![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Złosiu ---TranceGirl.
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem o jakim naskakiwaniu piszesz. To nie ma być naskakiwanie na nikogo , a jedynie działanie zapobiegające różnym nieprzyjemnością, zarówno dla dziewczyny , która jak się okazało nick już zmieniła , jak i dla tych wszystkich oszukanych , które na widok nicku TranceGirl czuły się nieprzyjemnie. Nie było tu w wątku zadnych ataków na kogoś bo własnie w gre wchodził przypadek, zbieżność nicków.Trzeba było sytuację wyjaśnić, Natii sie tego podjęła i jak mi sie wydaje jest już wyjaśniona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Mariti - moja wypowiedź dotyczyła tego co napisała n a wynikało z jej wypowiedzi że TranceGirl chce sie z nią wymieniać i kontaktuje się. Być może moja wypowiedź nie została zrozumiana. Ja też niestety należę do wizaanek którym nick TranceGirl nie kojarzy się pozytywnie i też mam nadzieję na złagodzenie atmosfery i wyjaśnienie sprawy.
Co do samej oszustki - gdyby się zarej. pod tym samym lub podobnym nickiem wykazałaby się niesamowitą głupotą, nie uważasz? PZDR ![]()
![]() |
#34 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Byc może rzeczywiście nie zrozumiałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Konto usunięte
|
Piszę o dziewczynie, która przysłała mi mejla podpisując się i love ibiza na zmianę z trancegirl i chciała kontunuować wymianę do której nie doszło kilka miesięcy temu. Odpisałam jej, że naturalnie nici z naszej wymiany....
Wątpię, żeby ktos podkleił się pod mejle sprzed kilku miesięcy, i używając zdjęć np cieni Clarinsa na macie bambusowej o której była mowa na forum..... Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
No to jasne. Teraz to ci się zupełnie nie dziwię
![]() ![]() Ech... PZDR ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
![]()
Wróciła i została zbanowana przez Złosia, ale nie poddaje się, więc wpiszę notkę w tym wątku również. Żadnych wymian/sprzedaży poza Targowiskiem, żeby później płaczu nie było, bo jeśli się decydujecie to na własną odpowiedzialność i my nic nie będziemy mogli zrobić.
Hil wysyła maile do dziewczyn z Targowiska, zazwyczaj jest zainteresowana tymi kosmetykami co wcześniej ![]() ![]() ![]() ![]() 6234374 to ja dziewczynki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Zgadza się, serdecznie pozdrawiam wizażankę, z którą miałam rozmowę na gg rano
![]() A Ty się Złosiu nie ciesz, bo zaraz ktoś do Ciebie w sprawie wymiany zapuka, ochrzaniając, że nabierasz dziewczyny i śmiesz jeszcze maile po zbanowaniu rozsyłać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Z takiej gówniary,za przeproszeniem,nic dobrego nie wyrośnie ......... Mógłby ją sąd wysłać,gdzieś na "wakacje" za wielki mur i grube kraty
![]()
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natii szczerze wątpię że coś takiego się stanie - panna co najwyżej kuratora dostanie i tyle. Jeżeli w ogóle coś z tej sprawy ruszy. PZDR ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej neta nie będzie mieć ![]() Też tak myślę,że maksymalnie dostanie kuratora,ale jeżeli potem znowu podpadnie to chyba od razu wyleci do poprawczaka co? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.