|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Halka do sukni typu Princessa
Padłam! Sukanie jest PRZE-CUD-DOW-NA! Zarówno góra jak i dół, układa się idealnie i do tego śluiczna z Ciebie PMka. Aż nie mogę się napatrzeć
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się z agaciorem
![]() moja suknia owszem jest tiulowa, ale ma jedną cienką warstewkę, więc niestety koło się tak fatalnie odznacza, że nie mogę tego znieść..... Dlatego też muszę zainwestować w te halki, ale może skorzystam z pomysłu ja i włożę pod spód malutkie koło, bo kiecka układała się przepięknie!!!!!!!!!!!!!
|
|
#33 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo za odp ![]() Chyba właśnie zdecyduję się na 1 koło pod sztywnym tiulem ![]() No ale na całe szczęście mam jeszcze trochę czasu, więc narazie spokojnie
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
LadyWhisper, pod sztywnymi tiulami koło rzeczywiście będzie lepsze nić pod cieniutką warstewką, ale podstawa to mierzyć różne rozwiązania Mus_Jagodowy - powodzenia w szukaniu! na pewno wbierzesz dobrze skoro jeszcze chwile masz i nie musisz tego robić byle jak byle szybko
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
hehe dziękuję Ty :P
mam nadzieję, że masz rację
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Bede miec taka sukienke i wolalabym aby ukladala sie jak najblizej ciala. Czy musze tu wlozyc halke z kolem, zeby to sie jakos ukladalo? W ostatecznosci wezme najmniejsze jakie sie da, ale moze uda sie bez? Co myslicie? |
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Wygodniej jest zdecydowanie z kołem- ja miałam jedno, ale niewielkie. Suknia była przyprasowana przy biodrach, dzięki temu układała się blisko ciała, podkreślając talię. Niewątpliwą zaletą koła było ułatwienie z korzystania z toalety
Suknia lepiej układała się z kołem- było zrobione w ten sposób, że w razie, gdyby było mi niewygodnie, mogłam je wyjąć w każdej chwili. Tak więc polecam chociaż niewielkie koło z możliwością wyciągania go.
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.

Sama początkowo też nie wierzyłam. Najlepiej pomierzyć to w salonie, ale nie z jakąś zniszczoną halką tylko dobraną na miare do Ciebie, bo to też jest kwestia sukienki.