Wrzesień wymienię modne ubrania na chłodne dni - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: ciuchlandia

Notka

Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-10-04, 19:09   #31
dziuniaax
Zakorzenienie

Przekupka: 87 pkt / 99% pozyt.
Dot.: Wrzesień wymienię modne ubrania na chłodne dni

nic
dziuniaax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-05, 12:00   #32
zanciolek
Rozeznanie

Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
GG do zanciolek Send a message via Skype™ to zanciolek

Heej I znowu się spotykamy, tym razem na ubraniowym - hihi Kochana, tą brązową Ci zarezerwuję, ale ta w panterkę już wczoraj została wymieniona i dzisiaj poszła do wysłania

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Kochana, to ta jasna torba z pierwszego postu? Dodam, że ja z moją ani razu nie wyszłam " w miasto" hihi Jest nówka, ale bez metek

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

wymiary mojej: szerokość: 28cm wysokość 19cm, głębokość (szerokość podstawy) do 10cm. Podaj mi jeszcze wymiary Twojej, bo szukam czegoś większego żebym do szkoły się w nią zapakowała... bo cierpię na nadmiar torebek i staram się ograniczać ich ilość Chyba, że oddała byś za tą torebkę piątkę diora, to w ciemno się zgadzam ale to tylko taka propozycja Aaaa... Długość uszka to 94cm

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Jeśli chodzi o higienę dziecięcą - niestety, z moich znajomych nikt dziecka małego nie ma ( jeszcze ) ) , więc nic takiego niestety nie znajdę

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Hmmm... Kochana, właśnie scrable mam tylko podróżne, ale są one przeze mnie na okrągło eksploatowane, więc się ich nie pozbędę Podeślij mi linka do wish, to poszperam Kurcze, szkoda, że torba nie mieści A4 Bo takich mniejszych właśnie mam dużo torebek ;( Ale przemyślę ) czekam na linka do wish, bo jakoś nie umiem go zlokalizować i dam Ci znać co wysznupałam )

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Turystyczne od normalnych różnią się jedynie tym, że są mniejsze i możesz w nie grać nawet w samochodzie, bo literki się przyczepia do planszy poprzez ukłądanie ich w krateczkach, które szczelnie przytrzymują literki No i możesz grę przerwać w dowolnym momencie po prostu zamykasz pudełko i otwierasz kiedy Cię najdzie ochota, a literki w środku nienaruszone nic nie potrzebujesz dodatkowo, żadnej kartki i długopisa, bo punkty oznacza się już na planszy ( są specjalne suwaki punktowe przy każdym graczu) wszystkie belki (czyli to w co się wkłąda literki po ich wylosowaniu i myśli nad słowem) i literki pakuje się do tej planszy, która po obu stronach ma takie pudełka... ogólnie - coś rewelacyjnego jak dla mnie I są mniejsze od zwykłych - zabieram je ze sobą wszędzie! ) Więc jeśli byś miała propozycję od kogoś, że chętnie odda te podróżne, to ja bym CI je o wiele bardziej polecała niż te tradycyjne )
zanciolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-05, 20:02   #33
tysiulka18
Zakorzenienie

Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
GG do tysiulka18

coś u mnie za torbę beżową?
czego poszukujesz w zamian?

z dziecięcych rzeczy mam tylko chusteczki nawilżane Pampers...

Edytowane przez tysiulka18
Czas edycji: 2011-10-05 o 20:05
tysiulka18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-06, 07:14   #34
shapeofmyheart1
Zadomowienie

Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
GG do shapeofmyheart1

Witaj, bardzo podoba mi się beżowa torebka
która moja pomadka Ci się podoba?
Ta:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1316452874

niestety już jej nie mam
Ale poza wątkiem mam nawilżającą Lumene gdybyś była zainteresowana.
u Ciebie z kosmetyków najabrdzij zalezy mi na balsamie i lakierze

odpisz u mnie inaczej nie odpowiem
shapeofmyheart1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-06, 10:23   #35
shapeofmyheart1
Zadomowienie

Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
GG do shapeofmyheart1

ok, zapraszam na PW

odpisz u mnie inaczej nie odpowiem
shapeofmyheart1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości