|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: cienie Inglot
coś za:
- 107 AMC – lśniący błękit - 138 AMC – lśniący morski szary - 329 M – matowy intensywny brąz - 325 M– matowy fiolet - 352 M– matowy cielisty róż - 356 M– matowy zimny róż - 373M – matowa biel - 395 P – perłowy beż - 444 P – perłowy grafit - 452 P - perłowy burgund - 487 DS– mieniący się złamany róż/fiolet, orchidea |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
352 M– matowy cielisty róż
356 M– matowy zimny róż 395 P – perłowy beż MAC Satin Toupe mam ogromna nadzieję, że znajdziesz coś u mnie ![]() pozdrawiam,
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
cos za 373M – matowa biel
395 P – perłowy beż 433 P – perłowa żółta zieleń 444 P – perłowy grafit 566 – szarobrązowy do brwi mac satin toupe ?
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Może znajdziesz coś u mnie za choć część z poniższych: - 329 M – matowy intensywny brąz - 325 M– matowy fiolet - 352 M– matowy cielisty róż - 356 M– matowy zimny róż - 373M – matowa biel - 376 M– matowy ciemny grafitowy - 444 P – perłowy grafit - 452 P - perłowy burgund - MAC Satin Toupe (Frost) – perłowy, ziemisty brąz z drobinkami (jest nieco zagięty i ma ślad po paznokciu, jako jedyny). |
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Coś za
- 395 P – perłowy beż - 444 P – perłowy grafit - 452 P - perłowy burgund - 463 DS– mieniący się beżowy odcień skóry z drobinkami - 487 DS– mieniący się złamany róż/fiolet, orchidea - 566 – szarobrązowy do brwi
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Witam, przepraszam, że nie odpowiadam na posty w wątku - mam niewiele czasu, a zasoby Pań są ogromne - trzeba czasu żeby je przejrzeć i zdecydować, nie jestem w stanie tego zrobić w tych krótkich chwilach kiedy dopadam komputer. Ponad to nie znam większości oferowanych kosmetykówm, a nie chcę zamieniać jednego niepotrzebnego produktu na drugi. Jestem zainteresowana jedną, konkretną wymianą - brak mi czasu żeby wysyłać po jeden, dwa cienie do różnych osób. Jeśli któraś z Pań jest gotowa wymienić się w ten sposób, że bierze wszystkie cienie dając w zmian jedną konkretną rzecz - na przykład perfumy, to jestem zainteresowana. Ewentualnie przyjmę w zamian książki dla dzieci w dobrym stanie. Do cieni mogę dołożyć paletkę Inglota na 10 cieni i paletkę Mac'a na 4 cienie. Tak jak wspominałam, zachowałam plastikowe opakowania na cienie Inglota. Zainteresowane osoby proszę o info - najlepiej priv - wtedy na pewno odpowiem, bo nie śledzę wątku. Pozdrawiam Wszystkich i dziękuję!
|
|
|
|
|
#39 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za
- 329 M – matowy intensywny brąz - 325 M– matowy fiolet - 352 M– matowy cielisty róż - 356 M– matowy zimny róż - 373M – matowa biel - 376 M– matowy ciemny grafitowy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.