![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK Lancome, Chanel, Dior, Mac itd...
A mam jeszcze pytanie, jeśli zdecydowałabym się oddać Euphorię (na moje oko ok. 90ml), to co mogłabyś mi oddać?
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Kasztana YR?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lancome, Chanel, Dior, Mac itd...
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Niestety nic nie wypatrzyłam ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
Muszę w takim razie trochę o tym pudrze poczytać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Próbek nie zbieram, najbardziej to Addict i Innocent (no ale to malutko za Euphorię), J'ose bardzo chciałabym poznać. No ale to chyba za dużo i raczej chyba nici z tej wymianki.
![]() |
#36 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Na moje oko J'ose jest ok. 60ml. Ale ok nic na siłę.
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz co przemyślałam i chwilowo się wstrzymam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
Balsam jest prosty w użyciu: na wilgotne włosy nakłada się min.ilość dla efektu anty frizz ![]() Mam jeszcze z tej samej serii spray do utrwalenia loków i jeżeli byłabyś też nim zainteresowana, to mogę oddać te dwa kosmetyki ![]() Spray z kolei używamy do układania i utrwalenia loków, gdy są już suche. Poza wątkiem mam jeszcze świetny spray Toni&Guy: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...url-spray.html Czym byłabyś zainteresowana ?
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
hej znajdziesz coś za :
Meteorites Perles Imperiales Guerlain
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
kosmetyki Umberto nie są dostepne w Polsce, więc mam tylko linki do zagranicznych stron, można je kupić przez ebay i tak np.:
http://cosmetic-candy.com/umberto-gi...-serum-review/ i oczywiście strona główna: http://www.umbertogiannini.com/ Umberto Giannini Curl Friends Silky Curls Smoothing Balm- balsam anty frizz jak napisałam w watku zostało go ok. połowę ze 100 ml Umberto Giannini Styling Spray- zostało mi go ciut więcej niż1/4 opakowania z 200 ml Ten spray używałam na pół wilgotne lub suche włosy w celu utrwalenia loków i podkreślenia ich ![]() Tony&Guy zostało mi więcej niż połowę opakowania z 200 ml (ciężko sprawdzić, bo tego nie idzie odkręcić). Na pewno wzięłabym dla wypróbowania ten błyszczyk: Smashbox Lip Gloss Sexy Interesują mnie też te meteoryty: Meteorites Perles Imperiales Guerlain Wiem ze one pochodzą z kolekcji limitowanej z 2009 roku, więc nie wiem czy były one kupowane w 2009r ![]()
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się to:
2.Collistar S.O.S. Antilucido Zona T ale mogłabyś go mniej więcej wycenić? bo ja się kompletnie nie orientuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
spodobał mi się u Ciebie jeszcze kasztan YR, byłabyś ewentualnie zaintersowana wymianą olejku Kerastase i masła TBS za tą bazę i kasztana?
Tylko kurczę, waham się trochę co do tej bazy, bo nie ma nigdzie opinii w internecie, przynajmniej po polsku, a nie chciałabym, żeby kurzyła się na półce. ![]() --- Tak, pasuje mi. ![]() Tylko tak jak pisałam w wątku olejek Kerastase nie ma korka. Może lepiej byłoby gdybym przelała go do czegoś innego? Wysłałabym Ci też oczywiście buteleczkę od niego, żebyś mogła z powrotem przelać. --- Korka w sensie zatyczki. Atomizer jest, tylko on nie ma blokady, czyli cały czas może być naciskany. --- Ok, nie ma problemu, jak uważasz. ![]() Edytowane przez pannaleksandra Czas edycji: 2011-10-17 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I nie jestem przekonana do wymiany dwóch kosmetyków za jeden błyszczyk ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
hej moze cos z listy ponizej??
Sex in the city perfumy edp 100ml nówka, kartonik Oriflame luminous prismatic powder zuzycie 10%, super recenzje kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1 VICHY AQUALIA THERMAL - sloiczek 50ml ubytek ok 30% wazny do 03/13 Helena rubinstein ILLUMINATION puder sypki ( nr 05 light) Pupa dolivere di luce – podwojne cienie sypkie Clinique perfectly real compact makeup shade 106 (N)- zuzycie góra 10% Lancome Juicy tubes- barbe a papa/ sliczny perłowy róż jasny E.L.F – korektor w sztyfcie / apricot begie jasny KUFERek NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto SEPHORA paleta do makijażu Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml TOŁPA HUMINEA tonik-żel 2w1 z serii STREFA T – szybko wymienie wazny do konca października, HIT KWC MATRIX VAVOOM – nowa pianka w sprayu zwiększająca objętość Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural ESSENCE pure skin cover stick nr01 begie/ prawie nowka Synergen korektor w sztyfcie nr 01 vanilla Lancome pure focus – krem matujący zostało jakies 15-20ml dorzuce na przetestowanie OCZY: Malu wilz perfect eye powder stalowy cien Deborah eyebrow mascara – nowy zel utrwalający do brwi Deborah volume&curl / nowa czarna maskara ASTOR BIG &BEAUTIFUL –czarny tusz , ubytek ok.25% USTA: Rouge BAISER PARIS szminka, slicznie zapakowana – w kolorze wina/idealna na prezent NOUBA sweet Kiss nowy błyszczyk w kolorze pink nude/foto oraz w kolorze delikatny jasny perłowy róz Barry m touch of magic nr 941/ pomadka Avon – szminka kolor: whisper/ jasna fioletowo-nude Kryolan paleta szminek Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk Ylang-Ylang/Pomaranczowy olejek do aromoteriapii – nowy 10ml + BIZUTERIA typu hm, orsay, parfois 2nowe klipsy do włosów avon ESSENCE twilight saga / eclipse collection lakier+ czarna kredka z gąbeczką Avon planet spa –zel do mycia twarzy z biała herbatą Essence –nail art. Special effect/ lakier z efektem confetti Revlon photo ready podkład Deborah pinzetta tweezers – nowa pęseta z cyrkoniami/ foto Victoria’s secret Beaty rush- błyszczyk w kolorze fuksji Wibo eyeliner czarny MAC wklad beautiful iris- lawendowy cien Rouge baiser sliczny błyszczyk w kolorze zgaszonego różu Deborah 24 ore primer – nowa baza pod makijaż Filmy na dvd: Zakochany bez pamięci Matador Dziewczyna z perłą Ściema Drzwi w podłodze deborah maxi khol kajal |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za Addicta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=hot_summer;30028246]hej moze cos z listy ponizej??
VICHY AQUALIA THERMAL - sloiczek 50ml ubytek ok 30% wazny do 03/13 Helena rubinstein ILLUMINATION puder sypki ( nr 05 light) Clinique perfectly real compact makeup shade 106 (N)- zuzycie góra 10% MATRIX VAVOOM – nowa pianka w sprayu zwiększająca objętość Lancome pure focus – krem matujący zostało jakies 15-20ml dorzuce na przetestowanie Deborah volume&curl / nowa czarna maskara [="]Victoria’sl secret Beaty rush- błyszczyk w kolorze fuksji To są rzeczy które mnie interesują ale chciałabym zdjęcia ![]() Moge zdjęcie tego pudru Heleny Rubinstein zobaczyć? ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Chętnie Euphorie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
ile zostało Addicta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
hmm poza Addictem nic u Ciebie nie wypatrzyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie wpadło mi w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Jose, addicta i Perles Imperiales i lakier NYC? Poza wątkiem mam nowy micel biodermy i będę mieć pół podkładu ( ze 120ml) z Maca Face&Body w kolorze c2
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Odpisałam u Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
Nie chcę ich rozsypywać, wolę wymienić wszystko w całości ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
50ml
![]() Ile matrixa chciałabyś? serum jest kilka razy użyte ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- dobrze ponad połowa butli z 1500ml ![]() mam jeszcze piankę z Yves Rocher I lotion Got2Be smooth&chic anti friz lotion Got2Be sparkling 3/4 opakowania Pantene ProV Aqua Light lekka odżywka nowa 400ml Pantene ProV aqua light lekka dwufazowa odżywka w sprayu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.