|  | #31 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-04 
				 | 

Dot.: Nie wiem jak to zrozumieć, pomóżcie...

| 
|   |   | 
|  | #32 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: z kupy gruzu 
				 | 

Cytat: 
 nawet jak się nie widzimy (choc zazwyczaj codziennie jednak) to nie wyobrażam sobie napisac 20 smsów....  nie lepiej zadzwonic? 
				__________________ Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ | |
|   |   | 
|  | #33 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-04 
				 | 

Cytat: 
 Wiesz, jak człowiek tak ma, to i smsy dobre. | |
|   |   | 
|  | #34 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-04 Lokalizacja: Biegun północny 
				 | 

widzę się z moim TŻem raz w tygodniu. od dawien dawna nie piszemy do siebie smsów w ogóle. 2-3 telefony dziennie (nie, nie rozmawiamy godzinę czy dwie. w ciągu dnia maksymalnie 30min.)

__________________ | 
|   |   | 
|  | #35 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: CairnLand 
				 | 

O rany uzaleznilas sie od sms'ow  Odwyk Ci potrzebny. Proponuje 100 dni bez telefonu | 
|   |   | 
|  | #36 | |
				 | 

Cytat: 
 Na pewno nie pisałabym tylu smsów - po prostu dla mnie to środek do przypomnienia np. żeby cos zrobił/kupił itd. Przez 2 lata związku napisalismy do siebie moze 20 smsów.... 
				__________________ Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ | |
|   |   | 
|  | #37 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

dla Ciebie, a ludzie sa rozni. Nie bronie tym samym CandyLips, bo ja rowniez bym tylu sms-ow nie pisala, ale dopoki im jest z tym dobrze (tak mysle?), to tylko sie cieszyc.

| 
|   |   | 
|  | #38 | 
				 | 

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10  ad74dde2dd7f297a0_6313dc7  3a6c64;29676601]dla Ciebie, a ludzie sa rozni. Nie bronie tym samym CandyLips, bo ja rowniez bym tylu sms-ow nie pisala, ale dopoki im jest z tym dobrze (tak mysle?), to tylko sie cieszyc.[/QUOTE] ależ ja to wczesniej napisałam, ze jak im pasuje, to fajnie - odnosiłam się do tego, że stwierdziła, że nie wiem, jak by było, gdybym się z TŻtem codziennie nie widziała   
				__________________ Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ | 
|   |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Intymnie | 
|  | 
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.