo mam darmowy nr do niego 4. kiedyś był oszczędny, teraz niestety już nie (oszczędność bez przesady jest dobra)
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

?
i tak w kółko. 

A wieczorami rozmawiamy przez około godzinę przez telefon.