Uderzyłam go w twarz... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-10-27, 09:59   #31
Dagunia
Komplikatorka

Dot.: Uderzyłam go w twarz...

Rozwaliły mnie Twoje smsy do niego
Facet ma problem ze sobą, a Ty go jeszcze za to przepraszasz.
Weź go kopnij w i tyle.
Stary 2011-10-27, 10:24   #32
Alessaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
Autorko jesteś niekonsekwentna do potęgi. Siedziałaś na tej podłodze to trzeba było kurcze siedzieć a nie 496230985043 razy na tapczan i podłogę...

Jak w Twoich ustach brzmi słowo NIE jak potem on swoim zachowaniem sprawia, że kładziesz się obok niego by ZNÓW miał okazje do macanek...

Nie to, że go bronie bo też przegiął lecz Ty też.
jak nigdy zgadzam sie z NormalnymFacetem. Zero konsekwencji w twoim zachowaniu autorko. Niby mowisz nie ale potem znowu wskakujesz na tapczanik do chlopaka by po chwili wrocic na podloge i tak w kolko. Dla mnie to wygladalo jak przedrzeznianie sie z nim.

Co do "zwiazku" sie nei wypowiem bo znowu dostane ostrzezenie. Obstawiam jednak ze zaraz sie dowiemy, ze autorka "kocha misia calym sercem".
Alessaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 10:41   #33
Visez
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szukajacapomocy Pokaż wiadomość
wyrwał mi telefon z dłoni i zamknął się na klucz w pokoju. Po czym chciał sprawdzać ten telefon. w złości w nerwicy, kopłam z całej w drzwi... :/ i cyrk...
Przepraszam a co to ma być? Tak zachowuje się normalny dorosły facet? Próbuję sobie wyobrazić tą scenę i nie mogę wyjść ze zdumienia... Dlaczego kopałaś w drzwi? Bałaś się że coś tam znajdzie?

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
On wstał wkurzony, a ja go prosiłam, żeby został, przeprosiłam, to na klatce pokazał mi tylko FUCK YOU.
....
Stary 2011-10-27, 10:42   #34
andzia1989r
Zakorzenienie

Wszystko wszystkim, ale gdzie tu jest związek, gdzie tu jest miłośc i jakaś głębsza relacja?

On ma Cię od macanek i kontrolowania.

Ty walisz go po mordzie i odreagowujesz na nim złośc. W dodatku wiecznie nie jesteś w nastroju do przytulania się.

Szacunkiem do siebie nawzajem wali po oczach. Przecież z tego opisu nie wynika żebyście się chociaż trochę lubili, o miłości nie wspomnę.

Dwa razy się rozstawaliście. Weźcie się rozstańcie trzeci, skuteczny. Oby do trzech razy sztuka.

Zupełnie nie pojmuję jak w takiej chorej patologicznej relacji można życ 6,5 ROKU!

Dramat.
Było: 83 kg
Jest: 75,5 kg
Będzie: 58 kg

Edytowane przez andzia1989r
Czas edycji: 2011-10-27 o 10:44
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 10:44   #35
KarolinaK
Zakorzenienie

No nalezalo mu sie skoro nie rozumie slowa NIE ... ile razy masz mu mowic zanim dotrze, tym bardziej ze ostrzeglas go przed tym wypraszajac z domu Szkoda jedynie ze te smsy napisalas.
Potrzebujecie czasu na to zeby to sobie przemyslec. Nie ponizaj juz sie i nie pisz wiecej do niego. Sama odetchnij ...
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 10:55   #36
preetamsingh
Zadomowienie

Mnie też dziwi, jak wytrzymaliście ze sobą 6 i pół roku... Ja bym psychicznie nie wytrzymała ciągłych kłótni, wyzwisk.
Na Twoim miejscu:
po pierwsze - zakończenie "związku" w trybie natychmiastowym
po drugie - jakaś terapia, wizyta u psychologa, ogólnie - praca nad sobą
preetamsingh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 11:21   #37
_vixen_
Zakorzenienie

Ale jazda.

Nic dziwnego, że dostał w twarz, należało mu się.

Ale widzę, że ostro się szykujesz do bycia kobietą z rodziny patologicznej, jak tak dalej pójdzie, to na komisariacie dobrze was będą znali.
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 12:49   #38
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
Ale jazda.

Nic dziwnego, że dostał w twarz, należało mu się.

Ale widzę, że ostro się szykujesz do bycia kobietą z rodziny patologicznej, jak tak dalej pójdzie, to na komisariacie dobrze was będą znali.
Może dają jakieś zniżki na cośtam . Zbieranie jakichś punktów i wymiana na sokowirówkę .

Dla mnie to jakiś chory układ, a nie związek.

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Jak mam być szczera, to jedynym znanym mi związkiem na takich zasadach był ZSRR. Nie chcesz wypełnić rozkazów "mateczki", przywalisz w ryja, a "mateczka" odda z nawiązką i jeszcze trzeba ją przeprosić.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 13:43   #39
201604200942
Konto usunięte

Facet zamyka Cię na klucz w pokoju, żeby przeszukać Twój telefon?
Daj sobie spokój z takim związkiem
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 13:48   #40
Paula SHIN
Zakorzenienie

Toksyczny zwiazek. Idzcie lepiej do psychologa (osobno) i zakonczcie ta patologie zanim bedzie gorzej.

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 14:13   #41
yoona
Zakorzenienie

na co Ty czekaSZ? az Cie kiedys zgwalci?
i jeszcze plaszczysz się przed panem i władcą.
dajcie sobie spokój, bo zachowujecie się jak przedszkolaki (macanie, gryzienie, bicie?no ludzie)

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 14:22   #42
Klarissa
Zakorzenienie

To nie jest związek, tylko jakaś patologiczna relacja. Kłócicie się, rozchodzicie, potem schodzicie, pełno przemocy, ty walisz w drzwi, on ci grzebie w telefonie bez twojej zgody, on cię obmacuje, gryzie, ty go bijesz... normalni to nie jesteście na pewno. Najwyższy czas rozejść się w dwie przeciwne strony, uporać się ze sobą samym na osobności i znaleźć za jakiś czas kogoś innego, z kim można stworzyć normalny związek. We dwoje razem go nie stworzycie, co najwyżej przemoc może narastać i tyle.

Przeprosić powinnaś, ale to też powinien być koniec i tyle.
Pytanie - czy on cię przeprasza za gryzienie i napastowanie seksualne?
Już nie będzie lepiej, może być tylko gorzej - czekasz aż któreś z was będzie miało podbite oko?
Stary 2011-10-27, 14:31   #43
empress83
Raczkowanie

Dajcie sobie spokój. Naprawdę zachowanie jak małolatów.....nie ma tutaj mowy o kochaniu etc....Poza tym związek 6,5 broku a wy się odwiedzacie...no paranoja- już ten sam fakt świadczy o tym co to za "związek". Zawracacie sobie tylko wzajemnie głowy.
A co do spoliczkowania kolegi- ide mnie by tak dostał, że sąsiad za ścianą by słyszał. Chamstwo i buractwo skoro tyle ze sobą jesteście to chyba wie ze tego nie lubisz.....
Dziewczyno obudź się!!!!!!!! To patologia a nie związek....
empress83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 14:42   #44
tipsiara
Wtajemniczenie

Skoro Cię ugryzł ,też powinnaś go dziabnąć i zapytać - jak ci było?
tipsiara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 14:54   #45
kreizi_baska
Raczkowanie

PA-TO-LO-GIA...
łosz Ty...
Ty nie płacz nad tym, że go uderzyłaś, bo mój facet, gdyby zrobił cos takiego to nie wiem co by się z nim działo

