![]() |
#31 | ||
.
|
Dot.: Muszę się wygadać, potrzebuję obiektywnej oceny :-(
Cytat:
![]() Cytat:
zacznij w siebie inwestowac. nie podobasz sie sobie fizycznie? przejdz na diete, zacznij cwiczyc, kup sobie nowe ciuchy czy idz do fryzjera. a przede wszystkim zainwestuj we wlasny rozwoj, znajdz sobie hobby!
![]() |
![]() |
#32 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak, mam naprawdę sporo znajomych. Tak więc to nie chodzi o to, że oprócz niego nie mam żadnego towarzystwa. A jeśli chodzi o imprezy w klubach to nie bardzo mi to odpowiada, fakt mogę pójść raz na jakiś czas jednak nie za często, to nie jest miejsce, gdzie można spotkać górnolotnych ludzi. Jak już to wolę imprezować w gronie swoich znajomych, kiedy wiem, że jestem bezpieczna. ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
To nie jest tak, że jestem osobą, która siedzi w domu i nic nie robi, użala się nad sobą i nic nie próbuję z tym robić. Jak już pisałam wcześniej- pracuję nad swoim wyglądem, odświeżam szafę, ćwiczę od 1,5 tygodnia w domu, hobby mam- sztuka, rysuję, maluję, na nowe hobby raczej czasu mi nie starczy. Zajęcia mam codziennie od 8 do 16-17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Nie depcze krokusów
|
Również uważam, że dziewczyna z liceum plastycznego na brak hobby i zajęć raczej nie narzeka
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;29652387]Spojrz na moj opis. Dla mnie to ksiazkowy przyklad Piotrusia Pana. Oni wlasnie sa doskonali w zdobywaniu kobiet, bo sa niebanalni, nieprzecietni, ciekawi.. Piotrus Pan rzuci wszystko i zabierze Cie do Sopotu na spacer po molo (gorzej, ze juz go mniej bedzie interesowac co sie stanie jezeli i Ty rzucisz wszystko, zeby z nim tam pojechac, czy np. nie zawalisz pewnych spraw swoich). Dla nich wszystko to wieczna zabawa i przede wszystkim przerazajaca niedojrzalosc na ktora ja osobiscie dostaje wysypki. Ten mezczyzna sie ciagle bawi i nie bierze odpowiedzialnosci za uczucia, ktore w Tobie budzi.. oklamuje Cie - mowi jedno, robi drugie. Wieczny chlopiec jak dla mnie z opisu. Porzuc te mrzonki o tym, ze jest ciekawy, interesujacy i postaraj sie ujrzec w nim ta druga (duzo gorsza) strone medalu. Wcale nie taki on doskonaly jak Ci sie wydaje.[/QUOTE]
bez przesady ![]() autorko, musisz uporać się ze swoimi kompleksami, bo będą zatruwać Ci życie w każdym związku. bluszczowatość i nadskakiwanie też nic dobrego nie wniosą. zmiany w swoim zachowaniu zaczęłabym zaraz po zerwaniu z kłamczuchem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
W sumie tez mnie zastanawia jakiej informacji sie potrzebuje piszac dziewczynie, ze sie chce ja przytulic i pocalowac w czolko...? :P
Pisze ze stadem dziwnych ludzi czesto ich pocieszam ale jezeli opisuje jakikolwiek kontakt fizyczny to jest to najwyzej palniecie w leb lub potrzasniecie porzadnie a nie tulenie i calowanie. Cos w tym wszystkim jest bardzo nie tak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
fonn dziękuję za pomoc, zrobię tak jak mówisz, pójdę do psychologa, postaram się przygotować do tej rozmowy najlepiej jak się da, spisać wszystko to, co chce powiedzieć, z czym mam problem. Będę pracować nad sobą, dążyć do idealnej figury, bardziej dbać o wygląd!
A co do związku z moim A. to postanowiłam, chce spróbować i robić wszystko żeby się udało, odbudować zaufanie. Widzę, że ON SIĘ STARA i chce dać mu szansę! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
.
|
tylko nie badz zaskoczona, jak ten zwiazek sie sypnie, mimo wszystko.
![]() |
#39 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#42 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Autorko weź sobie do serca te słowa, aczkolwiek podejrzewam, że nic nie odwiedzie Cię od zamiaru dania szansy temu cudownemu gagatkowi. Tylko, żebyś nie płakała z tego powodu później. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Byłam dzisiaj u psychologa szkolnego. Strasznie się zaskoczyłam kiedy dowiedziałam się, że to mężczyzna. Może po prostu dlatego, że byłam nastawiona na kobietę, wydaję mi się, że lepiej żeby była to kobieta, bardziej bym się otworzyła. Miałam trochę opory, nie wiem dlaczego.... choć starałam się mówić naprawdę to, co czuję.
Był to strasznie młody psycholog, nie wiem doświadczony... nie wiem czy po tej wizycie czuję się lepiej. Chyba nie. Trochę mi głupio, może jeszcze bardziej niż przed wizytą, boję się żeby nie zadzwonił do rodziców (chyba nie powinien, jestem pełnoletnia), nie chciałabym obarczać ich swoimi problemami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
problem w nas jest taki: brak pasji i brak akceptacji swojego ciała - brak chęci na poprawienie tego wszystkiego. oj jesień idzie... oj idzie... ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- teraz doczytałam, że masz hobby. Zadowolona jesteś z tego hobby? Czujesz, że się spełniasz?
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
LadyMK myślę, że tak, jestem zadowolona, lubię to robić, odpręża mnie to i relaksuje aczkolwiek jeszcze dużo pracy przede mną
![]() Myślicie, że spotykanie się z nowo poznanymi chłopakami, znajomymi (płci męskiej) jest w porządku w stosunku do mojego A.? Jakoś zawsze tak było, że lepiej dogadywałam się z facetami, może dlatego, że od dzieciństwa zawsze dużo więcej czasu przebywałam z chłopakami. Edytowane przez kolorowykoc Czas edycji: 2011-10-04 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.