![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
![]() ![]() ![]() a co do maszynek mój też zawsze chciał elektryczną, ale wmówiłam mu, że są niedokładne ![]() ![]() Smerf sprawdź, która najlepsza, potem kup i niech Tż przetestuje ![]() ![]()
#32 |
Zakorzenienie
|
to robimy STUdniówkę,ale odliczając ile zostało,a ile minęło
![]()
#33 |
Zakorzenienie
|
witam w nowej częśći
![]() magda, nie jestem we wrocku tylko u siebie, ale na kawe mrożoną i tak zapraszam ![]() ![]() byou, ja już się nic nie odzywam na ten temat lepiej ![]() kupiłam kilo cytryn i chyba od dzisiaj zacznę. i różane wino z tesco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
W ogóle po tym weekendzie doszłam do wniosku, że mam wy✂✂✂ane na tą pracę bo :
-nie będę robić za kogoś i na kogoś ( a tak niestety było w ten weekend ja zapierdalałam , ostro biegałam , robiłam zamówienia wydawałam tak, że dopiero usiadłam na chwilę dosłownie ok północy - mimo, że umawiałam się z koleżanką ,że mi pomoże ! a ona sobie w tempie żółwia coś kroiła ![]() ![]() -wczoraj było tyle zamówień, że masakra ![]() ![]() po tym weekendzie dosłownie miałam ochotę usiąść i wyć . Tak więc powiedziałam, że kończę pracę tam zapytali się czy mogę być do końca tyg zgodziłam się ale dziś powiem, że jestem do ostatniego chyba . A no i najgorsze,że dziś i jutro jestem sama ![]() No i rodzice i TŻ byli za tym, żebym zakończyła tą pracę jednak ( tym bardziej jak powiedziała TŻ, że boję się tam pracować - w nocy czasem muszę iść na zaplecze czyli musze wyjść z lokalu przejść sporawy kawałek mijam drzwi wejściowe do lokalu ( gdzie często już w późnej porze stoją za✂✂✂ani kolesie) potem muszę wejść w furtkę ( śmietnik ) gdzie jest zawsze otwarte tam przejść z 4 metry i dopiero mam wejście na zaplecze z różnymi mrożonkami i cały czas mam wrażenie , że ktoś tam za mną pójdzie i coś mi zrobi ![]() ![]() I teraz w sumie już sama nie wiem zostać do końca tyg piątek-niedziele będzie najgorszy ruch ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hajfajw ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Frezi a pomyśleć,że 200 dni temu zrobiłaś mu taką wypasioną kolację
![]() Kawciu erotyczną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Melduję się i uciekam z kotem na usuwanie kamienia z zębów :/
BYou jeśli coś jest "byłe" to jest byłe i nie ma znaczenia, czy był seks czy nie. Dobrze się dogaduję z R. i szkoda mi zrywać kontakt, a bazowanie na samych smsach i telefonach na dłuższą metę jest męczące. W każdym razie Słodki nie ma się o co martwić ![]()
#40 |
Zakorzenienie
|
![]()
Tyle pisałam i skasowało, nooo....
![]() Karola, gratuluję egzaminu ![]() ![]() ![]() BYou ale ten twój tż zakochany w Tobie ![]() ![]() Byłam dziś u dentysty. Chciałam jechać rowerem więc schodzę rano do piwnicy. I co? Mój rower perfidnie przebity gwoździem ![]() Mój rower stoi na korytarzyku przy naszej piwnicy od 5 lat i nigdy nikomu nie przeszkadzał- do czasu, aż nie zaczęły się w niej popijawy nastoletniej latorośli z góry i ich kumpli. We wszystkich klatkach są domofony i pozamykane piwnice tylko u nas jeden sąsiad wiecznie pieniędzy nie ma (wiecie, alkohol kosztuje ![]() ![]() Najeczko! Z okazji Twoich urodzin życzę Ci spełnienia marzeń: tych małych i tych dużych ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
I ja się melduję
![]() Frezi, ja też zamawiałam z Bon Prix i na ogół byłam zadowolona z ich ubrań ![]() ![]() Anioł - na kartonie jest napisane Tefal Avante, a na nalepkach jest jeszcze numer SW601033, ale nie wiem, czy to nie jakiś nadany przez sklep ![]() Idę w końcu nadrabiać, jak mnie będzie komputer denerwował to się przeniosę na PS i tu przyjdę tylko odpisać ![]() ![]()
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co za rozane z tesco? ![]() a co do kaszy to nieznosze - jak gulasz to tylko z ryzem - za to ogorki konserwowe uwielbiam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#43 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
buuuu - ranisz moje serce...... ![]() ![]() Smerfi to jeśli Ci nie robi różnicy, to możemy się spotkać o 12:30 na rynku? bo o tej godzinie to akurat będę miała darmowy transport ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i cukierków dużo było ![]() za to w piątek mu zrobię studniówkę, połączoną z dniem chłopaka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wróciłam, zajadam, jestem żądna zaręczyn u dziewczyn, jak co roku obiecuję sobie większą pilność na zajęciach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Frezi
![]() ![]()
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
ale, ze to juz nowy watek
![]() zrobilam generalny porzadek w pokoju ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W podobnym stylu jest też Apples to apples ![]() ![]()
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To jesteśmy umówione, godz. 12.30 Rynek i co dalej, w jakim punkcie dokładnie?
![]() |
#50 |
MBZ♥
|
Frezyjko coś w tym jest
![]() ![]() muszę sprawdzić tą grę ![]() my uwielbiamy scrable albo eurobiznes ![]() Kawka dobry pomysł z grą ![]() Peach to teraz czekamy na rezultaty podszeptów ![]() Smerfetko kup Mu niech się przekona na własnej skórze ![]() Osz lubię galileo ![]() Aniołku ja bym została do piątku ![]() ![]() ************************* ******** Stygmatku ja bym się czuła niekomfortowo gdyby mój TŻ chciał się spotykać-na dłużej-z Kimś z kim łączyły Go takie relacje ![]() ![]() Hawwa Twoją grę zapisujędo sprawdzenia ![]() Frezyjko ja mam negatywne wspomnienia z zamówień ale z firmy quelle.Ich rozmiar 36 to jest jakieś nieporozumienie-nawet patrząc na tabelęwymiarów, która jest ok to zawsze przychodziły mi jakieś worki:/ Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-26 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że tam taka masakra i to za takie pieniądze ![]() a jest napisane, że różane wino półsłodkie z hiszpanii ![]() ![]() ![]() i mam żelki misie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Naj, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, żebyś zawsze była taką pogodną i uśmiechniętą osobą, jaką odbieram Cię tu, na wątku
![]() ![]()
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do golenia się to mój TŻ kupuje w paczkach takie same golitka co jego ojciec i później rysuje na swoim coś markerem żeby odróżniali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
no to pod skarbonką i pójdziemy np do sphinxa, albo do innej restauracji (na rynku już będzie z czego wybierać)! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
a pewnie, jak coś to następnym razem zastanowi sie o czym marzy :P
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pod skarbonką pierwszy raz spotkałam się z Tż ![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
o właśnie muszę coś TŻ kupić z okazji Dnia Chłopaka. Jakiś drobiazg
![]()
#60 |
Zakorzenienie
|
myslalam o takiej
http://allegro.pl/gra-milosci-dozwol...796678898.html ale oni sa dosyc mocno wyluzowani wiec mzoe cos takiego http://allegro.pl/nowosc-gra-imprezo...826134253.html lub http://allegro.pl/pedzace-zolwie-gra...842936410.html
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.