![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: czy może wymagam za dużo....
Hm.. Czy ja wiem czy margines.. Może ma coś w sobie z tej zbuntowanej blokowej natury i miedzy innymi łączy nas zamilowanie do hip hopu. Rzeczywiście, ma pijącą matkę, wydaje mi sie ze to jakoś wpływa na jego emocje i to ze nie potrafi pozbierac swojego życia. Ale jego ojciec dobrze zarabia, na dramatyczny brak pieniędzy na serio nie narzekają, mają dobry samochód, remontują dom.. Ja z kolei mam nadopiekuńczych rodziców, jestem jedynaczką, cała rodzina zawsze chce miec duży udział w moim życiu.. No i nauka, nie mam innej opcji niż przykładac się w innym razie wyrzuciliby mnie z tego liceum. w warszawie nie ma zartów. nie wiem czy on myslec nie umie czy co, ze zaproponowal posiedzenie na klatce. Pomyslalam sobie ; czy ja nie zasługuję na nic więcej??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
losie, to nie dość ze sie nie stara to jeszcze panikuje ze z nim zrywasz?
to moze uda ci sie łatwo do niego przemowic, zeby zaczął. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Inkwizytor
|
Wiesz, hip hop nie ma nic wspólnego z brakiem kultury i nie wymaga id swoich słuchaczy przesiadywania na klatkach z piwem kiedy temperatura dochodzi do zera. Masz 17 lat, w tym wieku takie rzeczy jeszcze trochę kręcą tu piwko w parku, tam winko za blokiem itp itd. Jednakże z wiekiem to mija i uwierz mi za góra rok przestanie Cię to bawić (nie mówię tu oczywiście o ukochanej muzyce tylko sposobie spędzania wolnego czasu) a już na studiach całkiem zmienią Ci się priorytety. Facet jest starszy od Ciebie, powinien reprezentować jakiś poziom i mieć etap o którym mówiłam dawno za sobą. To już nie jest jakiś tam rodzaj buntu młodzieżowego tylko brak kultury i taki trochę margines. Zresztą co to za facet który w wieku 20 lat nie pracuje (mając czas na pracę) i nie ma nawet matury? Zastanów się dobrze, nie pozwól żeby ten związek ciągnął Cię w dół.
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa Edytowane przez verda Czas edycji: 2011-10-17 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zdarza mi się widzieć (np. w parku) takie pary - dziewczyna z innego świata (przynajmniej z wyglądu i pierwszego wrażenia jeżeli chodzi o zachowanie, gesty, mowę ciała), niż facet z którym jest (chodzi mi o zachowanie, sposób odnoszenia się do siebie, a nie o to, że są ubrani w różnych stylach, czy "on chudy, a ona krągła"). Zawsze się w tym momencie zastanawiam "co ta dziewczyna w nim widzi? jest aż tak zdesperowana, aby być z takich niewychowanym łosiem? a może sama jest taka, tylko się lepiej maskuje?". Innymi słowy: ludzie Cię postrzegają również przez pryzmat faceta, z którym żyjesz. Jeżeli on jest denny, to cóż - i o Tobie nikt na dłuższą metę nie będzie miał mega wysokiego mniemania, bo pomyśli, że jesteś głupia dzieląc życie i łóżko z kimś takim. Przemyśl to. Plus zrozum jedno: jeżeli facet nie jest "za Tobą", nie zależy mu aż tak, jak Tobie (a może nawet wcale nie zależy, tylko wygodnie mu w związku), to latanie do niego nawet z tobołkami prezentów, stawanie na rzęsach nic nie da - on się nie odwdzięczy tym samym, bo nie i tyle. Nie lepiej mieć faceta, który daje tyle samo, ile dostaje, który rozumie czym jest wzajemność w związku? (akurat obchodzenie "miesięcznic" to dla mnie jedna z większych bzdurek, ale to nie o to chodzi, czy to była rocznica, czy zwykłe wyjście - facet zachował się chamsko i zadbał - z tego, co piszesz nie pierwszy raz - tylko i wyłącznie o siebie) Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2011-10-17 o 15:46 Powód: Literówki :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie dziewczyna jest z facetem z innej bajki; może w bajce "długo i szczęśliwie" żyje księżniczka ze świniopasem, w realu- nie wierzę w takie bajki. Edytowane przez madana Czas edycji: 2011-10-17 o 14:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propos tematu to klatka mnie rozwalila ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że on po pierwsze nie ma kasy i klasy, a po drugie nie ma ambicji na zdobycie zarówno pieniędzy jak i ogłady. Przesiadywanie zimą w parkach z piwem w rękach, posiadówki na klatce schodowej... kojarzy mi się z młodzieżą z marginesu społecznego. Mam wrażenie, że jak dalej tak będzie szło, to nic dobrego z tego waszego chodzenia ze sobą nie wyniknie, co najwyżej ty zrównasz się do jego poziomu, tyle, że to upadek w dół.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyno weź się ogarnij. Trochę szacunku do samej siebie. Aż tak zdesperowana jesteś, że pozwalasz się tak traktować?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
coś jest chyba ze mną nie tak, ale ta klatka nie rusza mnie aż tak bardzo jak Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Na Twoim miejscu bym przeprowadzila rozmowe , i to powazna rozmowe...
Co to ma byc... ?! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Dziewczyno czy Ty naprawdę chcesz być z takim kimś?
Prooszę Cie... nie pozwalaj sobie na takie coś bo to Cie zaprowadzi do nikąd
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
A ja myślałam, że picie po klatkach i parkach jest dalej zabronione!
Ja bym się wściekła i wróciła do domu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.