Ogólnie Wasz związek jest chory, patologiczny, zero szacunku, zero miłości, zero jakichkolwiek LUDZKICH relacji...
Aż się dziwię, że Wasz staż wynosi 6,5 ROKU !!!
kreizi_baska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 14:55   #46
new woman in town
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę powiedzieć w skrócie historię. Jesteśmy razem 6,5 roku z dwoma przerwami: jedna 3 tygodnie, druga miesiąc.
PO ostatnim rozstaniu, gdy wróciliśmy do siebie, chciał mnie kontrolować. wyrwał mi telefon z dłoni i zamknął się na klucz w pokoju. Po czym chciał sprawdzać ten telefon. w złości w nerwicy, kopłam z całej w drzwi... :/ i cyrk... Chciał przez to ze mną zerwać... Ale pogodziliśmy się...
Wczoraj byłam u niego. Byliśmy sami. i chciał no wiecie... Jednak nie miałam totalnie nastroju. A on ciągle nalegał i nalegał. W końcu poszłam do domu. Bo tylko się wydzierałam.
Dzisiaj. Przyszedł spóźniony, miał coś zrobić oczywiście zapomniał. Już byłam zła. Oczywiście przyszedł, mało co ze mną pogadał i już się brał za dotykanie piersi. Jednak gdy jestem zła nie cierpię tego. Dlatego siedziałam na podłodze, a on leżał na tapczanie. Co chwile mnie ciągnął na ten tapczan. Leżałam, znów zaczął macać... Poprosiłam, żeby tego nie robił. Nadal. No to uciekłam znów na podłogę. W nerwach powiedziałam mu, że jestem nieszczęśliwa i że lepiej jak pójdzie. (była też kłótnia o relacje rodzinne).
Znów zabrał mnie na tapczan. I znowu mnie zaczął macać... Powiedziałam mu już chyba setny raz, że nie. I go odsunęłam łapiąc za gardło (a ma chore). A on dalej i mnie ugryzł w przedramię. I wtedy stało się, nie zapanowałam kolejny raz, i plasłam go w twarz. Było aż słychać. On wstał wkurzony, a ja go prosiłam, żeby został, przeprosiłam, to na klatce pokazał mi tylko FUCK YOU.
Dodam, że nie zdarzyło się to pierwszy raz, ale scenariusz jest zawsze ten sam. Nie rozumie słowa nie. Mówię 50 razy, żeby mnie nie dotykał, nadal będzie to robił.
Wiem, że źle zrobiłam... ale to był odruch...
Myślę, że to koniec... Już kiedyś mi powiedział, że jak jeszcze raz go uderzę, to odejdzie.
Dzwoniłam, nie odbiera. Napisałam mu sms.
"mówiłam 100 razy nie dotykaj biustu. potem tak mnie ugryzles, ze reka sama poszla. takie zachowanie bylo glownym powodem, ze bylam nieszczesliwa.nie dociera, reka sama poszla. przepraszam"

później: "przepraszam...("

i ostatniego:

"
Przepraszam... nie potrafilam zapanowac... sprawiles mi bol i to byl odruch... mnie to strasznie zabolalo... nie bede sie usprawiedliwiac... moge jedynie przeprosic... Kocham Cie... i jest mi cholernie przykro ( pewnie mi tego nie wybaczysz..."

Ma wyłączony telefon...
Wiem, mam problem z panowaniem nad emocjami, ale on o tym wie. Że nie cierpię jak się mnie do czegoś zmusza, jak nie reaguje na słowo NIE i jak mnie gryzie... ((
Macie oboje zaburzony obraz miłości...aż przykro się takie rzeczy czyta. Czy nikt nie nauczył was, nie pokazał na czym polega związek, miłość, szacunek do drugiego człowieka?

Autorko dorośnij.
new woman in town jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 15:55   #47
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez empress83 Pokaż wiadomość
Poza tym związek 6,5 broku a wy się odwiedzacie...no paranoja- już ten sam fakt świadczy o tym co to za "związek". Zawracacie sobie tylko wzajemnie głowy.
Co masz na myśli?
Stary 2011-10-27, 17:02   #48
201801022117
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
Co masz na myśli?
Nie wiesz? Przecież po takim czasie już dawno powinni być po ślubie, mieszkać na garnuszku rodziców, i mieć dida... Na jakim Ty świecie żyjesz, że takich podstawowych prawd życiowych nie znasz?

201801022117 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 17:43   #49
tipsiara
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez FreakChic Pokaż wiadomość
Nie wiesz? Przecież po takim czasie już dawno powinni być po ślubie, mieszkać na garnuszku rodziców, i mieć dida... Na jakim Ty świecie żyjesz, że takich podstawowych prawd życiowych nie znasz?

no!
tipsiara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 18:35   #50
Panna S
Zakorzenienie

Taaak.... zgadzam się z opiniami wyżej.. Moim zdaniem najlepiej będzie jak ten związek zakończycie..
Panna S jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 18:56   #51
kaskaderka
Rozeznanie

aż mi się nie chce tego komentować.

kaskaderka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 19:13   #52
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
No nalezalo mu sie skoro nie rozumie slowa NIE ... ile razy masz mu mowic zanim dotrze, tym bardziej ze ostrzeglas go przed tym wypraszajac z domu Szkoda jedynie ze te smsy napisalas.
Potrzebujecie czasu na to zeby to sobie przemyslec. Nie ponizaj juz sie i nie pisz wiecej do niego. Sama odetchnij ...
Otóż to... Jak jest NIE od którejkolwiek ze stron to znaczy NIE. Jak mój facet by niezareagował na kilkukrotne "nie" to też by pewnie w twarz dostał. Taki odruch mam. Podobnie jak były próbował mnie klepnąć w tyłek publicznie-najgorsza rzecz dla mnie-[w wygłupach] to rękę zatrzymałam przed jego twarzą ze zdziwieniem co ja robię. Zatrzymałam, bo to były wygłupy, inaczej by dostał i tyle.

