|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Moja prywatność vs TŻ
To czekamy na wieści czy się coś zmienia
|
|
#32 | ||
|
.
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
|
|
|
#33 |
|
Mów mi Rosia :)
|
Ja bym nie liczyła na zmianę, niestety bez zaufania związku nie zbudujesz... Co do tematu "obok". Tż i ja mamy chyba ze 2-3 kombinacje haseł (znaczy on ze trzy i ja ze trzy -różne) i znamy je. Znamy swoje piny, hasła do kont pocztowych, bankowych (ale nie pamiętam nigdy jego loginu, więc wiedza zbyteczna:P), do gier, w które wspólnie gramy itp. Z wiedzy tej, jak już któraś tu mądrze napisała, korzystamy tylko w skrajnych wypadkach
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Hej ! no wiec moje drogie na nic sie wszystko zdało..
Ludzie sie nie zmieniają, albo uwazaja ze sie zmienili, a jak przychodzi co do czego to wychodzi ze wcale nie. Przykre ale prawdziwe.
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
,,A moze spotkałyście sie z tym ze Wasz TŻ bez Waszej wiedzy zmienił Wam hasło i zawratość prywatnych widomości (na poczcie lub gdzies indziej) wykorzystał przeciw Wam ?"
Gwiazdko, mnie najbardziej zastanowiło Twoje ostatnie zapytanie.. nie wyobrażam sobie aby Tż mógł wykorzystać coś przeciwko mnie Zastanów się czy intuicja nie daje Ci ważnej informacji, że to nie ten jedyny.... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.

i bede czekac na efekt..