![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.6
też się melduję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#32 |
Zadomowienie
|
Melduje sie na nowym watku.
Fajnie, ze ANIA miala jeszcze czas , aby go zalozyc. Wogole to trzymam mocno kciuki za jutrzejszy dzien! Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie zgodnie z planem. A ja zrobilam ciacho i mi nogi z d**** odpadaja od stania ![]() Co do grobow, to u nas zawsze tradycja ( nie licze 6 lat naszej nieobecnosci)- jezdzimy do poludnia po grobach, pozniej obiad urodzinowy u tesciowej i wieczorem ponownie na groby - wtedy jest ten niesamowity nastroj. Ale jak to bedzie w tym roku to nie wiem, chcialabym jechac, ale skoro mam na 7-ego termin to roznie moze byc. Jej...dzis sie poczulam staro.... 10 lat po slubie ...dziwne uczucie.
#33 |
Zakorzenienie
|
Myszeczko, co do poncza, sądzę, że może być cieńki.
Nigdy nie miałam takiej narzutki, ale uważam że w listopadzie to bardziej dla ozdoby się go nosi... |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.ladysplace.pl/contact_us....4947936bb64b78 jeden z nich to ten na stacji Metro Centrum no i w Bradea.pl jest mozliwość zarezerwowania i umówienia się na mierzenie, gdzieś na Ursusie chyba Cytat:
![]() Twoja historia może stanowić pocieszenie dla naszych aniołkowych mam - że kolejna ciąża da im upragnione dziecko co do biustonosza i sutków, to smarujesz grubo? a może masz koronkowy i Cię drapie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Myszeczko wygląda na grube to raczej spokojnie wystarczy, zawsze możesz sweter grubszy założyć
![]() ![]() Bahamadia współczuję ![]() Troszkę mnie swędzą, ale wtedy smaruje grubo maścią ![]()
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie mi przykro ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Bahamadia_25 - tule mocno.
![]() 14 sierpnia 2010 ![]() ![]() 4 listopada 2011 ![]() Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-10-11 o 22:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem dowodem na to, że z każdej tragedii można się dźwignąć. Po ponad 2 latach zdecydowaliśmy się na 2gą ciążę. Najważniejsze to się wspierać w małżeństwie, choć wiadomo łatwo nie było ![]() To taki bardzooo okrojony skrót jakiego dostałam kopa na start od życia. Co do sutków, niczym nie smaruje, ale wycieka mi już siara, w nocy jak przygniotłam cycka, rano obudziłam się z plamą dość pokaźnych rozmarów, a wdzień też się zdaża wyciek ![]() Może tj przyzyną... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny niewiem jak Wy ale Ja bym z listy więcej osób skreśliła które sie nie odzywaja wogóle albo chociaż dać je do zaginionych.
Ja już mykam DOBRANOC ![]()
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj też właśnie przeglądałam listę no i większości dziewczyn nie kojarzę ![]() Miłej nocki. Ja zaraz też uciekam pod szałer no i czekać będę na PRZEPIS NA ŻYCIE ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Oolong jeszcze jedno pytanie: jaki obwód brałaś do tych staników? Taki jak miałaś przed ciążą, czy aktualny? Bo ja mimo, że pod cyckami nie mam tłuszczyku, to chyba żebra się rozszerzyły i mam sporo większy obwód niż "normalnie" i przez to mam zagwozdkę z wyborem rozmiaru
![]()
#43 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dygotka Sklep stacjonarny Dopasowanej znajduje się na początku ul. Waszyngtona, przed przecznicą z Kinową. Dobrze dopasowują rozmiary, choć czasem zbyt ciasny obwód dają, ale to sama będziesz czuła. Cytat:
![]() Cytat:
Boże Dziewczyny, jak ja się ciesze, że mam wielkie wsparcie w moim tacie. Inaczej w obecnej sytuacji było by już ze mną krucho. Jak przeczytałam, że któraś z Was jedzie na grób ojca, to aż mi łzy w oczach stanęły. Edytowane przez tuszka Czas edycji: 2011-10-12 o 08:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Dokładnie jak mus to mus, jakoś radę damy
![]() Cytat:
![]() Ale najważniejsze, ze teraz wszystko jest w porządku ![]() Mnie nic nie leci, ale to skóra też się trochę rozszerza, może to też być przyczyną. Też ucieka miłego wieczorku życzę ![]()
Okruszek już na świecie ![]() ![]() Edytowane przez Ona231 Czas edycji: 2011-10-11 o 20:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
I ja witam
![]()
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
że musisz zaniżyc zmierzony b.ciasno pod biustem obwód, a miseczke dobrać mierząc obwód luźno zwisających piersi? zanim zaszłam w ciążę z synkiem, to nosiłam pod biustem 75 (ja mam szeroka klatkę piersiową), w ciąży najpierw obwód 80, pod koniec 85 (rozszerzone żebra), na okres karmienia kupiłam obwody 80 i 85 z hotmilka, ale szczególnie ten 85 okazał się sporo za luźny mimo zapinania na najciaśniejszą z 6 (!!!!) haftek. W tej ciąży dokupiłam to Panache z linka w obwodzie 75, udało mi się w nie zapiąć jeszcze z 3tyg temu na najluźniejszą haftkę na duży ścisk, ale miseczki były luźne, więc przypuszczam, że na sam okres po porodzie wezmę do szpitala na pewno któryś z Hotmilków, a Panache będzie służył mi super, jak już żebra wrócą na miejsce. Trudno komuś doradzić, jaki ma kupić rozmiar, bo to jest strasznie zmienne, u każdej kobiety inaczej ![]() Może spróbuj podjechać do tych stacjonarnych i się poradzić. Tuszka pisała, że w dopasowanej też można stacjonarnie kupić, więc masz co najmniej 3 różne sklepy do wyboru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
i ja się melduję w nowej części
![]() Bahamadia współczuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Ale moja niunia czadu daje rozpycha się na wszystkie strony już ponad godzinę
![]()
#49 |
Zadomowienie
|
Myszka ja mam dwa poncza, białe i taki brudny róż, świetnie się na razie sprawdzają, pod spód ciepły sweter, na wierzch ponczo, super sprawa
![]() Bahamadia przytulam Cię mocniutko, życie dało wam popalić, grunt że dałaś radę się podnieść ![]() Idę lulać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dosc gruba pelerynke, mam nadzieje, ze starczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, ale co dziewczyny, jesteśmy na tym wątku do końca co do jednej która się rozpakuje i dopiero przechodzimy na odchowalnię ... ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Oolong-stoktrotnie dziękuję za linka
![]() ![]() ja mam niestety za ścisły stanik więc po domu chodze bez... Tuszka-dziękuję ![]()
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2011-10-11 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Bahamandia przykra i trudna sprawa, najwazniejsze ze przeszliscie przez to razem i wam sie udalo i teraz juz tak niewiele dzieli was zeby zobaczyc upragniona kruszynke!
![]()
![]() |
#54 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wielkie dzięki za porady ![]() ![]() ![]()
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego tak nie mogę się doczekać, ale to chyba każda z nas ma ![]() Dziękuję za wszystkie słowa, uciekam na Przepis na życie ![]() Buźka dziewczyny, do jutra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Witam sie dopiero
![]() my dziś od rana w trasie jestem padnięta ![]()
#57 |
Zadomowienie
|
Ale zimno mi cos sie zrobilo- jak nigdy. Dobrze, ze wlaczyli dzis grzejniki...idzie zmiana pogody pewnie dlatego mnie tak cos lamie- albo co gorze- przeziebienie
![]() Moja osmiorniczka wpycha mi nozke pod lewe zebra, chyba na siedzaco bede spac hehe. ok no to do jutra mamusie! Moze dzien przywita nas dobra wiaodmoscia o Ani ![]()
#58 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, jestem i ja
Nie mam ostatnio sily na nic, za dnia bym spala, w nocy spac nie moge ![]() 3mam kciuki za wszystkie mamusie ![]()
#59 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ania trzymam kciuki za wasz wspolny szybki powrot do domu ![]() ggora wszytskiego najlepszego z okazji 10 rocznicy slubu ktoras z dziewczyn ma dzis urodziny, niestety nie pamietam ktora ![]() Ja wczoraj wieczorem mialam taki moment, ze mnie bolal brzuch jak na okres, na szczescie szybko minelo, ale potem w nocy to samo, obudzilam sie z bolem. Wzielam no-spe i magnez i przeszlo, ale troszke sie martwie, bo to jeszcze ponad miesiac. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
![]() Wczoraj juz nie dalam rady odpisac, cos mi sie komp wieszal, przyjechal tz z pracy, rozkrecil, wyciagnal klaczek kurzu i teraz dziala jak rakieta ![]() Darusiaa wracajac do materacyku, to polozna mowila o kazdym i tym zwyklym i tym lepszym. Golym okiem roznicy nie widac, ale moze to zle wplynac na kregoslup u drugiej dzidzi i moze miec pozniej krzywy Bahamadia bardzo mi przykro z powodu Waszego synka, to wydarzenie musialo niesamowicie umocnic Wasze malzenstwo Aniolina mi wieczorem twardnial brzuch prawie non stop, wzielam nospe, pomoglo na chwile, a w nocy tez mialam dwa razy taka sytuacje. Troche sie wysttraszylam, ale na szczescie sie uspokoilo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.