I sorry, ale to był jej dom i mogła siedzieć na swojej kanapie, a to, że on łap przy sobie nie umie trzymać to jego problem.
Poza tym co do reszty się zgadzam-zerwijcie raz a porządnie, On kest wyjątkowo toksycznym facetem, a Ty nie masz za grosz godności i płaszczysz się przed nim i histeryzujesz... Jak już trzasnęłaś w pysk to trzeba było posunąć się dalej i wyprosić pana za drzwi, a nie ryczeć i przepraszać...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 19:34   #53
mysza007
Zakorzenienie

Moze i patologiczny związek, jak uważają tutaj niektóre osoby, ale... ja bym zrobiła to samo.
Jeśli sie mówi kilka, kilkanaście razy, a do faceta nie dociera, to co zrobić żeby dotarło? Tylko strzelić w łeb, bo jak nie daje rady po ludzku to niestety trzeba inaczej.
Ja nigdy nie mówie dwa razy.

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 19:39   #54
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
Napisane przez mysza007 Pokaż wiadomość
Moze i patologiczny związek, jak uważają tutaj niektóre osoby, ale... ja bym zrobiła to samo.
Jeśli sie mówi kilka, kilkanaście razy, a do faceta nie dociera, to co zrobić żeby dotarło? Tylko strzelić w łeb, bo jak nie daje rady po ludzku to niestety trzeba inaczej.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Patologiczny, skoro dochodzi w nim do sytuacji, że dziewczyna musi strzelić faceta w twarz. Patologia jest obustronna - on jest szurnięty, a ona przed nim się płaszczy i pewnie nie wyobraża sobie życia bez misiaczka.
Nikt tu nie stwierdził, że autorka nie powinna mu przywalić, wszyscy właśnie twierdzą, że dobrze zrobiła. Także twój post jest nieco wyrwany z kontekstu.

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 19:45   #55
Visez
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza007 Pokaż wiadomość
Związek jest patologiczny. Tylko że wina nie leży tylko po stronie faceta, z opisu wynika że autorka się z nim droczyła... co chwilę lazła na tą kanapę i wracała na podłogę i tak w kółko :P No i zanim koleś ją ugryzł ona schwyciła go za gardło (nie wiemy jak mocno). Patologia, w przyszłości jak zostaną razem będą się nieźle prać
Stary 2011-10-27, 19:46   #56
mysza007
Zakorzenienie

Ja się odniosłam głównie do postu autorki, bo to mi wystarczyło, na pozostałe posty spojrzałam pobieżnie, bo zbytnio mnie nie interesowały

Wisez ja nie ujęłabym tego jako droczenie, autorka wchodziła na ten tapczan dlatego zeby pokazac facetowi ze nie ma na nic ochoty, z nadzieją że w koncu da jej spokoj, a jak nie poskutkowało, to chwyciła do za gardło, a potem uderzyła w twarz i wszystko jasne.
Zwróćcie uwagę na stronę emocjonalną tego postu...te włażenie na kanapę jakos nie jest ujęte przez autorkę z pozytywnym nastawieniem

Edytowane przez mysza007
Czas edycji: 2011-10-27 o 19:50
mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 20:22   #57
tacyta
Wtajemniczenie

Ten związek to jakieś totalne nieporozumienie. Napastowanie seksualne partnerki wbrew jej woli, przemoc, kontrola telefonów.... Oboje nie panujecie nad sobą, wyzwalacie w sobie najgorsze emocje.To niezdrowa, toksyczna relacja, która nie daje Ci szczęścia. Zakończ to, bo kontynuacja tego piekła doprowadzi jedynie do eskalacji negatywnych emocji.
Stary 2011-10-27, 20:22   #58
Dosiaczek 7
BAN stały

Nie dziwię się, że jesteś taka "nerwowa", skoro facet zabiera ci telefon, kontroluje, gryzie napastuje... Ja też bym się wkurzyła.

Edytowane przez Dosiaczek 7
Czas edycji: 2011-10-27 o 20:24
Dosiaczek 7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 20:24   #59
Visez
Zakorzenienie

Ciekawe czemu autorka się nie odzywa, pewnie czatuje pod jego domem z kwiatami
Stary 2011-10-27, 20:28   #60
suszarka
Buc

paranoja.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości