inneov gęstość włosów - znacie?? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-25, 15:54   #31
Dark_Kicia_Miau!
Zakorzenienie

Dot.: inneov gęstość włosów - znacie??

Ja zaczęłam niedawno stosować inneov, ponieważ mam z natury cienkie i delikatne włosy, wymagające codziennego mycia oraz żeby jeszcze im bardziej dokopać pofarbowałam kilka miesięcy temu je na blond (oczywiście zabieg powtarzałam co 6 tyg, żeby nie było widać ciemnych odrostów). Także aktualnie włosy mam MEGA przesuszone (nie da się ich rozczesać bez mocnej odżywki bądź nawet maski stosowanej po każdym myciu! ), trochę zniszczone na 1,5cm końcówkach (ale nie jakoś spektakularnie) oraz wypadają .
Kupiłam Inneov i będę używać przez następne 3-4 miesiące, zobaczymy co to da Plus oczywiście koniec z niszczącymi farbami

Ja z mojej strony polecam tabletki Vitapil , Silica oraz Merz Special. I jedna uwaga- jeśli chcemy zobaczyć jakiekolwiek efekty tabletek, to odstawiamy środki niszczące (suszarki/prostownice/farby) a tabletek używamy minimum 3 miesiące. Bez tego na prawdę niewiele zdziałamy i zobaczymy
Stary 2010-11-24, 11:39   #32
malwoj
Raczkowanie

Brałam kiedyś inneov ale nie mam tyle kasy żeby kupić następne opakowanie więc wpadłam na pomysł...inneov składa się z: tauryna(kupiłam tauryna kapsułki 500 mg), katchiny(olimp z zieloną herbatą zielone kapsułki) i cynk to już wiadomo inneov ma mniejszą dawkę tych składników a ja stosuję terapie zastępczątańszą, dawka składników większa. Biore te kapsułki jakieś miesiąc czasu, 3 tygodnie temu byłam u fryzjera i odrost mam 1,5 cm jak dla mnie to ładnie. Dodatkowo pije skrzyp i pokrzywę ale to juz z 3 miesiace. Zobaczymy moze eksperyment pomoże
malwoj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-27, 00:52   #33
antenka13
Przyczajenie

hey stosowałam te tabletki jakdlamnie to przyniosły rezultat włosy geste inie wypadały a do tegolśniące cena drogoalewarto polecam
antenka13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 10:47   #34
funykiki
Raczkowanie

Hej dziewczyny ja także brałam i biorę te tabletki, włosów jest naprawdę więcej i szybciej rosną. Ale UWAGA!! na efekty trzeba poczekać te około 3 miesiące. Wcześniej jedyne co zawsze zaobserwowałam to że delikatnie swędzi skóra głowy . Ja osobiście bardzo polecam, gdyby nie cena brałabym cały czas lepiej wydać z 500-600 zł na kuracje tabletkami i mieć ładne długie swoje włosy niż z 2000tyś na przedłużanie po czym swoje dużo tracą na wyglądzie i gęstości.
funykiki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-08, 20:07   #35
justass
Przyczajenie

hej ja od miesiaca gdzies zaczelam zazywac te tabletki ineov, po 2 tyg zauwazylam zdecydowana poprawe, przestaly wypadac...ale czy odrosna? zobaczymy...zamierzam kontynuowac kuracje...mam kupione 2 opakowania wiec... do tego zakupie jakas dobra odzywke i mam nadzieje, ze pomoze bo jak nie to wylysieje calkiem , dodam , ze farbujeje na czarno....zrobilam podstawowe badania, wszystko ok
co jest tego przyczyna? nie wiem...jak to nie pomoze, zgole ja na lyso i peruka w ruch pojdzie heheh pozdrawiam
justass jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-17, 22:21   #36
alinu
Przyczajenie

GG do alinu

Nie polecam!!!!! Łykałam te tabletki ok 6 msc i nie zauważyłam kompletnie nic!!!!!!!! Mam nawet jeszcze jedno nie dokonczone opakowanie bo już nie widziałam sensu...... Moim zdaniem są b.drogie i nie robia nic kiedyś łykałam skrzyp polny i widziałam postęp a przy tych ani ciut ciut. Na chwile obecna stosuje extract z Nisim na scalp już 7 dzień i szok włosy w ogóle nie wypadają więc to polecam)))
Stary 2012-06-17, 23:52   #37
Niebieskooka arystokratka
Marszałkini II RP

Avatar Niebieskooka arystokratka

Ja odradzam w ogóle wszystko Inneov, bo za taką cenę można się spodziewać dużo lepszych efektów. Miałam na Niedoskonałości i właśnie na gęstość włosów. Faktem jest, że nie wypadały, ale chciałam, żeby były bardziej gęste i wypadało ich możliwie jak najmniej jak obiecywał producent. Niestety nie zauważyłam żadnej zmiany, a kurację stosowałam kilka miesięcy. Są na pewno tańsze środki.
Niebieskooka arystokratka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-06, 18:07   #38
czekoladka145
Przyczajenie

Powiem tak- brałam je kilka miesięcy i w tym czasie o dziwo zauważyłam że rzeczywiście przestała mi włosy wypadać.Ale cóż to dało jeśli po zaprzestaniu (bo kogo stać na ciągłe stosowanie) moja dolegliwość wróciła. Postanowiłam zmienić specyfik i kupiłam równiez bardzo zachwalany Quinoral ale to była kompletna porażka.Włosy jak wypadały tak wypadają.Muszę nadmienić że również zapłaciłam (o dziwo) również ok.80 zł w aptece.
Wróciłam znów do inneov ale jak pomoże to wezmę 1 albo 2 opakowania i będę brać po jednej tabletce to może efekt będzie się tez utrzymywać.
czekoladka145 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-17, 23:31   #39
salamandra73
Przyczajenie

czy komuś ostatnio udało się gdzieś kupić ten preparat?, nie mogę dostać w żadnej aptece internetowej, a w normalnej aptece zasugerowano mi, że ten produkt jest wycofany,
czy wiecie coś na ten temat?
salamandra73 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-11, 11:29   #40
MaryAny
Przyczajenie

Nie uzywałam tego specyfiku. Ja stosuję profolan. Kupiłam go na stronie drogerii internetowej NuviaLab . Generalnie stosowałam tez olejek rycynowy z firmy jantar. Tez jest bardzo dobry. Ale to trzeba mieć czas i ochotę na olejowanie włosów
MaryAny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości