|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik E.L.F, LRP, Biochemia Urody, EDM
1) krem wyciszający rumień na dzień/na noc spf10 Ziaja med 50 ml (3/4, 11.2013)
2) peeling enzymatyczny z Biochemii Urody (05.2012)- zrobię odsypkę 3) olej Tamanu EKO z Biochemii Urody 15 ml (10.2013) 4) olej z rokitnika z Biochemii Urody 15 ml (02.2013) 5) puder perłowy z Biochemii Urody ok. 15 ml 6) pędzel Baby Kabuki EDM (użyty kilka razy, przed wysyłką oczywiście wypiorę) 7) antybakteryjny żel do mycia rąk bez użycia wody Oriflame 50 ml (użyty raz) 8) odlewka perfum Gucci by Gucci EDP (jakieś 10 ml) ....... coś u mnie za te rzeczy? Z twojej wish mam sporo glinek, także poza wątkiem. Najbardziej mnie interesuje 4,6,7
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
-pełnowymiarowy podkład mineralny E.L.F. spf15 - kolor Fair (całość) -delikatny fluid intensywnie kryjący o przedłużonej trwałości spf20 Pharmaceris F 30 ml- kolor 01 Ivory (raz użyty, 03.2014) -podkład do twarzy Inglot YSM- kolor 41 -żel antybakteryjny Oriflame? |
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Witaj ja jeszcze raz nie poddaję się może skuszę Ciebie tą maseczka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ue.html&next=1 za krem z Cerkoderm
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
coś za podkład pharmaceris?
|
|
|
#35 |
|
Kici kici miau miau
|
hej
![]() interesuje mnie oleje ![]() czy moze cos znajdziesz za nie? |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
no mam, obie po 100g
z tym że, różowej na pewno nie oddam, nad białą mogę pomyśleć, jeszcze jej nie testowałam, także nie wiem jak się sprawuje (dzisiaj sprawdzę )
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
data 12-2012 rok
zużycie nie jest duże bo nie używałam jej zawzięcie pojemność wyjściowa to 226,8 g myślę że zostało około 160 ,trudno mi ocenić tuba jest biała i nic nie widać
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
hej, podoba mi się fluid pharmaceris i kilka próbek, ale nie wymienię nic z tych moich rzeczy na nie, także dziękuję za odpowiedź.
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#39 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Clinique za pędzel to nie oddam
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
myślę, że mogę oddać glinkę białą, ale tylko w zestawie z zieloną
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
![]() już nic nie mam wszystkie rzeczy wystawiłam resztę oddałam ale jak będziesz chętna to oczywiście maseczkę wymienię
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
coś za -pełnowymiarowy podkład mineralny E.L.F. spf15 - kolor Fair (całość) oraz lakier Sally Hansen ?
W ogóle wysyłka jest do polski ? )mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=566501 odpisuj u mnie ja u ciebie - komunikacja jest łatwiejsza
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze odnośnie Twojego pytania -to zostały mi same pierdółki
-typu krem do twarzy Cetaphil itp nic takiego konkretnego
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
zastanowię się do jutra i dam znać, ale proszę o rezerwacje tych sampli, jeśli to możliwe
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
za rzeczy nr 1,7,8 z mojej listy oddam nine ricci i tresor in love
zastanawiam się jeszcze ile możesz odsypać bromelainy?
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
nie zauważyłam, że odpisałaś
![]() no to ok, olej z rokitnika, baby kabuki, gucci = glinka biała i zielona, nina ricci marry me wolałabym oddać za coś innego, ale z chęcią przygarnę żel i krem, także może szukasz czegoś konkretnego, mogę poszukać poza watkiem. Mogę ci odsypać błota termalnego na przykład, lub jakieś próbki minerałów |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam nic z twojej listy, bb kremów nigdy nie stosowałam .
|
|
|
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
Coś u mnie za:
-krem intensywnie nawilżający i złuszczający Cerkoderm 15% mocznik+kwas mlekowy 75 ml- ja używałam go na przebarwienia na twarzy (prawie całość, 02.2013) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=23734&next=1 -krem wyciszający rumień na dzień/na noc spf10 Ziaja med 50 ml (3/4, 11.2013) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=34269&next=1 puder perłowy z Biochemii Urody ok. 15 ml -pędzel Baby Kabuki EDM (użyty kilka razy, przed wysyłką oczywiście wypiorę) -profesjonalna maska regenerująca z jedwabiem i wyciągiem z pestek słonecznika Sleek Line Repair&Shine (04.2013)- tu mogę zrobić kilka odlewek ?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za podkład Inglot?
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
hej jeszcze raz
przemyślałam sprawę i może chciałabyś jeszcze wymienić odlewkę lancome za żel antybakteryjny/puder perłowy? Lubię większe wymianki
|
|
|
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
Bardzo chętnie, a nie znajdziesz u mnie jeszcze czegoś za np. Kabuki? Mam jeszcze kilka książek na wymianę poza wątkiem
Jeśli chodzi o odlewkę Kallosa, to mam przygotowaną sporą odlewkę (ok.200ml) w opakowaniu ze Sleek Line zresztą (kiedyś ją miałam i bardzo mi pasowała), dałabyś radę zrobić odlewkę podobnej wielkości? Możesz powiedzieć ile na oko to jest 15 ml tego pudru (np. na łyżeczki, bo nie bardzo wiem teraz jak to odmierzyć)? Ilość większą niż sampel po EDM będę mogła przesypać tylko do struny, bo nie mam większego pojemniczka. |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
a odsypałabyś mi jeszcze jakieś pół łyżeczki p.perłowego? Chciałabym spróbować
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za olej i kilka probek podkładów mineralnych?
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Meteorki sa w negocjacjach, ale i tak cenowo nie zgadza sie, czy cos innego znajdziesz?
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
cos za "-delikatny fluid intensywnie kryjący o przedłużonej trwałości spf20 Pharmaceris F 30 ml- kolor 01 Ivory (raz użyty, 03.2014)" ???
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za;
-olej Tamanu EKO z Biochemii Urody 15 ml (10.2013) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

z tym że, różowej na pewno nie oddam, nad białą mogę pomyśleć, jeszcze jej nie testowałam, także nie wiem jak się sprawuje (dzisiaj sprawdzę