|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dieta: precz ze słodyczami
zycze wytrwalosci
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Tak sobie przeglądam ten wątek i ojojoj jak ja bym chciała przyłączyć się do tego stwierdzenia,że słodycze są be....Nie wytrzymałam
.Ale za to nie jem pieczywa(tylko ten taki chlebek Wasa),nie jem po 19(a jak jem to jakiś jogurt),ćwiczę...Myślicie ,że to coś da??Czy koniecznie musze zrezygnować ze słodyczy??
|
|
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hej przyznam się szczerze że ja jestem uzależniona od słodyczy!!!!Udąło mi się przez miesiąc nie zjeśc nic słodkiego nawet cukru!!!!Nie wiem jak tego dokonałam!!!w końcu postanowiła ze w nagrodę zjem cos słodkiego i niestety nałóg powrócił!~!!!obecnie trwa własnie mój drugi dzień bez słodyczy!!ale wiem ze jak mam wróci z pracy i kupi cos pysznego to sie złamę!!!aha przez ten miesiac co nie jadłam słodyczy schudłam 5 kilo
)planuje zrzucic kolejne 5 wiec mam nadzieje ze dzis wytrwam!!!!!trzymajcie kciuki!!!
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
myślę, że jak przyjdą prawdziwe upały to i jeść się odechce
|
|
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja zamiast białego pieczywa jadłam pełnoziarniste lub naturalne Chaber!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

zycze wytrwalosci

.Ale za to nie jem pieczywa(tylko ten taki chlebek Wasa),nie jem po 19(a jak jem to jakiś jogurt),ćwiczę...Myślicie ,że to coś da??Czy koniecznie musze zrezygnować ze słodyczy??
)planuje zrzucic kolejne 5 wiec mam nadzieje ze dzis wytrwam!!!!!trzymajcie kciuki!!!