Złosiu ---TranceGirl. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-07-07, 11:55   #31
natii4
Zakorzenienie

Dot.: Złosiu ---TranceGirl.

Cytat:
Napisane przez d'ou vient le vent
Natii - mówisz o dziewczynie na której temat wątek się rozpoczął?
W takim razie o kim pisze n - n, o kim piszesz?
PZDR Natalia
Ta dziewczyna,od której sie wątek rozpoczął,ma teraz nick ewelink_a Nicka TranceGirl nie używa

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-07, 13:28   #32
Mariti
Wtajemniczenie

Cytat:
Jedno pytanie: kto ma pewność i na jakiej podstawie że ta dziewczyna to ta sama, która tutaj naoszukiwała?
A gdyby nasza oszustka zarejestrowała sie ponownie pod innym nickiem, innego adresu email, innego IP?
Zawsze możecie zaniechać wymiany i napisać pannie w wątku dlaczego
Jest jeszcze dziewczyna o nicku IbiZa - i co na nią też naskoczycie?

PZDR Natalia

Nie wiem o jakim naskakiwaniu piszesz. To nie ma być naskakiwanie na nikogo , a jedynie działanie zapobiegające różnym nieprzyjemnością, zarówno dla dziewczyny , która jak się okazało nick już zmieniła , jak i dla tych wszystkich oszukanych , które na widok nicku TranceGirl czuły się nieprzyjemnie. Nie było tu w wątku zadnych ataków na kogoś bo własnie w gre wchodził przypadek, zbieżność nicków.Trzeba było sytuację wyjaśnić, Natii sie tego podjęła i jak mi sie wydaje jest już wyjaśniona.
Mariti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-07, 15:53   #33
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

Mariti - moja wypowiedź dotyczyła tego co napisała n a wynikało z jej wypowiedzi że TranceGirl chce sie z nią wymieniać i kontaktuje się. Być może moja wypowiedź nie została zrozumiana. Ja też niestety należę do wizaanek którym nick TranceGirl nie kojarzy się pozytywnie i też mam nadzieję na złagodzenie atmosfery i wyjaśnienie sprawy.
Co do samej oszustki - gdyby się zarej. pod tym samym lub podobnym nickiem wykazałaby się niesamowitą głupotą, nie uważasz?

PZDR Natalia

Not all those who wander are lost.
MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ!
Legite aut Perite!
d'ou vient le vent jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-07, 21:06   #34
Mariti
Wtajemniczenie

Cytat:
Mariti - moja wypowiedź dotyczyła tego co napisała n a wynikało z jej wypowiedzi że TranceGirl chce sie z nią wymieniać i kontaktuje się. Być może moja wypowiedź nie została zrozumiana. Ja też niestety należę do wizaanek którym nick TranceGirl nie kojarzy się pozytywnie i też mam nadzieję na złagodzenie atmosfery i wyjaśnienie sprawy.
Co do samej oszustki - gdyby się zarej. pod tym samym lub podobnym nickiem wykazałaby się niesamowitą głupotą, nie uważasz?

PZDR Natalia

Byc może rzeczywiście nie zrozumiałam . Co do głupoty natomiast- nic mnie już nie jest w stanie zaskoczyc na tym polu . Pozdrawiam.
Mariti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-11, 06:11   #35
201701020941
Konto usunięte

Piszę o dziewczynie, która przysłała mi mejla podpisując się i love ibiza na zmianę z trancegirl i chciała kontunuować wymianę do której nie doszło kilka miesięcy temu. Odpisałam jej, że naturalnie nici z naszej wymiany....
Wątpię, żeby ktos podkleił się pod mejle sprzed kilku miesięcy, i używając zdjęć np cieni Clarinsa na macie bambusowej o której była mowa na forum.....
Cytat:
Natii - mówisz o dziewczynie na której temat wątek się rozpoczął?
W takim razie o kim pisze n - n, o kim piszesz?
PZDR Natalia
201701020941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-11, 09:36   #36
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

No to jasne. Teraz to ci się zupełnie nie dziwię A na Targowisko i tak wróciła pod innym nickiem (już Złośnicki zareagował całe szczęście).
Ech...
PZDR Natalia

Legite aut Perite!
Stary 2005-07-11, 09:51   #37
Jelonek
Zakorzenienie

Wink Dot.: Złosiu ---TranceGirl.

Wróciła i została zbanowana przez Złosia, ale nie poddaje się, więc wpiszę notkę w tym wątku również. Żadnych wymian/sprzedaży poza Targowiskiem, żeby później płaczu nie było, bo jeśli się decydujecie to na własną odpowiedzialność i my nic nie będziemy mogli zrobić.
Hil wysyła maile do dziewczyn z Targowiska, zazwyczaj jest zainteresowana tymi kosmetykami co wcześniej Prosi o kontakt poprzez gg i tu nowość, uwaga Jednej wizażance podała mój nr gg, która oczywiście ochrzaniając jelonka myślała, że rozmawia z Hil No cóż, trzeba przyznać, że pomysłów małolacie nie brakuje
6234374 to ja dziewczynki
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-07-11, 09:56   #38
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Jelonek
Wróciła i została zbanowana przez Złosia, ale nie poddaje się, więc wpiszę notkę w tym wątku również. Żadnych wymian/sprzedaży poza Targowiskiem, żeby później płaczu nie było, bo jeśli się decydujecie to na własną odpowiedzialność i my nic nie będziemy mogli zrobić.
Hil wysyła maile do dziewczyn z Targowiska, zazwyczaj jest zainteresowana tymi kosmetykami co wcześniej Prosi o kontakt poprzez gg i tu nowość, uwaga Jednej wizażance podała mój nr gg, która oczywiście ochrzaniając jelonka myślała, że rozmawia z Hil No cóż, trzeba przyznać, że pomysłów małolacie nie brakuje
6234374 to ja dziewczynki
Hehe Twój numer GG? Ale numer...
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-11, 09:58   #39
Jelonek
Zakorzenienie

Zgadza się, serdecznie pozdrawiam wizażankę, z którą miałam rozmowę na gg rano
A Ty się Złosiu nie ciesz, bo zaraz ktoś do Ciebie w sprawie wymiany zapuka, ochrzaniając, że nabierasz dziewczyny i śmiesz jeszcze maile po zbanowaniu rozsyłać
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-11, 10:09   #40
natii4
Zakorzenienie

Z takiej gówniary,za przeproszeniem,nic dobrego nie wyrośnie ......... Mógłby ją sąd wysłać,gdzieś na "wakacje" za wielki mur i grube kraty Tam raczej nie miałaby dostępu do neta i pewnie oduczyłaby się takich prostackich zagrywek.

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2005-07-11, 10:24   #41
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natii4
Z takiej gówniary,za przeproszeniem,nic dobrego nie wyrośnie ......... Mógłby ją sąd wysłać,gdzieś na "wakacje" za wielki mur i grube kraty Tam raczej nie miałaby dostępu do neta i pewnie oduczyłaby się takich prostackich zagrywek.
Na szkolenie w zawodzie na koszt pastwa?
Natii szczerze wątpię że coś takiego się stanie - panna co najwyżej kuratora dostanie i tyle. Jeżeli w ogóle coś z tej sprawy ruszy.

PZDR Natalia

Legite aut Perite!
Stary 2005-07-11, 12:19   #42
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Na szkolenie w zawodzie na koszt pastwa?
Natii szczerze wątpię że coś takiego się stanie - panna co najwyżej kuratora dostanie i tyle. Jeżeli w ogóle coś z tej sprawy ruszy.

PZDR Natalia

Przynajmniej neta nie będzie mieć
Też tak myślę,że maksymalnie dostanie kuratora,ale jeżeli potem znowu podpadnie to chyba od razu wyleci do poprawczaka co?

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości